Wkano

Hvordan være en søt scene jente

Den "søte" scene stil er en unik, uskyldig og ungdommelig sekt av subkulturen. Dens fokus er primært på jakt ung og, med fargerike og individualistisk valg i mote. Ligner på kawaii moten i Harajuku stil, kan det også være kjent som den Kawaii.

Trinn

Hvordan være en søt scene jente. Vet årsaken (e) til at du velger denne livsstilen.
Hvordan være en søt scene jente. Vet årsaken (e) til at du velger denne livsstilen.
 1. 1
  Vet årsaken (e) til at du velger denne livsstilen. Hvis du ikke vet hvorfor du ønsker å bli en søt scene jente og gjør det bare fordi andre gjør det, så du ikke blir en sann kawaii scene. Vil du være søt fordi du føler deg ung til sinns? Fordi du liker søt anime? Uansett årsak, sørge for at det å gjøre dette din stil er hva du virkelig ønsker og at du vet hvorfor du ønsker det, eller du kan angre på avgjørelsen senere.
 2. 2
  Vedta en ny holdning. Du trenger ikke å forandre hvem du er, men hvis du er den dystre eller frekk type, vet at dette ikke er akseptabelt i kawaii scene samfunnet. Vet også at siden du prøver å ha en persona. Din holdning må ha ett eller flere av følgende egenskaper: cuteness (selvfølgelig), søte som sukker, leken, (aka-barn-som lurer, barnlig lykke, barn-aktig svimmelhet, barnlig mischievousness etc.) Hvis du er mer av en introvert, kan du gå for den ultra sjenert / søt type. Du må være snill mot alle du møter. Ja, selv din verste fiende. Men ikke være falsk eller altfor altfor hyggelig eller goody-goody da dette kan irritere folk. Være en. Har et positivt syn på livet, som det av et barn. Husk alltid å lete etter det beste i folk.
 3. 3
  Forstå at det opprinnelige konseptet av "søt" stil kom fra, japan, og stammer fra anime (japansk animasjon). Vit at anime er en vesentlig del av den søte scene stil. Kawaii seg selv er et japansk ord som betyr "søt" eller "pen".
 4. 4
  Begynne å innlemme farger som rosa (mye av det!), Blå, lilla, og noen gule inn i garderoben og tilbehør. Noen røde kan være bra også. Pasteller og lyse farger er stor. Du bør tenke på hvite som mote fundament. En viss mengde svart er greit, men prøv å ikke ha for mye av det. Rainbow er også veldig bra.
  Når det kommer til mote, i tillegg til å gå for den "unge" utseende, er det viktigste å huske på å gjøre alt du vil. Noe unikt er stor. Mismatch farger og mønstre. Layer ting. Bruk gigantiske støvler med høye hårete sokker titte ut av toppen hvis du vil. Gjør noe ingen gjør. Gjør noe som uttrykker din individualitet.
  • Topper: Du må ha minst en utrolig søt, mega-over sized jakke. Husk at du er en scene kid etter alt og ikke glem om bandet skjorter. Dette er svært viktig i scenen samfunnet. Sørg for at topper er tettsittende. Prøv noen ribbet tank topper i ulike neon / lyse farger eller dyreprint. Få noen hoodies: merket, Animal Print, eller bare sterke farger. Tegneseriefigurer er noen ganger Tops:> slitt. Slik som Invader Zim, Pokemon, og Hello Kitty. Ikke ha for mye av dem, though. Og, ikke hamstre på Hello Kitty. Noen Hello Kitty er bra. Noe annet fra Sanrio selskapet er stor. Disney Princess skjorter er bra. Tinker Bell er spesielt bra. Tegneseriefigurer er gode. Spesielt anime. Noen topp som har en ung, søt, eller jentete stil til det er det du leter etter.
  • Pants: Få mange par av fargede skinny jeans. Prøv farger som mørk blå, lilla, sjokkrosa, rød, etc. men sørg for at du får ett par av svart og en hvit. Skinny jeans med mønstre eller dyr print på dem er fantastiske funn. Det samme gjelder for leggings og tights. Tiny shorts er veldig søt.
  • Kjoler og skjørt: Kjoler massevis. Dette bør være den viktigste ingrediensen i garderoben din. Volanger, vil frills, blonder, sløyfer, noe feminin eller søt gjøre. Lolita kjoler er svært akseptabelt. Hvite kjoler er fantastisk. Pasteller er bra for. Uansett kjole du kan finne som ser ut som det er mer egnet for en porselen dukke enn for deg, GET IT! Skjørtene skal være ganske kort. Du kan bruke dine leggings eller strømpebukser under. Tutus er NICE. Neon farget er perfekt.
  • Sko: Vans, converse, leiligheter, ballett sko, gigantiske sorte støvler, go-go støvler, noen sko med tykke, chunky hæler, Uggs, flip flops (bare hvis de er ultra søt), japansk tresko (tre sandaler), og doll stil sko (sort eller hvit) er alle kawaii scene. Så lenge de er søte, kan du selv komme unna med røde roser. Dette er bare en retningslinje, bære hva skoene føles riktig for deg.
 5. 5
  Få kawaii scene hår. To hestehale, fletter i alle størrelser, og noen "søt" hår stil er bra. Håret må legges lagvis opp toppen og enten litt eller majorly ertet. Bruk hårspray for å holde håret på plass. Gjøre håret ditt ser "rotete" og liker du bare rullet ut av sengen. Ikke spør hvorfor, bare etterkomme. Det er sexy i boken av scenen. Også, må du enten smell, lange side smell, eller en utkant. Du kan farge håret svart, platina blonde, eller en "anime" farger som rød, rosa, blå, mørk blå, lilla, osv. Du kan også farge fargede striper eller biter gjennom tilfeldige seksjoner i håret. Coon haler har blitt ganske populær. For kawaii utseende, fargede coon haler er best. Fullfør håret med en liten jente pannebånd og / eller en gigantisk bue. Bånd, klipp og annet tilbehør er også bra.
 6. 6
  Få kawaii scene makeup. For øyenskygge, noen lyse farger i regnbuen gjøre. Svart er en populær skygge. Rosa, lilla eller blå, er spesielt bra for den søte utseende. Den beste måten en kawaii scene jente kan gjøre hennes øyesminke er å bære dukken-eyed stil. Det er ganske enkelt, men resultatene er bedårende. YouTube.com har gode videoer om hvordan du gjør dette. Du kan gjøre øynene dine ser rundere og større ved å gjøre eyeliner ovenfor elev ditt tykkere. Utvide eyeliner utover utenfor hjørnet av øyet med en liten flick å gjøre øynene dine ser lengre. For mascara, gjelder lengthinging mascara til alle vippene og Volumizing mascara til ytre hjørner, gjør dette på både topp og bunn vippene. Det kan være lurt å vurdere falske øyevipper. Sørge for at de ser realistisk. Påfør bare et snev av rødme. Hvis du vil, kan du gå for anime utseende og børste litt horisontale ovaler på toppen av kinnene. Leppe farge bør enten være blek (hvis du ønsker å se sexy) eller rosa (lys eller naturlig).
 7. 7
  Lytte til. Lytt til noe som du liker! Søt, myk musikk til hardrock. Hip-hop til techno. Japansk rock (J-rock) til klassisk. Det er opp til deg. Få hvite, store hodetelefoner til iPod, (hvis du vil) og dra dem ned rundt halsen med volumet fortsatt på mens du snakker med folk. Du bør nok holde deg oppdatert med musikk verden.

Tips

 • Hettegensere med pus eller bjørn ørene på panseret er super søt.
 • Oversize i tilbehør som smykker (plast smykker er den beste), solbriller / briller, belter (sørg for å få et hvitt belte med strass / studs), vesker osv. Det er lurt å holde lekene for eksempel en stor kanin, bamse, eller dukke i vesken.
 • Høye jenter og jenter som kommer i alle former og størrelser kan være søt. Det er hvordan du opptrer og kle som teller.
 • Spise godteri (store lollipops er best) regelmessig. Ikke glem å pusse tennene, siden har råtne tenner ville / ikke / være søt.
 • Kjøpe noe og alt som har å gjøre med anime i klær og tilbehør. Start med å se anime, og bli kjent med de mest populære anime serien!
 • Farget dyr print er mani.
 • Husk å holde søt... og opphold kawaii!
 • Komme anime øye kontakter er veldig bra for kawaii scene jenta ser ut som det vil gjøre øynene dine ser større og mer uskyldig. Hvis du vil, kan du få farget kontakter.

Advarsler

 • Folk kan stirre, le, eller gjøre frekk bemerkninger om din "rare" motesans, men ikke gi disse menneskene en ny tanke. Du er ikke den eneste som velger å leve "utenfor boksen". Du er deg og det er alt som teller.

Ting du trenger

 • iPod
 • Facebook, Tumblr, Twitter (Siden noen foreldre misliker, dette er valgfritt)
 • Et digitalt kamera