Wkano

Hvordan velge en Revlon foundation

Revlon er en av de eldste og mest anerkjente kosmetiske linjer i verden. Revlon produserer et bredt spekter av stiftelser, og det kan noen ganger være vanskelig å begrense hvilken som er riktig for deg.

Trinn

Hvordan velge en Revlon foundation. Med din hudtype i tankene, bestemme hvilken form for foundation du helst ville.
Hvordan velge en Revlon foundation. Med din hudtype i tankene, bestemme hvilken form for foundation du helst ville.
 1. 1
  Bestem din hudtype. Er huden din skinnende, akne utsatt og fet? Er det flassende og tørr? Er det aldrende, med linjer og rynker? Du må vurdere din hudtype når du velger hva grunnlaget for slitasje.
 2. 2
  Med din hudtype i tankene, bestemme hvilken form for foundation du helst ville: væske, creme kompakt, eller pulver. Flytende foundation har en tendens til å være enklest å bruke og blande og er godt egnet til nesten alle hudtyper. Men det er ikke bærbar for touch-ups og kan bli rotete. Creme kompakt foundation er lett å påføre, men kan ikke blande samt væske. Det er bærbare for enkel touch-ups i løpet av dagen. Det har en tendens til å være litt tyngre og kan ikke være godt egnet til fet hud. Pudder foundation er den vanskeligste å blande og kan bosette seg i fine linjer eller flassende flekker på aldring eller tørr hud, selv om pulveret er utmerket for å kontrollere skinne på fet hud.
 3. 3
  Når du har smalere ned en form for stiftelse, vurdere grad av dekning du ønsker eller trenger. Foretrekker du en lett, naturlig look, eller trenger du en feilfri, formelle "made-up" utseende? Er det noen hud problem spesielt du trenger dekket?
 4. 4
  Velg mellom "matte" og "lysende". Matte sminke ser glatt og fløyelsmyk. Det er fri for enhver og all glans og skimmer. Det er et ideelt utseende for fetere hud. Imidlertid kan det se 'klumpete' og kjedelig på tørr eller aldrende hud. Luminous makeup ser frisk, glødende og duggvåte. Den legger vitalitet til tørr og aldrende hud, men kan se blank og fet på fet hud. Personer med virkelig balansert, normal hud kan velge en look-glatt og fløyelsmyk med matt eller duggvåte og glødende med lysende.
 5. 5
  Velg de ønskede egenskapene. De fleste Revlon stiftelser har en spesiell funksjon "punktbelysning" den, for eksempel 16 timers slitasje, anti-aging fordeler, mineralske ingredienser, eller tilpasse din egen skygge. Velg den funksjonen som er mest tiltalende og nyttig for deg.
 6. 6
  Holde disse tingene i tankene, lese gjennom listen over Revlon flytende fundamenter og finne en nærmest dine mål:
  • Utover Natural, som har lys dekning. Dets unike funksjon er måten det selvjustere å matche din hudfarge. Det er bra for de som ønsker et friskt, naturlig utseende og trenger ikke mye dekning.
  • New Complexion, som har lett til middels dekning. Dets unike funksjon er teknologi som gjør at sminken føles lett og vektløs på huden. Det er bra for de som ønsker en lett foundation til hverdags.
  • Custom Creations, som har medium dekning. Dets unike funksjon er muligheten til å slå en ring for å justere skyggen. Det er bra for dem usikker på skyggen valg eller for i mellom sesongene.
  • Colorstay Mineral Mousse, som har medium til full dekning. Dets unike funksjon er en matt formel med mineraler for å kontrollere olje. Det er bra for de med fet hud søker en shine free look.
  • Age Defying DNA Advantage, som har medium til full dekning. Dets unike funksjon er avanserte solkrem formler for å beskytte hudens DNA fra solskader. Det er bra for de med hud akkurat begynt å alder, som ønsker å hindre ytterligere skade.
  • Age Defying Makeup med Botafirm, som har full dekning. Dets unike funksjon er Botafirm ingredienser, som bidrar til å redusere synligheten av linjer. Det er bra for dem som allerede har linjer og rynker og ønsker å minimere dem. Den er tilgjengelig i tørr hud eller normal hud formler.
  • Colorstay Makeup, som har full dekning. Dets unike funksjon er dens 16-timers Longwear formel. Det er bra for de som liker full dekning makeup, men ikke har tid til å ta det opp. Det er også bra for spesielle anledninger som bryllup, Proms eller fester. Den er tilgjengelig i fet hud eller normal hud formler.
  • PhotoReady Makeup, som har full dekning. Dets unike funksjon er fotokromatiske teknologi som reflekterer lys for en airbrushed lysende utseende. Det er bra for de som arbeider eller tilbringe tid i uvanlige lysforhold, som lyse sommersolen eller blinkende kameraer så vel som for de som ønsker en lysende utseende samtidig oppnå full dekning.
 7. 7
  Revlon sin creme kompakte stiftelser er:
  • New Complexion Compact Makeup, som har lett til middels dekning. Dets unike funksjon er et pulver-aktig overflate uten pudder som kreves. Det er bra for de som ønsker lettere dekning, men foretrekker en matt look.
  • PhotoReady Compact Makeup, som har medium til full dekning. Dets unike funksjon er den samme teknologien som PhotoReady flytende makeup i en kompakt form. Det er bra for de som ønsker en lysende utseende fra sin kompakte makeup.
 8. 8
  Revlon sin pulver stiftelser er:
  • Colorstay Aqua Mineral Makeup, som har lett til middels dekning. Dets unike funksjon er kokos vann for å hindre kaker og legge til en forfriskende, fuktighetsgivende følelse i makeup. Det er bra for de som ønsker en myk, pulver finish, samtidig oppnå en mer glødende utseende.
  • ColorStay og PhotoReady pulver og avslutninger, som kan bæres over de tilsvarende flytende makeups å legge levetiden til makeup. Ideell for fet hud, absorberer som pulver olje.
 9. 9
  Når du har valgt din ideelle formel, velger du en nyanse. Noen stiftelser, som Beyond Natural, Custom Creations, Colorstay Mineral Mousse og Colorstay Aqua krever bare at du velger en generell skygge, for eksempel "Lyset", "Light Medium", "Medium", "Medium Deep" eller "Deep". Andre, slik som Colorstay, Age Defying, New Complexion, og PhotoReady tilby et bredere spekter av nyanser. I å velge en nyanse, er det nyttig å ta med en tube med din gamle foundation (forutsatt at det var en god skygge kamp) å sammenligne med flasker i butikken. Et annet tips er å holde flasken ved siden av halsen din og se om skyggen kamper. Når du har funnet din skygge, skrive det ned eller huske det for fremtidige kjøp.

Tips

 • Folks hudtoner, teksturer og typer endres i løpet av år eller sesonger. Oppdater skygge eller formelen som behovene endrer seg.
 • Hvis du ender opp med feil farge, sjekk butikkens returrett. De fleste butikker godtar avkastning på kosmetikk (selv om åpnet og testet), så lenge de blir returnert i løpet av få uker etter kjøpet.
 • Hvis du har problemer med å velge en nyanse, feile på den mørkere siden. Mørkere foundation vil varme din hudfarge og ser langt mindre masky og mer attraktiv enn altfor blek foundation.

Advarsler

 • Ikke bruk håndleddet som et referansepunkt når du velger en nyanse. Håndleddene er svært forskjellige i tone og tekstur enn våre ansikter.
 • Vær ærlig med deg selv når du velger en nyanse. Mange av oss ønsker å være mørkere eller lysere enn vi er, men foundation skyggen er ikke måten å endre din hudfarge.