Wkano

Hvordan være farge koordinert

Farge koordinering er viktig for mange mennesker. Enten det er iført matchende farger for et antrekk, eller bruker det for ting som annonser, søker alle det.

Trinn

Hvordan være farge koordinert. Bruk alltid hva som er i sesong.
Hvordan være farge koordinert. Bruk alltid hva som er i sesong.
 1. 1
  Bruk alltid hva som er i sesong. Når det er vinter, prøv å bruke lysere farger som lys blå og hvit. Hvis det er høst, vil innlemme farger som rødbrun, eviggrønne, sennep gul og orange være behagelig for øyet, så det samsvarer med sesongen. Når det er vår, pasteller som mynte, robin egg blå og rosa rose gi en mykere look som ofte forbindes med våren. I sommer, solfylte gult, lyse blues og andre intense farger matche grønne sommeren.
 2. 2
  Ta hensyn til hva som er populært. Pass på at det noen gang skjer er "i stil." For eksempel aldri bruke farger som mørk gul og rød fordi ingen bruker disse fargene på denne tiden.
 3. 3
  Bruk personlige mening. For eksempel, sjekk ut noen blader. Prøv å finne farger som er "deg", og at du personlig liker.
 4. 4
  Bruk farger som minner folk om ting. For eksempel, lys rosa, brun og hvit ser ut til å minne folk på napolitansk iskrem.
 5. 5
  Plukke ut riktig farge for riktig mønster. For eksempel, hvis du ønsker å bruke en brikke bord mønster, ikke bruk lime grønn og rosa.
 6. 6
  Bruk fargehjulet. Uttrykket "motsetninger tiltrekker hverandre", i dette tilfellet, er sant. For eksempel, hvit og svart ser flott ut sammen. Lilla og grønt ser bra sammen, også. Ved hjelp av komplementære farger også kan tiltrekke oppmerksomhet til et område eller funksjon.
 7. 7
  Velg en signatur farge eller et par farger for et bestemt antrekk og bruke dem frimodig.
 8. 8
  Bruk riktige farger for din hudtone og farging. Prøv forskjellige farger mot huden din og lære hvilke paletter se best på deg. Greener ser fantastisk på brunetter og blondiner er vakre i blues. Ravens har det lettere, fordi svart går sammen med alt, men tror ikke at fargene er begrenset til visse typer mennesker.
 9. 9
  Utforske internett og søke etter bilder av mennesker og en viss farge eller farger du er usikker på å se hvordan det ser ut på dem.
 10. 10
  Endelig, får en ny mening fra en venn eller et familiemedlem.

Tips

 • Har din egen stil, du vet aldri, du kan starte en trend!
 • Matchende lysere farger med nøytrale bidrar til å balansere et antrekk.
 • Ex. Rose rosa med lys grå, grønn med brun, blå med sand gul, mint med hvit, plomme med svart, osv.

Advarsler

 • Bruk aldri ferie farger som rødt og grønt med mindre det er nær at ferie.
 • Prøv å være forsiktig hvis du bruker utdaterte tilbehør og fange opp!
 • Prøv å unngå grå, med lyse farger som gul.