Wkano

Hvordan vite om du fortsatt elsker noen

Break-ups er ikke lett for noen, spesielt når de er på slutten av en langsiktig forhold. Når du tror at du har blitt forelsket i noen, det er tøft å møte slutten av de lidenskapelige følelser. Noen ganger relasjoner slutt fordi parets personligheter var fundamentalt uforenlige, men andre ganger, problemene er overfladisk og kan løses gjennom selvrefleksjon og kompromiss. For å finne ut om forholdet er verdt tenningen, les denne artikkelen.

Trinn

Hvordan vite om du fortsatt elsker noen. Lag en liste over alle tingene du gjorde med denne personen og hvor mye du likte hver ting (være spesifikk) og rangere det på en skala fra 1-10.
Hvordan vite om du fortsatt elsker noen. Lag en liste over alle tingene du gjorde med denne personen og hvor mye du likte hver ting (være spesifikk) og rangere det på en skala fra 1-10.
 1. 1
  Lag en liste over alle tingene du gjorde med denne personen og hvor mye du likte hver ting (være spesifikk) og rangere det på en skala fra 1-10.
 2. 2
  Lag en fordeler og ulemper liste over hva som ville skje hvis du fortalte ham eller henne at du ønsket å komme sammen igjen.
 3. 3
  Hvis dette er den eneste personen du vil så er du fortsatt forelsket. Hvis du har andre på sinnet ditt, er hele ditt hjerte ikke i den.
 4. 4
  Lag en liste over hva som ville skje hvis du faktisk fikk sammen igjen.
 5. 5
  Svar på følgende spørsmål ærlig:
  • Som slo opp med hvem? Hva var begrunnelsen?
  • Hvor lenge er det siden du har brutt opp?
  • Er du fortsatt snakke med den andre personen?
  • Er han eller hun med noen andre?
  • Har han eller hun uttrykte fortsatt følelser for deg?
  • Hvor mange ganger du fange selv tenke på den personen? Hvis du begynner å innse at du ikke kan leve uten ham eller henne, har du sannsynligvis er fortsatt sterkt knyttet.
 6. 6
  Ta en sjanse hvis du virkelig ikke kan ta det lenger. Du vet aldri hva som kan skje, og du kan alltid angre på det hvis du gir opp på ekte kjærlighet.

Tips

 • Hvis du ikke ønsker å spørre ham eller henne i person på grunn av en frykt for avvisning, skrive et notat. Den bør inneholde informasjon om hva du var før og etter at du visste den personen, hva du liker med ham eller henne, hva du går glipp av om ham eller henne, og hvis du er den som avsluttet forholdet, hvor mye av en feil du har gjort.

Advarsler

 • Vær forsiktig, kan denne personen har flyttet på. Hvis han eller hun er med noen andre, er det best å vente.
 • Hvis du føler du ikke kan vente, si noe, men pass på at du ikke setter ham eller henne i en svært vanskelig situasjon.
 • Vær tålmodig. Selv om dine fremskritt blir avvist gang, ikke ta det som fullført - den personen kunne bare bli såret. Samtidig vet når det er virkelig over og lære å la go.Try til til hjertet ditt forteller deg sin nok, fordi det som teller er hjertet, oppfylle den.