Wkano

Hvordan være like davey havok

Davey Havok er vokalist i bandet AFI og en elektronisk sideprosjekt (Blaqk Audio) med stipendiat AFI bandmedlem, AFI gitarist Jade Puget.

Trinn

Hvordan være like davey havok. Hold øyenbrynene ren og formet slik at de ikke er altfor buskete, men.
Hvordan være like davey havok. Hold øyenbrynene ren og formet slik at de ikke er altfor buskete, men.
 1. 1
  Være åpne for mange typer musikk, mennesker og forskjellige ting. Prøv ikke å tilhøre en etikett, i stedet, kan du prøve å møte mange forskjellige mennesker, og henge med dem alle.
 2. 2
  Sminke og neglelakk. Prøv ut forskjellige utseende som Davey favoriserer, som å bruke:
  • Neglelakk i en rekke farger. Davey favoriserer en ganske blågrønn grønn farge.
  • Annen mørk, men ingenting glanset
  • Øyenskygge, spesielt glitrende eller mørke varianter
 3. 3
  Pierce høyre side av underleppen og måle ørene. Du kan også prøve en Monroe piercing, siden Davey hadde en for en stund. Bruk Anatometal smykker.
 4. 4
  Være glattbarbert. Foruten den gjennomsnittlige stubbene av noen få dager uten barbering, har Davey aldri mye ansiktshår.
 5. 5
  Hold øyenbrynene ren og formet slik at de ikke er altfor buskete, men. Davey prøvde å altfor vokset titt på en stund, men har siden forlatt dem mer naturlig.
 6. 6
  Få en tatovering, men hvis du bor sammen med foreldrene dine eller noen sånt, kan det være lurt å søke om tillatelse før du får en tatovering. Husk også at Davey liker ikke de som kopierer sine tatoveringer. Pass på at du ikke vil angre blekk senere i livet.
 7. 7
  Les. Davey er en ivrig leser.
 8. 8
  Bli en veganer (eller vegetarianer, siden det er hvor davey startet). Men gjør dette bare hvis du tror på det, og ikke gjør det bare for Davey. Gjør din forskning, og ikke være en "ferierende" veganer eller vegetarianer. Hvis du ikke er klar til å ta skrittet fullt ut og gi opp kjøtt, prøv en av Davey sine favoritter: Vegan cupcakes.
 9. 9
  Følg straight edge livsstil, startet av ian MacKaye vokalist i punkbandet Minor Threat. Straight Edge er for livet selv, og er en forpliktelse til ikke å bli tatt lett på.
 10. 10
  Få en frisyre davey har utfordret og tilpasse den til ansiktet ditt. I sine formative år brukte han Manic Panic å farge håret ulike farger, eller hadde det farget blondt, men mer nylig har det vært enten farget svart eller venstre det er naturlig brun farge med blonde biter. Noen stiler Davey har slitt er:
  • Noe lengre enn skulder-lengde
  • Gelled tilbake
  • Klippe kort og gelled opp
  • En djevel lås
  • Håret alle vokst ut på høyre side av hodet hans ned til skulderen og kort på venstre side av hodet og kort i ryggen.
  • Listen stil med den lengste siden sut til øret hans
 11. 11
  Anerkjenner ikke noen etiketter! Bare være fornøyd med deg selv og ditt liv.
 12. 12
  Gå på kino ofte! Davey elsker å gå til nye show. Hvis du har lest AFI blogg på MySpace, oppføringene vanligvis nevner noe om å ha sett en film.
 13. 13
  Starte et band. Det kan starte ut som punk, men gjør hva du liker best. Davey har mange typer musikk. Noen artister han liker er Queen, Morrisey, The Cure, The Misfits, og Depeche Mode.
 14. 14
  Lag og. Både Davey og AFI gitarist Jade Puget er i Blaqk Audio sideprosjekt.
 15. 15
  Vær fornøyd med deg selv. Dine tekster og musikk er ett aspekt av deg selv, men Davey selv har sagt at han er en veldig optimistisk person.
 16. 16
  Lær å synge, og være en animert utøver leve. Davey er veldig talentfull, og har sin egen stil. Finn din egen måte å synge, og du kan bli en chart-topper.

Tips

 • Ikke vær frekk mot noen.
 • HUSK: Du er ikke Davey, du er deg selv, og det er ingenting galt med det!
 • Ikke dømme noen!
 • Ikke noen gang samsvare med en etikett. IKKE NOEN GANG kalle deg emo, scene, eller Goth. Hvis noen spør om din emo eller Goth bare si "Jeg er bare meg selv" eller "jeg bare kle den måten som gjør meg rett".

Advarsler

 • Folk kan kalle deg "Satan" som de kalte Davey Havok i videregående skole.
 • Ikke prøv å tilpasse til å være akkurat som noen andre. Prøver å faktisk VÆRE er davey anti-davey. Det betyr ikke at du ikke kan ha det litt gøy med et nytt utseende nå og da, men du bør ikke helt endre å se eller handle på en bestemt måte.
 • Du kan bli kalt homofil eller bifil for å bruke sminke eller pinsett øyenbrynene.
 • Du kan bli gjort narr av for dine frisyrer, eller iført sminke.