Wkano

Hvordan vite om du liker en jente

Tror du at du liker en jente, men du er ikke 100% sikker på at du faktisk liker henne? Kanskje du bare liker henne som venn? Ikke bekymre deg, det kan være forvirrende, men vi er her for å hjelpe! Les denne guiden for å se om du faktisk liker henne eller er bare gode venner.

Trinn

Hvordan vite om du liker en jente. Er du alltid tenke på henne?
Hvordan vite om du liker en jente. Er du alltid tenke på henne?
 1. 1
  Er du alltid tenke på henne? Når du er i klassen eller på jobben, er hun alltid på forsiden eller baksiden av tankene dine? Finner du deg selv å drømme om henne i stedet for å gjøre arbeidet ditt? Dette er et veldig godt tegn.
 2. 2
  Når du ser henne, hører hennes navn, eller tenke på henne, hva gjør du? Får du spent? Kommer et smil til ansiktet ditt? Føler du sommerfugler i magen din? Starter ditt hjerte til å slå raskere? Dette er et annet tegn på at du liker henne.
 3. 3
  Vil du snakke med henne? I klassen, vil du prøve og tenke på unnskyldninger for å snakke med henne? Eller grunner til tekst eller ringe henne? Går du ut av din måte å "tilfeldig" borti henne og starte en samtale?
 4. 4
  Har du kyllingen ut av å snakke med henne? Prøver du og si noe til henne, men så stoppe? Eller bruke lang tid på å finne ut hva du skal legge ut på sin Facebook-profil, eller hva slags ting du skal si når du e-post henne? Du ønsker å imponere henne, og du ikke ønsker å krype henne ut eller gjøre henne til å tenke at du er en taper, ikke sant? Hvis du føler denne måten, du liker henne!
 5. 5
  Hvordan føler du deg når hun er rundt andre gutta? Når du ser henne med andre gutter, eller når hun nevner dem, du føler en intens bølge av sjalusi? Eller føler du deg så sint at du ønsker å slå den andre fyren i ansiktet? Eller føler du deg trist eller som hun sviktet deg? Hvis du føler noen (eller alle) av disse tingene, har du sannsynligvis liker henne. Hvis du ikke føler noen av disse tingene, betyr det at du liker henne, men som en venn.
 6. 6
  Vil du gjøre alt du kan for å være nær henne? Akkurat som å snakke til henne, til du går ut av din måte å være rundt henne? Prøver du og sitte i nærheten av henne i klassen, eller henge ut med henne på lunsj? Også, når du er rundt henne, føler du spent? Dette er et veldig godt tegn.
 7. 7
  Synes du selv handler eller føler annerledes i hennes nærvær? For eksempel, du er virkelig kul og avslappet når du snakker med en kompis, og når du begynner å snakke til henne, du blir nervøs. Du kan snuble i dine ord, og hendene kan begynne å svette. Også kan samtalene være vanskelig. Dette skjer vanligvis hvis du liker henne. Selv om dere to har vært venner en stund, kan det fortsatt skje. Det betyr definitivt at du har spesielle følelser for denne jenta.

Tips

 • Vær deg selv rundt henne!
 • Prøv å gjøre et godt inntrykk med sine venner. Fordi jenter nesten alltid konsultere sine venner før like en fyr...
 • Ikke vær redd for å snakke med henne. Seriøst, bare gå gjøre det.
 • Ikke fortell dine venner hvis dere gjør de kanskje fortelle henne og de fleste jenter vil at du skal fortelle dem selv.
 • Ikke vær nervøs rundt henne, hun er akkurat som alle andre jente der ute.
 • Vet hva du føler, og du kan ende opp med en flott jente.
 • Hvis du gjør som henne, gjøre det første trekket! Vanligvis jenter tenker mye på en fyr motet hvis han er modig nok til å gå opp og spørre henne ut. Hun tenker: "Hvis han er modig nok til å spørre, han må være en ganske verdig fyr."
 • Prøv å snakke med andre jenter som ser ut som "din", hvis du ikke føler det samme som du føler med "din", så du gjør som henne.
 • Hvis du liker henne, men at hun ikke liker deg tilbake, vente det ut. Hennes følelser for deg kan endre seg.

Advarsler

 • Ikke erte henne, dette bare kan forvirre henne eller få henne til å føle seg dårlig om seg selv.
 • Hvis du har vært fra hverandre en stund eller har hatt et forhold siden å være med henne dine følelser kan ha endret seg. Det kan være lurt å teste dette gjennom i tilfelle den opprinnelige følelsene tilbake, prøve å henge ut med henne og se hvordan du føler deg deretter ta en beslutning.