Wkano

Hvordan være mystisk og skiller seg ut

Vil du ha en aura av mystikk om deg? Det kan hjelpe deg å få eller interessert i deg. Lær hvordan du utstråler en gåtefull holdning og være autentisk.

Trinn

Hvordan være mystisk og skiller seg ut. Svare forsiktig og høflig når folk snakker til deg.
Hvordan være mystisk og skiller seg ut. Svare forsiktig og høflig når folk snakker til deg.
 1. 1
  Ikke avslør alt. Folk er interessert i mysterier fordi de ønsker å vite mer. En nøkkel til å være mystisk er å holde en rein på din personlige informasjon. Del dine tanker kun med de menneskene som står deg nærmest, det kommuniserer til alle andre at det er mer til deg enn de vet.
 2. 2
  Snakk nøye. Veie dine ord, og ikke alltid hoppe å si alt som kommer til tankene. Dette vil ikke bare gjøre deg virke mystisk, men også gjennomtenkt og veltalende.
 3. 3
  Svare forsiktig og høflig når folk snakker til deg. Du kan være fristet til å forbedre luft av mystikken ved å ikke svare, men det vil bare gjøre deg virke snobbete. Snakke tilbake i et rolig, anses måten trekker folk inn og gjør dem ønsker å engasjere deg mer.
 4. 4
  Vær en god lytter. De fleste mennesker naturlig liker å snakke om seg selv. Styre samtalen i den retningen, og du kan fortsatt kommunisere med folk uten å gi bort for mye om deg selv.
 5. 5
  Ikke skryte. Talking deg opp for mye vil gjøre deg virke ledig og selvopptatte. I stedet la andre folk legger merke til dine prestasjoner og talenter. Når de kompliment deg eller ta det opp, smile og si takk-ikke gå på og om det.
 6. 6
  Ikke sladder. Snakker om andre mennesker gjør dine interesser synes grunt og kjedelig. Unngå sladder signaler om at du er i dypere og mer interessante emner og forbedrer din aura av mystikk.
 7. 7
  Observere mennesker med en litt lattermild, men velvillig blikk, som om du finner deres atferd interessant.
 8. 8
  Smile, men ikke le av andres vitser. Dette viser folk at de trenger å imponere deg for deg å sette pris på deres humor.
 9. 9
  La dem som ønsker mer. Når du snakker med noen eller delta på et arrangement, unnskylde deg selv bare litt før den andre personen vil at du skal. Det gjør dem ivrig etter å fortsette der du slapp sist gang, og etterlater dem lurer på hvor du måtte være.

Tips

 • Ikke glem å. Å være mystisk betyr ikke å være gretten.
 • Øyekontakt er viktig så vise tillit, men ikke stirre på folk, eller du vil gå av som merkelig.

Advarsler

 • Være mystisk, men.
 • Sørg for at du alltid være tro mot deg selv.
 • Ikke svar ja / nei-spørsmål med et "kanskje" hele tiden. Hvis du gjør det, kan det bare irritere folk.