Wkano

Hvordan være god på small talk

Small talk er en svært viktig del av sosialt samvær og møte nye mennesker. Men det er ikke alltid lett å være sjarmerende og lett under en samtale med en ny potensiell venn eller noen du kanskje trenger å imponere.

Trinn

Hvordan være god på small talk. Kontrollere tonen i stemmen din.
Hvordan være god på small talk. Kontrollere tonen i stemmen din.
 1. 1
  Kontrollere tonen i stemmen din. Alle dine følelser vil vise gjennom stemmen din. Cracking av stemmen din eller et Nedsmelting av ord kan skremme bort noen nye. Så i stedet for å risikere nervene kommer ut gjennom stemmen din, praksis i speilet, eller prøve å roe deg ned rett før du deltar i småpraten.
 2. 2
  Hold det lys. Small talk er anta å være om små emner. Ikke spør lastet spørsmål som er skremmende og også "dypt" for samtalen. Hold temaene ting som vær og skole / arbeid.
 3. 3
  Smile. Å være en lykkelig person er en del av å være tiltalende og behagelig. Øv smiler i speilet. Ved å smile, kan du gjøre andre folk smile.
 4. 4
  Holde et åpent sinn. Godta hva den andre personen sier og hva de mener om aktuelle tema. Det siste du ønsker å gjøre er å få til et argument mens du var bare prøver å ha en hyggelig, vennlig lys samtale.
 5. 5
  Kompliment dem. Gjør dem godt om seg selv. Begynn med å fortelle dem at de ser bra ut, eller at de er morsomme. Som vil sette dem i godt humør som vil gjøre din samtale bedre og enklere.
 6. 6
  Lær å lytte. Så når du begynner å innlede noen av de kjedelige samtaler rundt i rommet, holde disse tre ordene i tankene. Alt som trengs er en enkel steg mot personen, og den mest omfattende spørsmål du kan tenke på, "Så hva gjør du?" Noen ganger er det alt som trengs. Andre ganger, når folk ikke snakker fullt så mye, kan du trenger å ha noen flere brede spørsmål i baklommen.
  • Mens den andre personen snakker, fokusere på å faktisk lytte til hva personen sier. Folk kan ubevisst plukke opp på det faktum at du ikke hører, og slås av umiddelbart. Faktisk lytte til hva de har å si ikke bare viser dem at du er ekte, og det også gjør dem føler seg viktig (ditt nummer ett mål i enhver sosial situasjon).
 7. 7
  Forholder: Nå er de ferdig opp poenget de gjør, og det handler om å være din tur til å snakke. Siden du har lyttet hele tiden, bør dette neste del være enkelt. Forholde seg. Finn måter du forholder seg til det de snakket om. Kanskje du er fra det samme området, jobber i samme felt, og har samme synspunkt. Uansett årsak, om personen er hva som danner grunnlaget for et sterkere forhold til dem. Du viser dem at du har ting til felles.
 8. 8
  Gjenta: Vanligvis vil personen da svare deg ved å knytte også. Dette viser at de har kommet til å innse at de har kommet over noen som de kan være venner med (Dette er et eksempel på hvordan de tre pilarene for et sterkt vennskap er brukt, som omtalt i min forrige blogg "Making Friends at Stick"). Hvis du føler at temaet som du nettopp har sammenheng med kommer til en avslutning, så er det på tide å gå videre til neste trinn.
  • Gjenta tilbake til personen hva de har fortalt deg, men med dine egne ord. Dette viser ikke bare hvor godt du har spilt, men også gjør at personen føler seg mer viktig. Videre gjenta tilbake til dem også gir dem sjansen til å ytterligere utdype poenget, og gi deg enda dypere årsaker og følelser å forholde seg til.

Tips

 • Le.
 • Vær deg selv.
 • Smile.
 • Være villig til å møte nye mennesker.
 • Spøk.

Advarsler

 • Ikke prøv å forandre deg selv for andre.
 • Ikke prøv å tvinge et forhold ut av det.