Wkano

Hvordan være posh

Har du noen gang ønsket å være snobbete, men aldri egentlig visste hvordan? Lær av en mester og lese følgende siden. Du kan ikke bare handle posh, må du være snobb, eller vil du være en forfalskning. Du kan være gutt eller jente å være snobbete, det er bare at du bare trenger kontanter og holdning og poshness.

Trinn

Hvordan være posh. Definer deg selv med et rent og elegant utseende.
Hvordan være posh. Definer deg selv med et rent og elegant utseende.
 1. 1
  Spre ordet! Det er slik alle vil begynne å like deg, og kanskje til og med kalle deg "posh".
 2. 2
  Ha god hygiene. Hvis håret ditt ikke er børstet, tenner gule eller med mat mellom dem, dårlig ånde, stinkende, eller svett og feit, det er ingen måte å være snobb med mindre disse problemene blir løst.
 3. 3
  Bildet er alt. Bortsett fra god hygiene, må du kle classy / posh. T-skjorter og joggebukse vil ikke klippe den. En golf skjorte og rutete shorts vil fungere i det minste, eller noen designer. Hvis du ikke har råd til en masse designer klær, få litt "mindre designer" klær. Noen eksempler er Isaac Mizrahi, Massimo, etc. En litt billig noen ganger, men noen vil fungere.
 4. 4
  Definer deg selv med et rent og elegant utseende. Utmerket presentasjon er halvparten av kampen. Bruk klær og tilbehør som flatere kroppen din og aldri bære noe du føler deg komfortabel i. Det er viktig å huske at beskjedenhet er nøkkelen i å tjene respekt for andre. En bit av spalting kan være moteriktig, men sanne herrene vil sette beskjedenhet mer enn eksponering.
 5. 5
  Være sosial. En alvorlig, kjedelig person er omtrent like flott som en planke av tre. Hvor spennende. Alltid være sjarmerende og utadvendt til folk du ønsker å være venner med.
 6. 6
  Har noen mulige kommentarer å svare med hvis noen er fornærmende deg. Hvis du ikke kan komme på noe, vil de fornærmelser kommer avhengig av personen. Alltid være hyggelig for andre mennesker, med mindre du har noe mot dem.
 7. 7
  Ikke fornærme, sladder, eller bakvaskelse. Når det er nødvendig, gi uttrykk for dine meninger hensiktsmessig og konstruktivt. Dette oppfordrer publikum til å lytte nøye når du snakker.
 8. 8
  Har god smak i klær: Vær beskjedne i klær og unngå klær av dårlig smak. Ekstremt utringninger, altfor korte skjørt, buk-bærende topper og avslørende klær kan gjøre en jente ser ut som hun ikke respekterer hennes kropp og seg selv. Skjorter med upassende uttalelser, logoer eller seksuelle hentydninger kan gjøre en jente ser ut som hun er desperat etter oppmerksomhet. Den posh er ikke desperat etter oppmerksomhet.
 9. 9
  Ikke over skryte. Det vil irritere folk og føre venn tap.
 10. 10
  Holde på hemmeligheter til deg og ekstremt nære venner. Selv om du stoler på noen, du vet aldri om de vil gå og blåse det ut av proporsjoner.
 11. 11
  BE NICE! Det kan være vanskelig, men tenk på hvordan du ville være ganske posh enn snobbete. Pluss snobbene er ikke så godt avrundet som posh klanen.
 12. 12
  Kjenn din etikette. Dette er veldig viktig. Posh mennesker har gode manerer og kjenner grensene i menneskelige relasjoner. De vet ikke å tråkke på tær, men like de vet hvordan å refse folk som gjør tråkker på tærne. Oppførsel er en form for valuta for posh person og jo mer du vet om dem, jo ​​bedre. Begynn med Emily Post hvis du ikke har en anelse ennå.
 13. 13
  Vær forsiktig så du ikke å bli materialistiske. Posh mennesker er ikke materialistisk - som lett blir glorete og vanlig. Snarere pene mennesker oppsøke kvalitet og stil uansett hva det måtte være - en veske, et hus, en bil. Kjøpe det beste som penger har råd til og gå uten pyntegjenstander.
 14. 14
  Holde sunn. Det samme for kroppen din - kjøpe god kvalitet mat til å ernære deg selv. Posh folk respekterer seg selv.
 15. 15
  Tren regelmessig - Finn riktig type trening for deg, ikke bare bli med den nyeste trenden. Aldri over-spise og aldri over-hengi. Posh folk kjenner sine grenser og respektere dem, spesielt siden respekt i andres øyne er også svært viktig for en posh person.
 16. 16
  Se etter posh folk du beundrer. Ikke kopiere dem nøyaktig, men tillate at deres måte å være, deres stil og holdninger har noen innflytelse på din. På den måten kan du bygge et sterkt grunnlag for å bli en posh person i din egen rett.
 17. 17
  Være kunnskapsrik og klar. Det er lurt å bli politisk, kulturelt og religiøst bevisst. Selv den mest grunnleggende kunnskap kan redde en person fra forlegenhet og forlegenhet. Hvis du vet på forhånd at du skal tilbringe tid med noen av en ukjent bakgrunn, er det en god idé å gjøre mer inngående forskning for å unngå pinlig aux pas.
 18. 18
  Vær åpen for personlig utvikling. Ikke skjelle deg selv, men være åpen for konstruktiv endring. I vår verden er endring uunngåelig. Være en positiv og fleksibel del av det og vise andre veien i tillegg. Ansikt liv heller enn å begrave hodet i sanden og andre vil vite instinktivt at du er noen som mener teller.
 19. 19
  Søker visdom. Så vanskelig som det kan være å ta hensyn til rådene fra de mer erfarne enn deg selv, er det et nødvendig skritt til tider. Uansett alder eller evne, tillate deg selv å lære av feilene og seire til de eldre eller mer erfaren enn deg. Du vil vinne deres gunst og være tilgjengelig for å passere på din egen visdom eller råd.
 20. 20
  Være ansvarlig. Posh jenter forlate sine omgivelser i en tilstand minst like gode som de fant dem. Med mindre de er i en restaurant med servitørene hvis jobb det er å gjøre det opprydding, stilig folk insisterer på å ta vare på egen søppel og bagasje, ikke forventer at andre skal plukke opp etter dem. Og når andre gjør tjenester for dem, mens stuck-up eller bortskjemt folk antar det er bare å vente og ignorere andres hjelp, virkelig posh folk er raske til å legge merke til og å uttrykke sin takknemlighet og deres takknemlighet. Også hvis du slipper en sølvtøy, ikke stole på servitrisen å plukke den opp og erstatte det. Bare plukke den opp og sette den til side Hvis du ønsker eller trenger en ny en høflig be om en ren. Hvis servitør spør deg hvorfor, og deretter forklare hvorfor.
 21. 21
  Gode ​​karakterer. Disse tjene til å bekrefte at en "søker visdom", at man er "åpen for personlig utvikling" og "kunnskapsrik og klar". Men det er også posh å få dårlige karakterer når man tilbringer de tiden forfølge en posh tidsfordriv stedet for å studere. Men vær forsiktig så det kan også gjøre en bortskjemt. Vises bortskjemt utligner poshness raskere enn man kan forestille deg.
 22. 22
  Ingen (eller lite) TV og sladder kolonner. En styrking av folkelig kultur er viktig, men en kunnskap om sladder og rykter rundt kjente mennesker bare fungerer som en bekreftelse på at man er så langt fra å være posh at man har kastet bort de tid til å lese så mye av artikkelen.
 23. 23
  Bli artikulere. Posh mennesker har et stort ordforråd og vite når du skal bruke den. Men pene mennesker aldri tvinge ordene i setninger som ikke hører hjemme.
 24. 24
  Være hensynsfull. Virkelig posh mennesker instinktivt rekyl ved tanken på inconveniencing andre, fornærme dem, komme i andres måte, eller på noen måte å lage forstyrrelser av seg selv. Den posh er alle om minding sin egen virksomhet når blant fremmede og sette andre på brukervennlighet når du er i sosiale situasjoner. Virkelig posh mennesker er nådig og vennlige til alle, enten konsernsjef, postmann, eller forvalteren. Den posh vite andres navn og bruke dem når hilsen folk de ser regelmessig, om dørvakten, sikkerhetsvakt, eller sjefens kone. Den posh behandler alle det samme - med høflighet og respekt.

Tips

 • Har gode manerer, men ikke overdriv det og handle som gammeldags royalty.
 • Ikke over skryte.
 • Praktisere en omgjengelig tidsfordriv - en hobby eller idrett. Være lidenskapelig og kunnskapsrike om tidsfordriv din. Men aldri skryte eller pålegge om din kunnskap videre til andre ubudne.
 • Bli involvert i aktiviteter, men ikke sky opp din timeplan.
 • Tilby å invitere venner til å leve poshness. Dypt nede de er tigge å gå med deg, men er høflige nok til ikke å være nervøs og spørre. Aldri være nervøs, er det også sett ned på.
 • Ikke bli bety for ingen grunn.
 • snakke mer enn ett språk flytende.
 • Alltid ha god hygiene.
 • Være godt avrundet og svært godt informert. Holde seg orientert om aktuelle saker.
 • Ikke overdriv si ting som "de er så ikke posh" som bare fører deg til å bli kalt en snobb.
 • Les bøker. Jo mer variert og større din booklist posher du vil bli.
 • Vær selvsikker og ydmyk i samme mål.
 • Lær klassikere og historie av verden og dens kulturer.
 • Å ha en eksepsjonell kunnskap om alt som helhet er svært viktig - gode karakterer bare tilfeldigvis være et biprodukt av denne kunnskapen. Hvis du får gode karakterer ved å studere KUN for moro skyld gode karakterer da du faller godt kort for å være snobbete. Du vil bli en god liten student og har større sjanse for å lykkes, men du vil ikke være snobb.
 • Posh mennesker har posh utsikt.
 • Handle veldig jentete fordi posh og jentete er svært lik

Advarsler

 • Oppføre seg når ut i offentligheten
 • Holde rene og ikke vær desperat om venner eller andre ting.
 • Legg inn litt humor og karisma, fordi det er det alle liker (i det minste).
 • Gutter kan være snobb hvis de har det som trengs.
 • Ikke hore selv etter oppmerksomhet. Det fungerer aldri.
 • Gjør det klart om du er rett, og stoppe eventuelle rykter døde i sitt spor. Hvis du er homofil / bifil / ikke rett generelt, vil du vite hvordan du skal håndtere det.

Ting du trenger

 • Massevis av bøker du har lest
 • Flytende i minst to språk
 • Mye en masse kunnskap
 • En styrking av kultur og historie
 • Penger, tid og kunnskap til å skape din egen unike eventyr eller eventyr. Hvis, i løpet av eventyret ditt, du møter svært mange likesinnede da er jeg redd for at det er nok dårlige nyheter. Eventyret er nok ikke unikt nok til å bli vurdert posh og erfaring vil bare bekrefte at du fortsatt er en vanlig borger.
 • Happiness - posh folk er veldig fornøyd med sin mye.