Wkano

Hvordan være grunge

Grunge musikk oppsto fra Pacific Northwest (spesielt Seattle) på midten av 80-tallet. Med det kom visse idealer og en mote (om enn utilsiktet) som stod i skarp kontrast til de prangende hår band på den tiden (og pop kultur i dag). For å være grunge, ha følgende i bakhodet.

Trinn

Hvordan være grunge. Handle på sparsommelighet butikker.
Hvordan være grunge. Handle på sparsommelighet butikker.

Få grunge look

 1. 1
  Handle på sparsommelighet butikker. Se etter elementer som er komfortable og praktiske heller enn "stilig".
  • Tenk utendørs og heavy metal som påvirkninger for stilen din. Utseendet bør være lite vedlikehold. For kvinner blander feminine og maskuline utseende med sine harde og myke sider kranglet, er et populært utseende. Det er som å blande en babydoll kjole med piggete sko eller en flowy floral skjørt med skinnjakke. For menn, de samme reglene gjelder. Prøv å blande en ull blazer med syre vask jeans eller militær støvler med lange fargerike shorts.
  • Elementer som er verdt å investere i er: Flanell, Store Gensere, lærjakker, band skjorter, lange shortser, maxi skjørt og kjoler Ripped Shorts / jeans, Mønstret strømpebukse, Jean Jakker / vester, baby-doll kjoler, Boyfriend Cardigans, Fargede jeans, Crew Neck skjorter, Ull Blazers og mørke jeans.
  • Accessorize med Avrundede solbriller, Ray-Band solbriller, Converses, Lace-up boots, Doc Martins, Militære Boots (snørte), Høy / Exposed Sokker og Interessante Hatter.
 2. 2
  Håret bør ikke ta tid. Rotete og fettete hår er begge telekort av grunge look. For menn er ansiktshår den perfekte blanding av rotete og apatisk. For kvinner, bør du vurdere å dø håret dempet rosa, blå, lilla eller ombre hår. Utover det ikke fokusere på "perfeksjonere et hår utseende." I stedet kaster den opp i en bolle eller hestehale eller la det ned med sine naturlige knekk.
  • For kvinner er makeup en lignende blanding av naturlig og fet. Prøv litt sminke med knallrøde lepper, eller ingen sminke med tunge eyeliner.

Få grunge holdning

 1. 1
  Etterligne de musikalske røttene av grunge. Den grunge bevegelsen var sterkt påvirket av band som Nirvana og Pearl Jam, med Soundgarden har den største innflytelse på sjangeren. Grunge musikerne selv var påvirket av The Beatles og mange andre popband, for ikke å nevne heavy metal av de tidlige 70-tallet (spesielt Black Sabbath og Led Zeppelin).
  • Lytt til band som kom fra Seattle og / eller var på sub pop før 1991, da grunge gikk mainstream. Band som: Mudhoney, Tad, Kjærlighet Battery, Screaming Trees, The Afghan Whigs, Hole, Babes In Toyland, L7, og Mother Love Bone.
 2. 2
  Protestere mot mainstream ved utmelding. Grungers protestere mot samfunnsmessige idealer ved å ikke delta i forsøket på å oppnå dem.
 3. 3
  Slutte å bry seg om å bli beundret. Anerkjenne at det å være berømt og populær er grunne former for validering selv. De har ingen reell verdi.