Wkano

Hvordan være en sirene

Gjennom historien har sirenen fengslet menn - fra konsept beskrevet i Homers Odysseen til burlesk teater til Marilyn Monroe og Brigitte Bardot. En kvinne som er komfortabel med sin seksualitet og villig til å gjøre det første (og andre og tredje) trekk er den ultimate mannlige fantasi figur. Les videre for å finne ut hvordan å legemliggjøre tegnet som vil gjøre noen og alle menn kitt i hendene.

Trinn

Hvordan være en sirene. Vær komfortabel med seksualitet.
Hvordan være en sirene. Vær komfortabel med seksualitet.
 1. 1
  Lær å utføre. Kvinner er forbundet med skjønnhet og estetikk, så du må legemliggjøre det som best du kan. Lær å danse, synge, spille et instrument, handle, osv. Dancing kanskje det beste valget for en sirene på grunn av sin åpenbare tilknytning til seksualitet, men noen av de andre vil også fungere.
 2. 2
  Vise litt hud. Huden er forbundet med - vel, du vet.
 3. 3
  Ha håret lang. Langt hår er assosiert med feminine skjønnhet. Leke med den, kaste den tilbake, la det falle over det ene øyet og blåse det ut av ansiktet ditt når det hindrer ditt syn. Lang, skinnende, og all-around vakkert hår er forbundet med helse. Du ser aldri en syk person med stort hår.
 4. 4
  Vær komfortabel med seksualitet. Hvis menn leer på deg, klemme deg, eller katt-call, uttrykke din avsmak for det, men med en ensidig smil eller et kyss. Husk at du har makt over dem, og at dette er det verste de kan gjøre for deg (se Advarsler).
 5. 5
  Vis svakhet. Din stemme bør være skingrende og melodisk. Spør mannen til å forklare ting til deg. Lat som du er svakere enn du egentlig er - spør mannen til å løfte tunge gjenstander og gjøre ting for deg. Selv om du har strøm, kan du ikke gjøre det for åpenbart til mannen. Han har et instinkt til å forsørge deg og beskytte deg.
 6. 6
  Være en dame. Du må alltid opptre sexy, insinuere at du liker sex, snakke om andre tabubelagte temaer, men aldri snakke direkte om sex.
 7. 7
  Flørte verbalt. Hvis du er interessert i en politimann eller en militær mann, avslører at du "elsker en mann i uniform." Hvis du er tiltrukket av en professor, avslører at du "foretrekker hjerner enn muskler." Det er veldig effektivt å bruke den klassiske Marilyn Monroe linje som menn som gjør deg "smelte" eller at du er "kitt i hendene."
 8. 8
  Flørt fysisk. Ta på sin arm. Gi ham en massasje. Kjør hendene gjennom håret hans.
 9. 9
  Gjøre det første trekket. Dessuten gjør den andre og den tredje trekk. Hvis du er en ekte sirene, vil mannen ikke kunne tenke, enn si gjøre et trekk på deg.

Tips

 • Du trenger ikke å være vakker til å være en sirene (det antas at Kleopatra var ikke vakkert, og hun forført Cæsar, Pompeius og Marc Antony), men det definitivt hjelper. Det er vanskelig å utstråler seksualitet hvis menn ikke finner deg attraktiv. Du bør være minst 6/10 på den berømte Mann Ten Point Scale.
 • Menn er vanligvis ikke veldig mistenksom av kvinners motiver, så det burde være relativt enkelt å overbevise ham om at han har kontroll og at han er den som forfører deg.
 • Nøkkelen til sirenen karakter er at mannen har til å sette i minimal innsats for å få deg - at han allerede er din ideelle kjæreste. Menn tilbringer hele sitt liv prøver å forandre seg for å leve opp til det de oppfatter å være de umulige kravene til kvinner. Hvis du liker mannen akkurat slik han er, er det nesten umulig å motstå.
 • Du trenger ikke å ligge med noen for å være en sirene. Hvis du gjør søvn rundt, er det best å benekte det helt. Det er en trist men sant faktum at menn er vanligvis frastøtt av åpenlyst promiskuøse kvinner.
 • En sirene er subtilt sexy og aldri for over toppen. Dette er en nøye utformet karakter: på innsiden, er du en brennende vulkan av seksualitet, men på utsiden du er en perfekt dame. Det må være balansert.

Advarsler

 • Vennligst ikke være for lett. Folk vil utnytte deg.
 • Dato voldtekt er en svært reell risiko, så aldri gå ut alene med en fyr du ikke stoler på eller kjenner veldig godt og ta nødvendige forholdsregler.
 • Etter en natt med sirene-stil forførelse, er det meget mulig at mannen vil bli besatt med deg. Ta de nødvendige forholdsregler.
 • Hvis du mener at fyren bør gjøre alt arbeidet i forholdet, er dette tegnet ikke for deg.