Wkano

Hvordan være søt og jentete

Så, du er en søt jentete jente, men du har bestemt du ønsker å forbedre den. Vel, du kom til rett sted!

Trinn

Hvordan være søt og jentete. Bruk en pen, jentete duftende body butter som lukter godt.
Hvordan være søt og jentete. Bruk en pen, jentete duftende body butter som lukter godt.
 1. 1
  Velg en stil. Dette vil komme godt med dine deodoranter, sminke, kropp Butters, dusj geleer, sjampo, klær og til og med rommet ditt, kanskje!
 2. 2
  Bruk en pen, jentete duftende body butter som lukter godt. For eksempel bruker dufter som "Jordbær og Milkshake". Eller noen "I Love body butter" er fin.
 3. 3
  Klær. Hovedfargen skal være rosa, eller baby blå, eller pastell farger hvis du virkelig ønsker å være jentete. Selvfølgelig, du er din egen person, men dette er bare for de jentete jentene. Har flouncy lite skjørt og vest topper sammen med kortermet floral bluser i sommer, samt lite fargede pumps. En annen god sommer utseende er korte shorts i livlige, klare farger. For vinteren, investere i kosete, strikket elementer i blekere farger, gjerne grå, blå og sølv farger. På juledag slitasje noe rødt eller grønt, veldig pen og søt. For høsten, brunt, rødt og høst-blader fargene ser pen og sommer stilen er den samme som vår. For nattøy, gå for søte PJs som Cookie Monster seg, eller virkelig girly de med PJ shorts (Forever 21 er bra) og fargede, mønstrede camis og vester. For kaldere netter, gå for kosete-varme button-ups med lange bukser og lange ermer. Gå for en rosa knelang silke badekåpe, også, og myke mule tøfler eller fløyel. For de Jordbær og Milkshake tema, gå for jordbær-trykte, rosa ting.
 4. 4
  For bading, kle søt. Bruk rosa badedrakter og for strendene har på en wraparound skjørt, samt flip-flops som kan matche din badedrakt. Har sløyfer i håret og søte solbriller / briller.
 5. 5
  Makeup. For hver dag, bære en liten no-klump mascara, noen naturlig utseende bronzer, kanskje foundation og rosa eller klart lip-gloss og balsam. Har pent preparerte brynene også. En jentete ting å gjøre er å samle lip-gloss og har masse rare, sprø, jentete, pen, glitrende og sesongens ordbøker. Stupid.com selge mange rare de (Nacho smaksstoffer, wasabi smakstilsatt og mer) og Bath & Body Works Liplicious har noen Halloween seg, pene og søte de og like lekre seg. Det er veldig parfymert og har en liten smak. For partier og sånt, har sparkly rosa eller lilla øyenskygge eller kanskje sølv glitter og kropp glitter, og lip-gloss til ansiktet ditt er positivt lysende.
 6. 6
  Daglige vaner for å holde deg frisk. Vask ansiktet to ganger om dagen og hver morgen bruke fuktighetskrem. Også, pusser tennene når du får sjansen med en whitening tannkrem og en elektrisk tannbørste. Du har leppene glattet, så du trenger det glitrende helikoptre også! Dusje hver dag og vaske håret med en god sjampo og balsam for din hårfarge. Sett mye på svamp før du gni det på, og deretter satt på et annet parti, før du skyller den av.
 7. 7
  Re-do rommet ditt med jentete farger og dekorasjoner, viser klærne, leppe-ordbøker og make-up som om de var utstillinger! Utnyttelse alle dine ting vil vise folk temaet, din kjærlighet til alle ting søt og jentete og din cuteness.
 8. 8
  Å være søt er ikke alt om utsiden, skjønt. Å ha søte oppførsel og ser ut for andre viser en søt temperament og gjør andre tiltrukket av deg.