Wkano

Hvordan være stilig uten å bruke mye penger

Prute shopping kan bli omgjort til en kunst. Skapet ditt kan bli overfylte med klær som ikke bare passer godt, men som også uttrykke din unike personlighet og stil. Og det beste? Du vil ha betalt utsalgspris for mindre enn 10% av det. Så her er hvordan å ha en stilig og tydelig garderobe på et budsjett.

Denne stilen av shopping er definitivt ikke for alle. I begynnelsen vil du måtte investere mer tid enn du er vant til på surfing og rotet gjennom klær, muligens med svært lite å vise for det. Men hvis du holder med denne metoden, vil du snart trene øyet og lære de stedene hvor du har mest flaks. Det er veldig frustrerende til tider, men det er også det som gjør det så givende når du finner klær som du elsker for utrolige priser.

Trinn

Hvordan være stilig uten å bruke mye penger. Luke ut din gamle garderobe.
Hvordan være stilig uten å bruke mye penger. Luke ut din gamle garderobe.
 1. 1
  Luke ut din gamle garderobe. Bli kvitt alt som ikke passer deg, og prøve å gi slipp på vedlegg i klær som du bare ikke slitasje.
 2. 2
  MEN ikke bare kaste disse klærne OUT! Det er så mye du kan gjøre med gamle klær. Her er noen forslag.
  • Gjenbruk: Hvis du har bukser som er for lange / klønete montering i beinet, men passer din midje, gjøre dem til shorts! De kan gjøres om til enkle cut-offs, eller du kan sy en mansjett. Lengre knelange shorts med eller uten en mansjett er også et alternativ. Kutte opp t-skjorter er også et alternativ, samt å skape din egen sjablong og spraye et design på baksiden av shorts / bukser, eller lage en original design på et tomt (eller ikke blank) t-skjorte.
  • Resell: Hvis du har designer klær eller andre klær eller tilbehør (solbriller, sko, skjerf, hatter, osv.) som du tror kan gi et overskudd, videreselge dem. Dette renser ut skapet ditt, og lar deg tjene mer penger til å kjøpe nye klær. Ebay, Craigslist, andre-hand butikker, sparsommelighet butikker og forsendelse butikker er alle gode steder å prøve å selge dem. Hvis du har en masse ting å selge med klærne dine, kan du også vurdere et verft salg.
  • Gi bort: Har venner eller kolleger som er i samme størrelse? La dem ransake gjennom klær som du ikke er gjenbruk eller videresalg før du gir dem bort til veldedighet. De kan gjengjelde tjenesten en dag. Imidlertid er nestekjærlighet også en fin måte å forkaste gamle klær (og kan vanligvis brukes som en skatt skrive-off).
 3. 3
  Finn ut hvor rabatt butikker som Marshalls, TJ Maxx, Nordstrom rack, ross, etc. Der du bor, samt hvor noen sparsommelighet butikker, Frelsesarmeens, sendingen butikker, og bruktbutikkene kan befinne seg. Dette er mine går til butikker når jeg er ikke ute etter noe konkret. Disse butikkene kan være nyttig for et bestemt søk, men jeg finner dem mer frustrerende i en slik situasjon. Se hva som fungerer for deg selv! Prøv hver butikk ut, og se om du liker det de bærer. Gi hver butikk minst 2-3 besøk (frikete nok slik at de får ny beholdning) før du bestemmer hvorvidt butikken er bra for deg.
  • Vær forsiktig med retur politikk. Fordi klærne er diskontert, og de kan kun returneres for store kreditt-eller refunderes. Ikke nøl med å prøve ting på, og være trygg på ditt kjøp!
  • Du vet hva som er virkelig fantastisk? Lavprisbutikker har salg også! Jeg har funnet noen av mine beste tilbudene i slike situasjoner. Se opp for dem.
  • Vær bevisst på mulige defekter. Selv om de fleste klær i lavprisbutikker er angivelig "feil", de fleste er umerkelig og påvirker ikke kvaliteten på produktet. Imidlertid er det beste rådet å inspisere noe du liker før du kjøper.
  • Merke tekstiler, kutt og merkenavn: Et bredt spekter av klær kan bli funnet i rabatt butikker, og noen er bedre kvalitet enn andre. Søker etter kjente merkenavn kan være nyttig, så vel som leter etter mer kvalitet stoffer. Bedre kvalitet klær også en tendens til å ha bedre kutt og dermed er mer flatterende så igjen, prøv ting på!
  • Target og Wal-Mart er også gode, lav pris alternativer.
 4. 4
  SOLGTE RACKS! Også vil være en av dine favoritt steder på jorden. Besøk din nåværende favoritt butikker, samt butikker du kan normalt ikke gå inn. Jo flere steder du prøver, jo bedre lykke vil du ha! Det tar tid å finne ut hvilke butikker har de beste salg, men forskningen kan betale alvorlige utbytte. Det er butikker jeg bare handle salget racks på (dvs. Urban Outfitters), og har fortsatt akkumulert litt av en samling. De fleste kjøpesentre har som regel noen store salg i året, og de fleste andre butikker du kan finne i kjøpesenteret har et salg rack eller to i ryggen. Du vil lære å bo der, det er en eiendommelig nabolaget egentlig.
  • Igjen, vær skeptisk til reglene for retur på salg elementer, de er vanligvis annerledes.
  • Ikke skamme seg å være billig. Har ingen skam i å gå rett forbi alle de vanlige priset elementer til salg racks. Spare penger er smart.
 5. 5
  De beryktede outlet butikker: Du kan ikke alltid være like heldig med utsalgssteder som med over butikker og salg stativer, men kanskje dagen vil komme da det faktum endringer. Angripe slike steder med samme glød som alle andre shopping eventyr. Og mens allerede diskontert, utsalgssteder også har salg også. Unødvendig å si, bør du speide dem ut.
  • Outlet malls har en tendens til å bli en hel dag affære så sørg for at du allot deg selv nok tid til å shoppe.
  • Noen "avtaler" på utsalgssteder egentlig ikke er så stor. Ikke ta butikkene ord for noe, den skjorta er kanskje bare 5€ billigere enn retail tross for sin annonsering.
  • Oh, og dette kan høres ut som en knust rekord nå, men returrett - vet hva det er.
 6. 6
  Internett er din beste venn: Internett er det beste stedet å gå hvis du er på jakt etter et bestemt element. Det finnes utallige, utallige nettsteder som spesialiserer seg i rabatt klær. eBay, Craigslist, Amazon, og Overstock.com er gode steder å starte. Men du kan oppdage dine egne mindre kjente nettsteder rett og slett gjennom et lite forskning. Googling den type klær du trenger er også vanligvis nyttig. Selv din favoritt butikker har salg seksjoner på nettet som kan omfatte klær som ikke finnes i butikken.
  • Lære hva størrelse å bestille er mer eller mindre en prøving og feiling prosess. Måling selv er et must i begynnelsen. Start ut å kjøpe enklere elementer som skjorter og sko før du kjøper hardere elementer som strøk, og de stadig uforutsigbare jeans eller bukser. Ikke kjøp jeans eller bukser på nettet med mindre du har prøvd dem på før, men det er alt en vurderingssak.
  • Returrett. Vær spesielt forsiktig med det når du kjøper online. Hvis du ikke er positivt om et kjøp, og kan ikke returnere den, er sjansen stor for at du ikke skal kjøpe den. Avkastningen er vanligvis ikke gratis heller, du får refundert for klær, men du fortsatt betale for frakt.
  • Gratis frakt: Se etter det som om det var gull. Vanligvis når du kjøper så mye, vil du få gratis frakt. Det kan være en kode på et magasin du trenger å vite om, så ta oppmerksom på slike ting også.
  • Sikkerhet: Mange mennesker er redde for å kjøpe på nettet på grunn av kredittkort tyveri, og dette er en gyldig bekymring. Pass på at synet er sikker før du gir ut noe viktig informasjon. Start ut med mer kjente butikker for å få tillit i å kjøpe varer over Internett. Sjekk dine kredittkort regninger for kjøp du ikke gjør, og mesteparten av tiden du kan få refundert for slike kostnader, og du vil være i stand til å få et nytt kredittkort nummer, og det er alltid en risiko, om enn liten.
 7. 7
  Ikke vær redd for å prøve noe nytt når du kjøper klær til lave priser, kan du råd til å kjøpe noe du normalt ikke ville. Hvis du ser en stil som passer godt og er priset riktig, men at du ikke vanligvis ville beskrive som "du" eller "din stil", kjøp det! Mens noen ikke kan trene, vil du bli overrasket over hvor din stil kunne utvikle seg bare fra en flott kjøp!
 8. 8
  Ha tålmodighet, tålmodighet og mer tålmodighet. Som sagt tidligere, er dette en langsom bevegelse prosess i begynnelsen. Inntil du oppdage hva butikker du liker best, kan det virke som kaste bort tid og fjollete jaktstarten. Spare penger på flotte klær kan være en av de mest tilfredsstillende opplevelser. Å kjøpe klær er ikke et viktig aspekt til liv, men iført klær som passer og elsker deg virkelig gjør en forskjell i din selvtillit og generelle stemningen. Du trenger ikke alltid å kjøpe fra bargain stativ (selv om du har en hard tid å trekke deg bort), men du kan finne noen virkelig fantastiske klær for enda mer fantastiske priser.
 9. 9
  HA DET GØY! Elsker shopping! Hvis du ikke har noe hell, ikke stress ut! Det er bare ikke dagen. Spare penger for når du virkelig finne noe du liker. Mote er en prøving og feiling, og er mer feil enn suksess.
 • Overbevis vennene dine eventyr i rabatt og salg verden med deg slik at du kan sammenligne notater på de forskjellige stedene du har vært.
 • Gi deg selv god tid til å se deg rundt lavprisbutikker - det kan ta en stund.
 • Frelsesarmeen samt noen sparsommelighet butikker, forsendelse butikker og second-hand butikker bare ta kontanter.
 • Kupong jakt er alltid lurt.

Advarsler

 • Kjøpe for mye. Når prisen er riktig, er det vanskelig å si nei. Alltid spørre deg selv "Vil jeg ha dette regelmessig? Til hvor? Må jeg virkelig trenger det?" Hvis du svarer nei noen av dem, har du sannsynligvis ikke bør kjøpe det.
 • Ikke kjøp noe som ikke vil bli brukt for lang