Wkano

Hvordan vite om kjæresten din er å være respektløst overfor deg

Har kjæresten din alltid sjekke ut andre jenter når dere er sammen? Er dette normalt eller er han være respektløst overfor deg? Finn ut nå!

Trinn

Hvordan vite om kjæresten din er å være respektløst overfor deg. Se hvordan han behandler sine foreldre og besteforeldre.
Hvordan vite om kjæresten din er å være respektløst overfor deg. Se hvordan han behandler sine foreldre og besteforeldre.
 1. 1
  Se hvordan han behandler sine foreldre og besteforeldre. Hvis han er uhøflig eller ytterst ubehagelig for dem (og det er ikke fordi han har en dårlig dag), så kan du vedde på at han ikke vil behandle deg mye bedre.
 2. 2
  Se hvordan han fungerer når du er på date. Se hvordan han snakker til vertinne på restaurant, kasserer på kino, etc.. Hvordan han behandler tilfeldige fremmede er en indikasjon på hans generelle hensyn for andre og hans respekt for deg. Hans oppførsel i det offentlige vil avgjøre hvordan fremmede vise deg.
 3. 3
  Følg nøye med på hvordan han behandler deg. Hvis han ikke ta hensyn til dine tanker eller følelser og presser deg til å gjøre ting du ikke vil, er at et klart tegn på respektløshet.
 4. 4
  Ser han på andre kvinner mye? Til en viss grad, er gutta ser på andre kvinner normalt, men når han begynner å ignorere deg eller komme med kommentarer mens du gjør dette, er han være respektløse.
 5. 5
  Kaller han deg navnene? Hvis kjæresten din ringer deg bety navn som Fat, eller noe annet som gjør at du føler deg ukomfortabel, han blir respektløst.
 6. 6
  Ikke opptrer han annerledes mot deg blant hans fyr venner? Igjen, det er til en viss grad normal oppførsel for en fyr. Og det kan også være søt noen ganger. Men hvis han gjør du føler deg dårlig blant hans venner, han er respektløst.
 7. 7
  Er han sjalu? Hvis han ikke tillate deg å sosialisere med noen, eller får bety mot deg blant andre mennesker, er han også være respektløse.
 8. 8
  Vær oppmerksom på hvordan du føler deg når han snakker til deg. Føler du deg respektert eller at du blir satt ned på noen måte?

Tips

 • Hvis han er kontrollerende, ikke respekterer dine forespørsler, eller går forbi dine grenser eller gjennom din komfortsone, enten A) bryte opp, med folk rundt, eller B) finne hjelp ved å snakke med en venn eller forelder eller ham.
 • Prøv å snakke med ham. Ha en samtale om hvordan han gjør du føler når han setter deg ned eller gjør frekke kommentarer. Det er en sjanse for at han gjør det ved et uhell, og kan stoppe når du peker den ut for ham.
 • Hvis snakker ikke komme gjennom til ham, gange unna!

Advarsler

 • Ikke forveksle navn Calling, med Pet Navn som Honey, Kjære eller Lovey. Det er først når det er sårende at det blir Name Calling.