Wkano

Hvordan velge den rette mannen til å gifte seg

Når det gjelder å velge den rette personen til å tilbringe resten av livet med, den eneste som kan være sikker på at hvis du velger vel er deg. Vi kommer med ideen om den rette mannen, og hvordan vi ønsker at våre liv til å være i fremtiden, så her er noen tips for å sikre at du følger drømmene dine, og at du er å være ærlig med deg selv ved å velge ham.

Trinn

Hvordan velge den rette mannen til å gifte seg. Sett deg selv først.
Hvordan velge den rette mannen til å gifte seg. Sett deg selv først.
 1. 1
  Spør deg selv. Det første du bør gjøre når du tenker på å gifte seg er å spørre deg selv om mannen du ønsker å gjøre det med er den type person du vil ha i fremtiden.
  • Tenk hvis han har de kvaliteter du alltid har drømt i en mann eller om han har noe du finner fantastisk og tror du er vanskelig å finne. Tenk hvis du beundrer ham, og hvis du tror han har noe som du virkelig verdsetter og ønsker å verdsette det for resten av livet.
  • Tenk hvis du virkelig se ham i fremtiden, og hvis du tror at du kan utrette fantastiske ting sammen eller ikke.
  • Vær ærlig med deg selv og se om du virkelig føler deg godt om ditt forhold eller hvis venter på noe annet dypt inne.
 2. 2
  Sett deg selv først. Du må tenke på målene dine og hva du ønsker å gjøre, og spør deg selv om han kommer til å støtte deg og være en del av det. Mannen dere gifter dere bør være den personen som alltid vil hjelpe deg til å vokse og bli et bedre menneske på alle områder.
  • Gjør det samme for ham. Spør deg selv om du er villig til å støtte ham og hjelpe ham vokse, uten å prøve å forandre ham.
 3. 3
  Familieforhold. Det er ganske viktig at dere begge har et godt forhold til hver-andre familier. Du må vurdere hvordan familien hans behandler deg og hvordan han behandler din familie, føre når du er gift du kommer til å være bare en familie, og du blir nødt til å samhandle med hver-andre familiemedlemmer hele tiden.
  • Bli kjent med hans familie godt. Prøv å gå til familiesammenkomster og snakke med sine foreldre, finne ut hva de gjør og hva de synes om visse ting du synes er viktige.
  • Få foreldrene dine til å kjenne ham bedre. Inviter ham til foreldrene dine hjemme og få litt middag en gang i blant. Gjør ting sammen for å sikre at de bygge et godt forhold.
 4. 4
  Kjenner ham. En av de viktigste tingene du bør gjøre er å bli kjent med ham også. Du kan ikke tenke på å gifte seg hvis du har bare vært sammen i et par måneder. Du må vite godt partneren din sak hvis du ikke gjør det, og du stjerners leve sammen vil du ha mange overraskelser, og det kan ikke være hyggelig.
  • Ikke bestemme seg for å få gifte seg uten å kjenne hver-andre godt. Gjør ting sammen for å sikre at du er i samme side om viktige ting.
  • Kommunisere godt. Du må begynne å snakke med ham og uttrykke dine følelser for å ha et godt forhold basert på kommunikasjon. Be ham om å fortelle deg når han føler noe går galt. Og husk å gjøre dette alltid med respekt.
 5. 5
  Vurdere forholdet. Tenk på hvordan du gjør sammen. Tror du virkelig elsker hverandre-andre? Har du gode stunder sammen?
  • Husk at dette er et steg videre for deg og hvis du ikke har det bra nå er det kanskje trenger noe annet. Det er bedre å gjøre dette når du føler at forholdet går ganske godt, og føler deg klar til kompromisser i en så alvorlig grad.

Tips

 • Tenker ikke som "velger" rett mann. Tenk på som å la noen i livet ditt og hva du vil at personen skal være like. Føre til at livet er bare en, og du må finne noen til å gjøre det mer vakker og lett å håndtere.
 • Ikke se bare på den rette mannen, se etter en venn, en person som alltid vil ta hånden og være der.