Wkano

Hvordan velge riktig badedrakt

Badedrakt handle kan virke som en smertefull og fåfengt øvelse, men det er mulig å finne en dress som passer kroppen din godt og gjør at du føler deg bra. En slu badetøy shopper vil være klar over alle forslagene som er skissert i denne artikkelen.

Trinn

Hvordan velge riktig badedrakt. Kjenn din kroppstype.
Hvordan velge riktig badedrakt. Kjenn din kroppstype.
 1. 1
  Kjenn din kroppstype. Din form - der du selvsagt fordele vekten - avgjør hvilken badedrakt vil se best på deg. Måle hoftene på det bredeste punktet, midjen på det smaleste punktet, og bust på det fulle punkt for den beste referansen, siden badedrakt dimensjonering og styling avhengig av disse forholdene. Her er foreslått tolkninger av din kroppsfasong:
  • Pære form: Hvis hoftene er betydelig bredere enn både midje og byste, er du sannsynligvis en pære.
  • Eple form: Hvis midje er betydelig bredere enn hoftene, og lik eller nesten like bredt som bysten din, kan det være et eple.
  • Timeglass fasong: Hvis din byste og hofter er omtrent samme bredde, men midjen er betydelig mindre, du er en klassisk timeglass.
  • Rett (også kjent som hersker eller banan form): Hvis du er tynn rundt, med ingen signifikant forskjell mellom hofter, midje og byste, du er en rett form.
 2. 2
  Forbered deg selv. Før du drar ut for å kjøpe en badedrakt, ta vare på eventuelle nødvendige hårfjerning. Fjern eventuelle hår du ikke ønsker å være viser mens du prøver på badedrakt ditt, spesielt hvis du kommer til å være modellering for noen andre å bedømme. Og ikke glem å bruke undertøy! Hver butikk med badetøy ber sine beskyttere prøve på sine bikinier og svømme shorts med undertøy fortsatt på, og dessuten, vil du virkelig ønsker å ta hygiene risiko for å gå nakne?
 3. 3
  Velg en passende badedrakt butikken. Det finnes butikker som spesialiserer seg i badedrakter (alt fra sporty slitasje til bassengkanten glamour) så gjør din forskning for å finne en som vil fungere for deg. I tillegg, hvis du ikke er altfor kresen badetøy, mange klesmerker har sine egne badedrakt områder tilgjengelig i varehus. Online shopping er en annen mulighet, men er trolig best reservert for badedrakt duplikater når du allerede vet hva slags badetøy passer deg og du trenger bare et par statister eller en fornyelse av samme merke.
 4. 4
  Velg farger og tekstiler som vil fremheve dine beste trekk og tone ned dine mindre elskede deler. Hemmeligheten til en god badedrakt trekker øyet til de mest flatterende deler av figuren din, og dette vil hjelpe deg til å føle deg mer komfortabel samt å se din beste. Her er noen grunnleggende tips for å følge:
  • For å markere en funksjon du liker, kan du bruke en lys farge eller mønster.
  • Slik skjuler du noe du ikke liker, kan du bruke en solid farge.
  • Hvis du har blek hud, bruke svart eller dyp skinnende nyanser, som mørk lilla, marineblå, og rødbrun.
  • Hvis du har mørk hud, kan lyse farger faktisk være mer flatterende og bidra til å skjule hva du ikke liker.
  • For å legge til volum (for eksempel til bysten eller hofter), velge et stykke med volanger i dette området.
  • Hvis du vil skjule volum (for eksempel på midjen), bruker shirred eller ruched stoff.
  • Ikke vær redd for å kjøpe skiller som ikke matche perfekt! Si at du ønsker å fremheve bysten men trekke oppmerksomheten bort fra hoftene. Du kan kjøpe en bikini topp i lyse fast eller mønster, og en bunn som er en mørk svart, blå eller brun (avhengig toppen).
 5. 5
  Velg riktig kuttet. Her er en rask oversikt over hva du kanskje ønsker å favorisere / unngås:
  • En en-brikke vil skjule midjen din. Velg ett med shirred paneler over magen, eller på et mørkt, fast stoff farge.
  • En 1940-tallsstil, bading-skjønnhet bunn som er high-innsnevrede kan også bidra til å skjule en midje. Igjen, gå med en mørk farge eller shirring.
  • En tankini vil markere midjen, fordi det trekker øyet til den delen av huden som er viser. Hvis du elsker din midje, men ikke så mye hoftene eller byste, velger du dette.
  • Boyshorts gjør ser hoftene bredere, uavhengig av farge. Hvis du har en stor byste og ønsker hoftene å matche for en klassisk timeglass form, velger boyshorts. Men vær klar over at denne stilen kan føles ubehagelig for noen kvinner, så vær sikker på passform før du kjøper noe.
  • Høy snitt bikini bottoms gjør ser beina lenger. Hvis du er kort, eller du er lang i overkroppen, er dette et godt valg.
  • Halter topper trekke oppmerksomhet til bysten, som gjør trekant topper.
  • Tie-front bikini topper trekker øyet til bysten, samt trekke brystene nærmere hverandre, effektivt gjør dem ser større. Hvis du har små bryster og ønsker dem til å se større, kan dette være en god passform.
  • Bandeau topper vil gjøre bysten virke bredere. Hvis du er en pære form og ønsker du å imitere et timeglass figur, velger en bandeau topp med volanger eller annet opptatt detalj.
  • For en stor byste, se etter en rett over cut på toppen av badedrakten med bredt sett stropper for å minimere bust. Prøv en bikini topp med en bøyle og en tykk brystet band for ekstra støtte. En tykk brystet bandet vil hindre jiggling slik at BH holder seg der den skal være, og du kan ikke falle ut.
 6. 6
  Velg badedrakt som passer til sin primære bruk. Det er meningsløst å kjøpe en bikini hvis du har tenkt på svømming runder eller surfing, det vil være flytende på et blunk, pinlig deg ingen ende. Bikinier er ganske begrenset i forhold til aktiv trening i et basseng eller havet, men en mer solid tankini ville henge der ingen problemer. Sport badedrakter ofte har lagt til funksjoner for å hjelpe med støtte, effektivisering og komfort, så sjekk dem ut hvis du planlegger å gjøre mer enn å holde kjølig ved bassenget.
  • Mest badevakt arbeidet krever en badedrakt i en vanlig farge, kanskje fargen på livreddende mannskap. Du må kanskje også legge til shorts eller en våtdrakt for å fullføre uniform.
  • Ett stykke badedrakter kan være veldig sexy, spesielt når du velger fine farger og en flatterende passform for kroppen din.
 7. 7
  Spør en profesjonell for å få hjelp. Hvis du har prøvd handle på egen hånd og kan bare ikke finne noe som fungerer, be om litt hjelp. Gå til en butikk som fører stiler du vanligvis liker, og spør en selger for hans eller hennes syn på situasjonen. Være åpen om hva du liker og hva du ønsker å skjule, og ikke vær redd for tilbakemeldingene du får - bare reagere i samsvar, og du vil sannsynligvis ende opp med noe du liker.

Tips

 • Ta en betrodd venn til butikkene med deg å prøve badedrakter på å få en ny, ærlige mening.
 • Alltid være ærlig med deg selv om din badedrakt passform. Hvis huden din er svulmende hvor som helst, må du kanskje prøve en større størrelse. I de fleste tilfeller vil en større størrelse være mer flatterende nettopp fordi huden ikke henger ut.
 • Ikke anta at bare fordi en badedrakt er dyrere at det er bedre. Den eneste måten å finne ut om det kommer til å jobbe for deg er ved å prøve den på og flytte om.
 • Badedrakt størrelser tendens til å være svært forskjellig fra, og mer tradisjonelle enn de fleste klær. I mange tilfeller kan du gå opp en størrelse eller to i en badedrakt uten at det egentlig betyr noe annet enn at badedrakt passer deg godt.
 • Badedrakter tendens til å forstørre litt når det er vått, så sørg for at din badedrakt ikke allerede er for stor når du kjøper den. Du definitivt ikke ønsker å miste den når du dykke i et basseng! Det kan også klamre unflatteringly i rynkete ruller når det er vått hvis det er for stor, noe som gir inntrykk av ekstra vekt.

Advarsler

 • Ikke følger motetrender hvis de ikke flatere kroppen din type. Årets badedrakt kjepphest er ikke en avgjørende faktor når du velger en badedrakt - din kroppstype og komfort er.
 • Så lenge du føler deg komfortabel i badedrakt, ikke bry deg om hva andre synes. Hvis du ikke føler deg komfortabel, selv om folk sier at det er riktig badedrakt for formen din, ikke bære det.