Wkano

Hvordan være feilfri

Har du hatt en av de dagene hvor du føler deg lite attraktiv? Dette vil lære deg hvordan du kan oppnå et flott utseende og følelse.

Trinn

Hvordan være feilfri. Rense ansiktet regelmessig.
Hvordan være feilfri. Rense ansiktet regelmessig.
 1. 1
  Rense ansiktet regelmessig. Sørg for å fukte. Hold makeup enkel, som du ikke bruker noe.
 2. 2
  I minst to minutter to ganger om dagen, pusser tennene. Gjør det i en sirkulær bevegelse, og pass på at du bruker en myk børste. Pass også på å børste eller skrape tungen, bakterier som forårsaker dårlig ånde kan være fanget.
 3. 3
  Holde seg frisk. Helse er viktig for skjønnhet. Ha et balansert kosthold, holde junk food for spesiell anledning. Tren regelmessig.
 4. 4
  Klærne bør matche deg. Pass på at det du bære passer din figur og farge. Slitasje hva din stil er, ikke bare hva alle andre bærer!
  • Samme gjelder for hår. Vask håret regelmessig. Slå opp frisyrer-holde folk gjette!
 5. 5
  regelmessig, og bruk fuktighetskrem. Neglelakk er en morsom måte å gjøre dine hender og føtter skiller seg ut, hvis du vil. En populær og stilig type er fransk manikyr.
 6. 6
  . Ikke være over optimistisk, men ikke vær negativ heller. Kontroller at du bor lyse mesteparten av tiden. Husk at du bare har ett liv. Finne det du gjør best kan ta en stund. Så, skriv aktiviteter etter skoletid, klubber, eller bare gjøre det du elsker å gjøre.
 7. 7
  Vær snill. Selv om du bør være trygg, husk at rykk og snobbene ikke er feilfri. Gå ut i veien for å gi andre mennesker komplimenter. Du vil sannsynligvis bli tilbakebetalt med samme behandling.
 8. 8
  Ikke bare betaler hyppig trening og sunt kosthold off i utseende, men det vil forbedre humøret også. Prøve og få minst 20 minutter med trening om dagen.

Tips

 • Et smil gjør deg automatisk se bedre uansett hva!
 • Gjøre noe som kamper og smigrer deg.
 • Behandle andre mennesker med vennlighet og du vil få venner lett.

Advarsler

 • Leve livet på dine vilkår. Du får bare en sjanse i livet, og du kommer til å tillate andres tanker gjør det mindre hyggelig?
 • Pass på at du ikke vise frem eller skryte, da dette kan gi feil inntrykk til andre mennesker.
 • Aldri prøv å være noen du ikke er!