Wkano

Hvordan være mindre emosjonelle i et forhold

Finne en måte å slå ned følsomheten chip mens du er i et forhold er lettere sagt enn gjort. Hvis du har en tendens til å være mer av en emosjonell person, faller hardt når du er i kjærlighet, finne teknikker eller måter å erodere følsomheten kan være tøff. Men hvis du har fått vondt for mange ganger i det siste fordi du har hoppet inn med begge føttene, bruke ditt nåværende forhold for å hjelpe deg trekke tilbake følelser, mens på samme tid fortsatt ha det gøy og engasjerende i en limt situasjon.

Trinn

Hvordan være mindre emosjonelle i et forhold. Undersøke tilstanden i forholdet.
Hvordan være mindre emosjonelle i et forhold. Undersøke tilstanden i forholdet.
 1. 1
  Undersøke tilstanden i forholdet. Er du en "kjærlighet ved første blikk" type person og blir overveldet av beundring fra dag én? I begynnelsen kan bli for følelsesmessig være ekstremt farlig og muligens dødelig for forholdet. Du må vite når du skal bare ha det gøy og se hvor dette forholdet kan ta deg og når dype følelser bør vurderes seriøst.
  • Nettopp startet dating. Nå er tiden inne til å "prøve hverandre på" og ha det gøy. Hvis du føler deg overveldet av følelser i begynnelsen, ta en pause for å finne ut hvorfor du er så paff. Husk - de tidlige dating måneder er som å være på et jobbintervju. Du vet ikke sikkert om dette er den rette personen for deg, så oppdager hverandre i en ikke innsettelse måte vil hjelpe deg å avgjøre om dette er virkelig den personen du drømmer om.
  • Migrerer muligens fra dateres bare til kjæresten / kjæreste status. På dette punktet har du bestemt at dette er den type person du kan bli vant til å se ganske ofte. Du er ute etter en mer forpliktende samarbeid og håper han / hun ønsker det samme. I løpet av denne fasen av spillet er det ok å være litt mer alvorlig og mindre fleipete med forholdet. Selv om du ikke ønsker å spring ekteskap eller flytte inn sammen på dette punktet, bør du omfavne det faktum at du har funnet noen du kan stole på og liker å tilbringe tid med.
  • Forholdet kan resultere i ekteskap eller en langsiktig forpliktelse. Etter at du har vært sammen en stund, kan din kompis oppdage at du føler deg ganske dypt, noe som kan være grunnen til at han / hun elsker deg. Selv om du kanskje kjent med hverandre på et mer intimt nivå, skjelne mellom sant produktiv følelser som glede, lykke og kjærlighet kontra mørke følelser som sjalusi eller bitterhet. Hvis du føler deg negativ eller ha skadelige følelser, må du ha en alvorlig prat med kompis om hva du føler og hvorfor (du mistenker at han / hun kan være utro mot deg eller gjør han / hun kontinuerlig velge en kveld med venner versus å være sammen med deg).
 2. 2
  Identifiser dine emosjonelle triggere. Finn dine varme knapper og lære å krangle dem under kontroll. Ikke bare vil kue følelser være bra for forholdet, vil det være bedre for din mentale helse i det lange løp.
  • Separasjonsangst. Blir du opprørt når han / hun ønsker å være venner eller har å gjøre noe på kvelden som er relatert arbeid? Selv om du ikke sier noe til ham / henne, du får opprørt slik at det er forstyrrende for ditt liv?
  • Sjalusi. Har du vansker med å se ham / henne converse med folk av det motsatte kjønn? Eller er din kjære en evig flørte? Hva skjer når du ser din kompis flørting eller i en situasjon der andre gjør det flørter med ham / henne? Hvis det er virkelig ingen grunn til å mistenke din kompis for juks, bør du vurdere hvordan utilslørt sjalusi påvirker forholdet. Betyr det bringe dere nærmere hverandre eller ikke kjøre den en kile mellom dere?
  • Clinginess. Selv om du elsker ham / henne så mye, viser det ved å henge over ham / henne eller krevende dere to bli bundet på hoften kan ikke være best for forholdet. Trykk inn din følelse av selvstendighet og husk at du er to enheter som kom sammen for kjærlighet.
  • Ytre faktorer som familie eller arbeid. Får du følelsesmessig med signifikante andre i visse situasjoner, for eksempel å være rundt familien eller på arbeid funksjoner? Din emosjonelle side kan være mer knyttet til situasjoner heller enn hvordan du føler deg generelt.
 3. 3
  Bestemme hvordan dine følelser påvirke ditt forhold. Noen mennesker elsker å ha en veldig emosjonell kompis, men vurdere hvordan overt følelser påvirker din selvtillit av å være og følelse av egenverd.
  • Kan du skille fra denne personen og funksjon selvstendig? Hindre følelser gjør deg fra å være en uavhengig person, og kan du nærmer liv både som et par og på egen hånd? Hvis dine følelser har tatt over og ser ut til å hindre deg fra å nærme seg livet på egen hånd, må du finne ut hvorfor du trenger den andre personen skal være glad eller oppleve et møte alene.
  • Virker din kompis til å trekke bort fra deg? Historisk har dine følelser vært en påminnelse til hvorfor du har brutt opp? Har blitt din kompis trukket tilbake eller ulykkelig fordi dine følelser synes å overvelde forholdet? Hvis du vil at forholdet skal fungere, bør du vurdere hvordan din emosjonelle uttrykk kunne sabotere det og hvorfor.
  • Adoptere den holdningen: "Uansett hva som skjer vil jeg bli bra." Hvis du går inn i et forhold tenker at du vil dø på grunn av en breakup eller du vil gjøre noe for å holde forholdet i live, er du bare gjør en stor bjørnetjeneste for deg selv. Være villig til å gå unna hvis forholdet bryte ned.
 4. 4
  Bli mer kommunikativ stedet for følelsesmessig. Når en baby gråter han / hun kan oppleve en rekke følelser eller fysiske følelser fordi spedbarn har ingen andre kommunikasjonsevner. Heldigvis, som en voksen trenger du ikke å ty til barnslige utbrudd og kan bruke ord i stedet. I stedet for å ty til gamle atferdsmessige eller non verbale atferd eller emosjonelle utbrudd, bør du vurdere å ta en mer metodisk, kommunikativ tilnærming til å forklare hvordan du føler deg. Du kan fortsatt la den andre personen vet hva du føler eller opplever, men bruk din forstand, slik at du virkelig kan formidle dine følelser.
  • Identifiser hvilke følelser du føler og skrive ned når og hvorfor du føler det slik. For eksempel, hvis du er overveldet av sjalusi istedenfor lurer bak busker eller falske planter ved neste cocktailparty du både delta, skrive ned at du er sjalu, og når du er sjalu. Er det når du er i sosiale situasjoner og andre mennesker rammet på din kompis eller når han / hun flørter med andre? Også nevne spesifikke møter slik at du kan artikulere og se når og hvor du følte dette uttrykket. Velg et beleilig tidspunkt etter at du ikke er så overveldet av følelser for å diskutere hvordan du føler deg.
  • Unngå å handle på dine følelser som du opplever dem. Selv om du er overveldet med kjærlighet, i stedet for bjørn hugging og / eller hoppe inn dine trolovede armene, vent et øyeblikk når du kan gjenvinne fatningen og rolig kommunisere hvordan du følte. Fortell ham / henne hvorfor du har kommet til å elske ham / henne, og når denne følelsen skyllet over deg.
  • Ta eierskap over dine følelser. Ofte folk prøver å fortelle den andre personen at han / hun "laget" dem til å føle en viss måte. Ingen kan styre følelsene dine, men du. Eier følelsene dine, men si hvorfor. For eksempel, hvis du opplever separasjonsangst si: "Jeg føler meg så alene når du er ute på byen hver uke. Jeg liker å være med deg og føle seg trist og alene når du er borte." Men unngå å bli sint på den andre personen eller skylde på ham / henne for hvordan du føler deg. Eier det og trekke seg selv til å gjøre noe med det (som ringe venner når han / hun er ute av byen eller møte foreldrene dine til middag).

Tips

 • Se på den lyse siden av livet ditt. Alle aspekter av livet bør ikke være tung og seriøs. Benytt enhver anledning du kan for å finne humor og lettsinn i situasjoner.
 • Ikke bli sint med deg selv for å være en emosjonell person. Med følelser kommer stor kreativitet og ånd. Omfavne denne kvaliteten og lære å bruke det i din favør.
 • Prøv å ikke gjøre ham livet. Det er mer til livet så ham eller noen andre.

Advarsler

 • Hvis du oppdager at du ikke kan kontrollere dine følelser eller ende opp å gjøre noe farlig eller ulovlig som er drevet av følelser, få profesjonell hjelp.