Wkano

Hvordan være indie (for gutta)

Har du noen gang tenkt at du kanskje Indie? Nei? Har du noen gang ønsket å vite hva som blir Indie er ut? Dette er en trinnvis manual på hvordan å være "Indie". Indie kalles en kultur, selv om det er hevdet at det er mer av en bevegelse, det er ikke den stereotype livsstil. Disse trinnene vil lære deg, vel, summerer tittelen det opp.

Trinn

Hvordan være indie (for gutta). I sannhet, har indie svært lite "definisjon", i form av hvilke aspekter det har.
Hvordan være indie (for gutta). I sannhet, har indie svært lite "definisjon", i form av hvilke aspekter det har.
 1. 1
  Vær deg selv ved å omdefinere hvem du er. Det er det viktigste aspektet av Indie! Vurdere hva du liker og utforske ting du tror du kanskje har lyst. Det kan ikke gjøres på en dag, selvfølgelig, bare plukke og velge ting som du kanskje vil like underveis. Innse at du er annerledes. Ikke defensivt benekte det så fort, og aksepterer det ikke for fort, heller, du ønsker å finne ut hvem du er.
 2. 2
  I sannhet, har indie svært lite "definisjon", i form av hvilke aspekter det har. Den prøver ikke å være en kultur med et sett stil, men et felles ideal er at vi ser etter * alternative * aspekter i livsstilen vår. Søk unike nettsteder eller se gjennom obskure butikker og se om du synes noe ser kult. Det er alt du trenger akkurat der.
 3. 3
  En rask liste over ting du kan "redefinere" for deg selv: I mote, inkluderer hår, tilbehør, jakker / skjorter / undershirts / overkropp iført, belter, kapper (kanskje?), Bukser, sokker og sko. Innen underholdning, bli interessert i uavhengige filmer (A Scanner Darkly er en favoritt, sjekk den ut), sammen med uavhengige spill (Et Google-søk vil peke deg i en god nok retning). Gå en ekstra mil og se deg rundt i "Indie" kategorier for musikk (Stray Kites og Cold War Kids er gode eksempler). Se etter uavhengige sosiale nettverk, hvis du virkelig vil. Bare husk at den eneste forpliktelsen er at du støtter det du liker.
 4. 4
  Ha det gøy! Indie er en bevegelse som har en rekke nettsteder dedikert til å vise deg kule ting. Du trenger ikke alltid å se og omfang verden for neste kule ting. Andre samfunn har kanskje allerede funnet det og viser det til folk som deg.
 5. 5
  Elsker alle. Ser ikke på "pop-baserte" venner som en fiende, akseptere dem som mennesker. Du kan ha en vanskelig tid knyttet til dem når du er ferdig, men hvis du deler interesser med populære mennesker og har dine egne kule favoriserer, det er akseptabelt, også (og forståelig!)
 6. 6
  Å være ensom og uavhengig er fortsatt ensom (selv om nettsamfunn kan være venner, men har venner som du ser ansikt-til-ansikt er mye mer fantastisk.) Lykke er nøkkelen.

Tips

 • Hvis folk ikke liker det nye utseendet, ikke bli sint, alle kan ha sin egen mening.
 • Husk å ikke skryte av å være indie! Bare ha det gøy og være deg selv!

Advarsler

 • Ikke fantasere om å være Indie. Hvis folk er smarte, de vil få det på egen hånd, og dessuten, om du ikke ønsker å høres nedlatende til vennene dine. Det er en forferdelig måte å være Indie. Elsker alle.
 • Seriøst, bruke tid på å redefinere deg selv, hvis du virkelig ønsker å være selvstendig, trenger du ikke ønsker å ende opp med en "variant" av hva du var før. Som blir sagt, det betyr ikke at du må gi opp noe fra din fortid sett av interesser, fordi du kan fremdeles liker dem etter at du redefinere deg selv. Du tegner den linjen.
 • Indie er ikke laget for å være en einstøing, eneste uavhengige. Du har lov til å ha venner! Hvis de liker Halo 3, kan du liker Halo 3 mens du nyter et slag Sapphire Tears eller Toribash.