Wkano

Hvordan vite om en jente liker deg

Ikke sikker på hva disse blikkene, kanskje smiler og ser ut fra en jente du har lyst mener? Håper du har en hemmelig beundrer? Følg denne fremgangsmåten for å finne ut om den jenta du har ditt hjerte satt på virkelig liker deg.

Trinn

Hvordan vite om en jente liker deg. Vær modig og initiere en kort prat.
Hvordan vite om en jente liker deg. Vær modig og initiere en kort prat.
 1. 1
  Vær modig og initiere en kort prat. Dette vil hjelpe deg til å lære de små tingene som vil komme godt med senere fordi alle elsker å lære at noen har lyttet til dem... og husket de små tingene. Lytt nøye og oppmerksomt til det hun forteller deg slik at du kan lagre disse bort for fremtidig referanse. Og som du chatter, merke hvis hun gir bort noen tegn til fancying du også, se etter tegn, spesielle ord og store hint.
  • Alle jenter er forskjellige, så vær oppmerksom på tegn. Lytt til tonen i stemmen hennes. Hvis hun er sjenert, kan tonen i stemmen hennes være litt mykere enn normalt, og hun kan begynne å leke med håret (glatter den ned, Drilling, bla), justere henne klærne, og kan stirre på deg.
  • Et annet tegn på at hun liker deg er hvis hun ler av din kjedelig eller dum spøk. (Pass deg selv! Ikke bruk dårlige vitser som en test, eller vil du risikere å se ut som en komedie kødd.)
  • Hun kan ikke være i stand til å se deg rett i øynene og hun kan fnise mye fordi hun er bekymret for å gi for mye borte.
  • Se etter smilet. En jente som er interessert i deg vil vanligvis umiddelbart smile når du starter en samtale med henne. Smilet kan forsvinne raskt hvis hun er sjenert, men det er vanskelig å skjule en uventet sterke følelser. Hvis hun ikke er interessert (det betyr ikke at hun ikke liker deg, men hun sannsynligvis ikke er forelsket i deg eller romantisk begjær), vil hun trolig se på deg spørrende, men hun vil ikke uttrykke noen spesiell sterke følelser.
 2. 2
  Se etter tegn på flørting. Hvis hun flørter, kan hun være vanskelig å lese. Selskapelig jenter kan med gutter som de anser for å være bare venner, og for de uinnvidde, kan denne generelle samspillet noen ganger bli feiltolket som en klem, så bli kjent med jentas generelle stilen rundt gutta før du gjør forutsetninger.
  • Vær oppmerksom på at noen jenter har ingen anelse om at de er flørting. I dette tilfellet, hun liker du sannsynligvis en god del, siden hennes underbevissthet er å la hennes kroppsspråk gjør det meste av snakkingen.
  • De fleste jenter liker ikke å være opplagt. Med en jente som ikke tankene åpenlyst flørter, prøve å se om hun flørter med deg litt mer enn med andre.
  • Hvis en jente sier "awwww" etter at du gjør noe, er det også et tegn på at hun prøver å flørte med deg. Hun kan gjøre dette etter at du har hoste, tur, eller si noe søtt.
  • Hvis du har lyst på en jente, aldri gjør feil "flørting rundt". Hvis hun ser deg legge armen rundt en annen jente eller ser en annen jente du, kan hun bare anta at hun ikke betyr noe for deg og vil slutte å prøve.
 3. 3
  Sjekk for tilfeldige klemmer, reservert for det meste for deg. Hugs kan være en svært åpent og tillatte hengiven måte å komme nærmere deg og røre deg uten det nødvendigvis at det går hennes stealthy flørting. I sin tur, kan du gå med på det hvis du vil, eller bare handle opptatt som du er sent ute til en avtale, og trenger å forhaste seg.
 4. 4
  Ta varsel om hun "tilfeldigvis" borti deg oftere enn hva du ville vurdere det vanlige. Dette knep er gamle og prøvd og sant, som det er en måte å berøre deg subtilt og dimensjonering opp hvordan responsive (og kanskje til og med hvor godt trent) du er. Hvis hun finner unnskyldninger for å røre deg mye, da er du sannsynligvis på rett spor. Lov tilfeldig når hun humper inn i deg og si "ingen bekymringer" eller noe lignende. Som for å røre armen og håret i en uformell, men heller meningsfull måte, det er egentlig ikke nødvendig å si noe, bare fanget det opp allernådigst.
  • Ikke alle jenter vil føle seg komfortable nå ut ved hjelp av touch. I dette tilfellet, ikke anta at hun ikke liker deg fordi hun ikke prøver å røre deg. Hun kan være for nervøs til å røre deg ennå. Ikke vær sjenert - bryte kontakten barriere selv.
  • Hun kan også finne andre grunner til å røre deg, for eksempel ved å lett trykke deg om hodet, eller myk punching til kroppen. Disse "one-of-the-kameratene" trekk kan være en dårlig skjult måte å komme nærmere deg uten at det er altfor tydelig for dine venner og hennes.
 5. 5
  Observere hvordan hun ser på deg. Hvis hun liker deg, vil hun en tendens til å enten holde blikket på deg i lang tid, eller dra vekk umiddelbart øyeblikket øynene dine ta kontakt med hennes. Hver av disse svarene kan bety at hun liker deg. Hvis hun trekker seg unna raskt, betyr det ofte at hun er nervøs eller ikke klar til å avsløre hennes sanne intensjoner ennå, men hun fortsatt liker deg. Og hvis hun holder blikket, og du tror du ser reaksjonsevne eller til og med kjærlighet i øynene hennes, så hun er trygg og at hun kan gjøre det første trekket.
  • Selvfølgelig kan noen jenter bare være stirrer eller svingete deg opp, så tror ikke hun elsker deg og ønsker å komme i kontakt med den virkelige, indre deg. Bruk kontekst for å skjelne motiv.
  • Hvis du tilfeldigvis blikk på jenta, og du ser henne stirrer tilbake på deg, så dette betyr at hun liker deg, selv om hun kan raskt dart hodet i en annen retning.
 6. 6
  Se på vennene sine. Hvis du ser de fleste av hennes venner skotter tilbake på deg og smiler eller fniser, betyr dette sannsynligvis at hun har fortalt sine venner om deg og de er "i know". Dette kan skje i alle aldre, selv om eldre jenter og kvinner venner har en tendens til å oppføre seg på en litt mer forsiktig måte, ved hjelp av blikk og vite smiler eller nikker stedet for fniser. I noen tilfeller kan en venn faktisk være modig nok til å komme og fortelle deg at hennes venn liker deg.
  • Når hun er å ha en samtale med hennes venner, og du kommer over, kan hun slutte å snakke plutselig. Dette sannsynligvis betyr at du var gjenstand for den nylig avsluttet samtalen.
  • Hvis hun liker deg, og hun fortalte vennene sine om deg, kan de komme opp til deg og starte en tilfeldig samtale om ting som: Hvem ville du helst date meg eller (hennes navn), som du liker bedre, som er den hotteste, vil du gifte deg med (hennes navn) eller meg, osv. Hvis de navngi en liste med ca tre personer og hennes navn er på listen, hun trolig fortalte vennene sine om deg og de prøver å søke etter ledetråder for å se hvordan du føler om henne.
  • I tenårene, hvis vennene hennes er høyt og umoden, vil du mest sannsynlig høre "(ditt navn), (hennes navn) liker deg!"
  • Vær oppmerksom på at vennene hennes kan være å lage den opp bare for å erte henne. Lytt etter ting som: "Slutt å erte meg!" eller "Vær stille! Han kan høre!"
 7. 7
  Se opp for øyeblikkene hvor du kan spille "redde jomfru i nød". Hvis du er ute og den jenta du liker er i nærheten, og begynner høylytt å si "jeg er kald!", Som er et subtilt hint om at hun vil at du skal gi henne din genser. Dette er en veldig søt gest, spesielt hvis du ønsker å vise jenta at du liker henne. Og noen ganger en jente vil later til å være veldig dårlig på å gjøre noe, og si at hun ikke kan gjøre det. Det er din sjanse til å tilby noen hjelp, vær klar over at hun vil mest sannsynlig være å gjøre dette med vilje bare for å se din reaksjon og håper at du vil hjelpe til.
  • Når tilby hjelp, hvis det er andre gutter rundt og hun faktisk liker en av disse gutta, kan hun bli skuffet når du tilbyr deg jakka til hennes første eller tilby din hjelp. I dette tilfellet, i det minste vil du vite hvordan hun føler, og kan gå videre. Du kan selv være storsinnet nok til å fortelle den rette fyren at hun innbiller ham.
 8. 8
  Smile til henne. Jenter har en tendens til å like gutter som smiler og er glade. Bruk din naturlige smil, du ønsker ikke å skremme henne bort. Hvis hun smiler tilbake høflig, eller rynker pannen og ser bort, kan hun være ubehagelig eller uinteressert. Hvis hun returnerer en myk eller stort smil og fortsetter å se på deg, så er det sannsynlig at hun er interessert. Men hun reagerer, kan det ikke skade å holde smilende sin vei. Hun etterhvert vil få beskjed om at du finner henne sjarmerende, og hun kan føle seg i stand til å åpne opp mer eller i det minste å fortelle deg rett ut at hun er enten interessert eller ikke.
  • Hvis hun smiler så piler over til mengden av hennes venner og skjuler i gruppen, da hun kan være nervøs og spent på om du vet at hun liker deg.
 9. 9
  Se henne kroppsspråk. Du kan lære mye om en jente ved å observere hennes kroppsspråk og det går langt utover åpenbare flørting tegn til ubevisste signaler om tiltrekning. Det er mange tegn som vil fortelle deg at hun er interessert. For eksempel, hvis en jente har hennes torso vendt mot deg på en åpen måte, betyr dette at hun er trygg på å snakke med deg. Hvis hun har en lukket kroppsstilling, nemlig krysset armer eller ben, kan hun være sjenert eller nervøs for å snakke med deg eller hun kan rett og slett være å skape en barriere for å drive deg bort. Invester i en skikkelig bok om kroppsspråk for å hjelpe deg å lære å nøyaktig lese henne.
  • Se for subtile tegn i jentas ansikt - hvis øynene er strekke, så hun virkelig liker deg.
  • Når du er både i et rom - hvis hun sitter diagonalt fra deg eller overfor deg på rommet, når hun er interessert, er hennes torso mot deg på en åpen måte, eller hennes skuldre og hofter er vendt mot deg. Hver av disse symptomene kan bety at hun liker deg. Når hun sitter og hun har bena krysset, se føttene hennes, hvis det pekte mot deg, kan det bety at hun liker deg og ønsker å komme nærmere deg.
  • Se på leppene hennes. Hvis hun berører dem konstant eller biter dem, hun er nok veldig interessert i deg. Hvis hennes leppe dirrer litt når du ser på henne, kan du nesten være sikker på at hun liker deg.
 10. 10
  Legg merke til de små tingene hun gjør for deg. Hvis hun er alltid der for deg når du trenger hjelp, selv liker når du nevner at du er veldig tørst og hun raskt gir deg en slurk fra hennes drikke, kanskje hun liker deg. Men ikke anta at hun er interessert i deg bare fra én erfaring. Spør henne innimellom for små ting, som å tygge tyggegummi eller en penn, og legge merke til hvordan hun reagerer. Hvis hun er alltid klar til å gi deg noe du trenger, kan du gå videre og be henne om å hjelpe deg med noe annet, som en skole, høyskole eller arbeid problem. Det bør ikke være noe helt enkelt å løse, men ikke for vanskelig heller, som noen jenter kan si at de ikke vet hvordan de skal hjelpe deg med en mer utfordrende problem. Hvis hun er ivrig etter å hjelpe deg, hun liker antagelig deg, men hvis du bruker denne tilnærmingen for mye eller velge oppgaver som virker for vanskelig, kan hun tror du er lat, teste henne eller enda en bit av en ordensforstyrrelser. Ikke overdriv, du ønsker ikke å risikere henne å slutte å like deg.
 11. 11
  Hvis du bestemmer deg for at hun ser ut til å like deg, bekrefter du det ved å ha mot til å gå og snakke med henne. Mange jenter føler for sjenert eller nervøs for hva din reaksjon kan være å starte en samtale med romantiske undertoner. Selv om hun virker som den mest selvsikre jenta du vet, hun kan ha hatt en dårlig opplevelse i fortiden eller rett og slett ikke være klar til å nærme deg ennå, men vil være mottakelig hvis du starter samtalen først. For flere ideer, se Hvordan be en jente ut.
 12. 12
  Til slutt, men viktigst, unngå over-analyse av hennes oppførsel. Dette kan resultere i at du blir besatt med bare "vinne henne over", i stedet for å bli kjent med henne som person. Snarere enn å investere tonnevis med tid i å bestemme hvorvidt hun liker deg, bare ta mulighetene nå og da for å tilbringe tid med henne og hennes venner (ikke overdrevent skjønt, eller du kan synes å ha noe sosialt liv på din egen). I utgangspunktet, bli kjent med henne som en person først og fremst, og kanskje ting kan gå derfra senere - starter som en venn gir deg en sjanse til å koble på en mer ekte nivå. Bare sørg for å gjøre dine intensjoner relativt klar (via subtile flørte), eller annet du kan bli permanent "venn-regulert".

Tips

 • Alltid være deg selv. Hvis en jente liker en fabrikkert deg, vil hun snart klø under at finer du har prøvd å bruke og vil ikke bli imponert. Hvis hun ikke inn i deg selv slik du er, ikke date henne.
 • Skal varsle dersom hun spør om du har en kjæreste akkurat nå. Spør om kjæresten din interesse eller preferanser er et tegn på at hun er fiske etter dine tilgjengelighet detaljer.
 • Kroppsspråk er ikke helt universell eller alltid sikret som betyr hva du tror det skal bety. Noen jenter uttrykke sine følelser gjennom ulike handlinger enn andre. Ta deg god tid, finne ut om hun faktisk er interessert ved å snakke med henne. En jente som ikke er interessert vil sannsynligvis prøve og lage unnskyldninger for å avslutte samtalen og komme bort fra deg. Tar det som et ekte tegn!
 • Vær forsiktig når du gjør oppdage en jente liker deg. Hvis dine egne nerver lede deg til å gjøre narr av henne foran vennene dine, gi henne en kald skulder eller handle dum rundt henne, vil hun miste troen på deg og begynner å føle seg mindre sikker på at du er verdt innsatsen. Ta hensyn til hennes følelser også.
 • Gjør noe hyggelig som gjør henne en tjeneste. Hvis hun til slutt prøver å gjøre noe fint for deg tilbake, kan dette være et hint om at hun liker deg.
 • Har håp når jenta er sjenert. Hun er mindre sannsynlighet for å avsløre hennes ønske for deg i åpne måter, du må være tålmodig og hensynsfull. Søker å bli venner før alt annet, og ta det sakte derfra.
 • Hvis hun ber deg om å gå ut og gjøre noe med henne eller bare med et annet par, kan dette tyde på at hun prøver å sende deg beskjed om at hun ønsker å være mer enn venner.
 • Selvsikker jenter vil be deg om alle slags intime ting. Ikke anta at dette betyr at de grave deg, de kan rett og slett se deg som en av sine mengde av venner og genuint spørre om din mening, ikke din kjærlighet kvotient. Pass på å bruke konteksten rundt deg til å måle hva som virkelig foregår.
 • Hvis hun er veldig sjenert, så hun sannsynligvis ikke vil være i stand til å snakke med deg ansikt til ansikt. Men det er muligens at hun vil snakke med deg på nettet i stedet, men selv for noen jenter, tar dette motet. Hvis hun snakker til deg på nettet, men shies bort når hun ser deg, så oddsen er hun liker deg mye, men har en hard tid viser det ansikt til ansikt. Hjelpe henne ved å smile og prate om hva hun gjør, etc.
 • Hvis jenta i drømmene dine gjenstander med dine romantiske tilnærmelser, ikke ta det personlig. Et godt forhold starter med noen koble bra med deg. Dessuten er det nok av andre jenter som vil være riktig for deg.
 • Hvis hun bringer deg gaver fra hennes reiser eller for din bursdag hun sannsynligvis liker deg, og når hun påpeker hvor hardt hun prøvde å finne noe du kanskje har lyst, kan hun være å gi deg et hint. Dette gjelder bare når du ikke allerede er bestevenner.

Advarsler

 • Husk at forslagene i denne artikkelen er generell veiledning, ikke regler. Tegn foreslått i denne artikkelen, ikke definitivt bety at en jente liker deg, det kan være andre årsaker til hennes tilsynelatende interessert atferd, som for eksempel ønsker en platonisk vennskap eller bare få henne signaler blandet sammen. Også huske på at hun kanskje liker deg uten å gjøre noen av disse foreslåtte ytre tegn.
 • Hvis en jente synes standoffish og unngår deg, ikke nødvendigvis gi opp helt, som du kan forveksles. I stedet sakte ned og gi henne plass til å puste. Hun kan være interessert i deg, men er ubehagelig å bli kurtisert i offentligheten, i så fall bør du kanskje være mer subtil om å uttrykke din interesse. På den annen side, aldri forfølge henne eller få henne til å føle seg ukomfortabel på noen måte.
 • Hvis hun synes å være bevisst unngår kontakt med deg, utover bare å være stille i ditt nærvær, men aktivt å unngå enhver mulighet til å snakke med deg, selv i sammenhenger som ikke er pinlig (for eksempel en gruppe diskusjon), sjansene er hun tror du som henne, og er ikke bare ikke interessert, men er irritert eller imponert av dine fremskritt. Det er ikke personlig, som jenter føler seg truet når en fyr de ikke er interessert i prøver til retten dem. På grunn av det faktum at gutter er vanligvis driverne frieri, jenter har problemer med å ignorere uønskede tilnærmelser. Dette er en kø for å sikkerhetskopiere av, og gi henne plass.
 • Noen jenter kan prøve "sjalu approach". Denne består av flørting med dine venner til å gjøre deg legge merke til dem mer. Vær på vakt mot disse jentene - de er usikre og har mye å vokse opp til å gjøre når det kommer til relasjoner og selv-identitet. Hvis du virkelig liker henne, betale mer oppmerksomhet til henne og prøve å få henne alene - hun kan få hint om at du liker henne og slutte å prøve så hardt. Og så mye som du kanskje vil, ikke gjør det samme tilbake. Jenter er mer sensitive og vil trolig bare gi opp på deg hvis du flørte rundt.