Wkano

Hvordan å bringe ut den naturlige krøller i håret

Lyst krøllete hår, men ønsker ikke å gå gjennom bryet med å faktisk curling håret ditt? Curlers og andre sterke kjemiske behandlinger kan være potensielt ødeleggende for din vakre, betinget hår. Disse trinnene vil hjelpe skinne gjennom noen hint av waviness eller krøller du allerede har i håret ditt.

Trinn

Hvordan å bringe ut den naturlige krøller i håret. Pakke inn håret i et håndkle.
Hvordan å bringe ut den naturlige krøller i håret. Pakke inn håret i et håndkle.
 1. 1
  Bruk en avklarende shampoo. Du ønsker å fjerne ting som har sett i håret over tid, fordi de lettere håret ditt er, jo mer sannsynlig er det å krølle seg. Å gjøre dette kan også tørke ut håret litt (siden det vil stripe oljer i tillegg), og det er derfor det er viktig å fukte håret ditt etter at du har oppfordret curliness.
  • Alternativt kan du bruke en mild shampoo (sulfate gratis produkter er skånsomme for håret) og bruke ekstra tid å skrubbe hodebunnen og arbeide produktet gjennom håret ditt. Mens avklare sjampo er enkle å bruke, de er strengt tatt ikke nødvendig hvis du vasker håret grundig. Tørking effekter på bearbeidet eller allerede tørt hår er ikke verdt det.
  • Få håret vått vil også bidra til å bryte ned hydrogenbindinger i håret ditt som kan være å holde det rettere enn du ønsker. Krøllete hår har sterke disulphide obligasjoner på grunn av den naturlige strukturen i håret proteiner, som en person med krøllete hår er født. Alt hår, men det krøllete eller ikke, hydrogenbindinger, som ikke er sterke nok til alene å trekke håret i en krøll. Men når du "bryte" dem ved å fukte håret ditt, kan du "trene" dem til å opptre som disulphide obligasjoner med varme, i det minste midlertidig.
  • Se også Hvordan lage avklare sjampo med natron for en enkel og kostnadseffektiv hjem rette.
 2. 2
  Pakke inn håret i et håndkle. Du vil ikke ha det dryppende våt og dryppende. Ikke gni håret med håndkle, da dette oppfordrer frizziness.
 3. 3
  Påfør litt hår produkt. Hvis håret ditt er veldig fint, bruk en liten mengde av en. Hvis håret ditt er tykkere og mer sta rett, brukes. Uansett hva du bruker, bruke akkurat nok til å belegge håret ditt, og ikke mer.
  • Du ønsker å bruke nok til å hjelpe håret sett, men ikke så mye at du veier ned dine naturlige krøller. Hvis håret ditt har en naturlig krøll, er det verdt å prøve noen av produktene er utviklet spesielt for krøllete hår, som de er laget for å fukte og hold mens oppmuntre "pieciness" av vakkert krøllet hår.
 4. 4
  Flip håret opp ned, for å la den henge mot gulvet. Dette vil hjelpe deg å få mer volum i håret ditt, spesielt nær røttene.
 5. 5
  Blåse tørke håret med hårføner peker oppover. Scrunch håret med hendene. Kontroller at luft kommer fra hårføner er varmt, men blåser på den laveste innstillingen. Det vil ta lengre tid på denne måten, men det vil sikre at alle håret tørker krøllete.
  • Hvis luften er sprengningsarbeid for sterkt, vil noe av håret tørke før du knuse den, og pluss strengene vil blåse over alt, oppmuntre frizziness (i stedet for fin klumping av krøller). En diffuser vedlegg for din hårføner gjør nettopp det - sprer varm luft slik at den ikke bryter opp curl.
 6. 6
  Når håret er helt tørt, flip håret med riktig side opp. Spre litt fuktighetskrem skinne serum på hendene (eller spray litt direkte på håret), og finger kam det forsiktig.
  • Hvis du har noen naturlige krøller, unngå silisium-baserte produkter, som de vil angre mye av curl. Hairspray vil også hjelpe curl opphold i håret lenger, men husk å bruke hårspray som ikke gjør håret gå rock hardt, bruk en spray som er lett og tåkete.
 7. 7
  Nyt nylig krøllet hår.

Tips

 • Etter disse trinnene rett før du går i dvale vil resultere i curlier hår i morgen. Bare ta det opp litt som anbefales i det siste trinnet før du går ut døren. Skylle håret med kaldt vann vil krøllene, naturligvis.
 • Vurdere å stoppe shampoo bruk. Tørking sulfater i sjampoer kan ofte fjerne naturlig tekstur fra håret. Mange som prøver "no-poo"-metoden, ender opp med bølgete hår da de startet ut med rett hår! Se Vask håret uten shampoo for mer informasjon.

Advarsler

 • Dette vil ikke fungere med pin-rett hår. Du må ty til andre midler.