Wkano

Hvordan være slem og skremmende når det er nødvendig

Det er en gjennomsnittlig verden der ute. Nei, blir bety hele tiden er ikke svaret, men noen ganger en situasjon kan komme opp når du trenger å virkelig se og være skremmende og vise folk du er tøff. Men dette kan være ganske vanskelig, spesielt hvis du er normalt en sjenert og søt person. For noen tips om hvordan du skal gå om dette når du virkelig trenger det, bare les videre.

Trinn

Hvordan være slem og skremmende når det er nødvendig. Portrettere en mangel på positive følelser.
Hvordan være slem og skremmende når det er nødvendig. Portrettere en mangel på positive følelser.
 1. 1
  Stå på bakken. Uansett hva, ikke ned igjen. Selv om noen sier noe som gjør at din mening ser søppel, holde sikkerhetskopiering hva du tenker og sier nøyaktig hva du tror. Ikke gå, "Ja, jeg tror du har rett, mann. Stinker jeg," eller den slags ting. Holde det gående. Selv om du taper, vil det vise folk du ikke vil ned igjen, og at du står opp for det du tror i. Bare husk å ikke gi inntrykk av at du er for sta til å henge rundt.
 2. 2
  Handle trygg. Hvis du henger hodet og ser bort, er folk ikke kommer til å ta deg på alvor. Det er ikke vanskelig å handle trygg - det er akkurat som å handle glad eller trist. Det tar bare noen få trinn: rulle tilbake skuldrene, hold hodet opp og se folk i øynene. Øv med familien hjemme, og du vil bli bedre.
 3. 3
  Være reservert. Dette kan oppnås gjennom kontrollert bruk av ansiktsuttrykk og verbale språk. Forbli høflig måte din, men samtidig ikke gi vekk for mye om deg selv. Du kan finne at det hjelper å holde samtaler kort og materie-of-faktum, uten å gå inn personlige opplysninger. Dette vil skape en følelse av mystikk og usikkerhet for andre, når det kommer til samhandling med dem. Husk også å ikke å vises redd eller skremt - som ellers vil dette ødelegge den ønskede effekt.
 4. 4
  Portrettere en mangel på positive følelser. Dette inkluderer å unngå atferd som ler, fleiper, og smiler - selv om normalt disse er typiske holdninger du viser andre. Hvis du synes dette er vanskelig, tar sikte på å være så generelt følelsesløs som du kan - innenfor den konkrete situasjonen du prøver å fremstå gjennomsnittlig / skremmende i - kan hjelpe med dette. Men uttrykke negative følelser som sinne utbrudd eller irritabilitet er akseptabelt - da disse vil trolig føre til skremmende person / personer på mottakersiden.
 5. 5
  Bruk en passende stemme tone når du snakker. Pass på at du høres selvsikker, tøff og sikker på deg selv. Ikke snakk så stille folk kan ikke høre deg. Snakk bare litt høyere enn vanlig, for å sørge for at du har hørt. Det vil slå folk, også. Ikke si noe for å provosere et argument eller som kan få deg i trøbbel, men sørg for at du sier hva du mener i en litt mer tøff enn vanlig slags måte.
 6. 6
  Bli sløve i å uttrykke dine meninger med andre. Hvis det skjer at noen har gjort en dårlig beslutning eller ser ikke bra på noen måte, stupe fremover og være ærlig om det med dem - men uten å være taktfull som du ikke vil gi inntrykk av å være mener hvis du gjør det. Du vil sannsynligvis oppnå den effekten du er ute etter enda bedre hvis du bruker en sarkastisk måte når du gjør dine kommentarer.

Tips

 • Alltid holde hodet høyt og ikke ned!
 • Bruker ansiktsmusklene, presse øyenbrynene sammen for å skape et intenst og strengt blikk når vi snakker og gjør poenget ditt.
 • Hvis du tenker å bruke dem, ikke gå over på sinne utbrudd. Det er én ting å uttrykke sinne gjennom ansiktsuttrykk og ord. Men en annen å true noen med fysisk skade. Unngå dette på alle kostnader, som ellers vil få deg i trøbbel, og du vil sannsynligvis ende opp med å bli skadet uansett.

Advarsler

 • Hvis du virkelig ikke liker tanken på potensielt krenkende, eller lage mulige fiender av andre mennesker, er denne artikkelen sannsynligvis ikke for deg.
 • Prøver disse teknikkene kan fortsatt føre til problemer eller en kamp, ​​så vær forsiktig i valg av ord og handlinger rundt bestemte personer. Bruk din beste følelse av skjønn med hensyn til hva som er sannsynlig å arbeide uten å være egnet til å føre til sterkt problematiske situasjoner.
 • Prøver disse trinnene er svært lite sannsynlig å score deg popularitet poeng. Folk ofte ikke liker andre som gjør en vane å være slem eller skremmende.