Wkano

Hvordan å få en vellykket tenårings liv

Alle ønsker å i livet deres, ikke sant? Selv som tenåring, kan du oppnå suksess i livet ditt, det er virkelig ikke så vanskelig. Følg trinnene nedenfor, og vellykkede tenårene vil følge etter!

Trinn

Hvordan å få en vellykket tenårings liv. Gjør godt i samfunnet.
Hvordan å få en vellykket tenårings liv. Gjør godt i samfunnet.
 1. 1
  Do. Uansett hvor kjedelig det er nå, vil utdannelse hjelpe deg å bli en produktiv medlem i samfunnet. Streve for excellence i skolen, gjør ditt beste, til lærerne, gjør din, og få gode karakterer. Gjør du det vil hjelpe deg å komme inn i en bedre høyskole / universitet, som gjør at du kan få en god jobb i fremtiden. Skolen setter du opp på rett spor!
 2. 2
  Gjør godt i samfunnet. kan ikke bare forbedre samfunnets status, kan det gjøre deg lykkeligere. Studier viser at mennesker som frivillig er mindre sannsynlighet for å utvikle og andre følelsesmessige problemer enn folk som ikke gjør det. Finn frivillig muligheter som interesserer deg, for eksempel, hvis du elsker dyr, frivillig ved et dyr ly. Hvis du liker å hjelpe folk, frivillig på et suppekjøkken. Hvis du elsker å hjelpe, plante trær eller plukke opp søppel. Når du hjelper andre, vil det gjøre at du føler deg bedre om deg selv. Du gjør en stor forskjell i verden, og for å toppe det hele, har mange frivillige timer vil se bra ut på CV-en din!
 3. 3
  Finne ut dine mål i livet og jobbe mot dem. Begynne å tenke på karrieren du ønsker å være i, men gjøre et godt valg basert på dine interesser og sterke sider. Dette kan være din jobb for resten av livet ditt! Du kan også jobbe mot ikke-karriere-relaterte mål, for eksempel å lage din egen fundraiser, få gode karakterer på skolen, bli en lagsport, osv. Utfordre deg selv og du vil bli overrasket over hva du kan oppnå!
 4. 4
  Får ikke inn noen problemer, juridisk eller på annen måte. Det kan ødelegge dine fremtidige planer. Unngå gruppepress og droppe sigaretter, alkohol og narkotika. Overholde loven og unngå å havne bak i en politibil. Hvis du blir presset inn noe, gange unna. Hvis du kan unngå disse tingene under tenårene, de er mye lettere å unngå når du er ute av videregående skole og bort fra gruppepress.
 5. 5
  Vær hyggelig mot deres foreldre og lærere. Husk, de er der for å hjelpe deg å være det beste du kan være. Respekterer dem og verdsetter deres meninger, selv om de irritere deg noen ganger. Husk at de gjør det de gjør fordi de bryr seg om deg og vil at du skal lykkes i livet. Du får ikke til å velge dine lærere eller din familie, men du har fortsatt å sette opp med dem. Lær hvordan man skal håndtere mennesker nå, fordi når du er voksen, trenger du ikke kommer til å velge din sjef eller dine medarbeidere, så lære å respektere dem nå.
 6. 6
  Har godt å hjelpe deg ut! Venner er der for å støtte deg og løfte humøret. Være sammen med mennesker som gjør deg glad, og droppe de som ikke gjør det. Opprette en gruppe med støttende, kjærlig venner som kan hjelpe deg å lykkes i livet og leve dine drømmer. Finne noen virkelig gode venner som vil holde med deg når du forlater videregående skole.
 7. 7
  Bli aktiv! Delta i et idrettslag på skolen eller ut av skolen. Ta en joggetur rundt nabolaget ditt. Ta hunden på en fin, lang tur. Bli med i en yoga-gruppen, bade på den lokale rekreasjon sentrum, gjøre sit-ups under reklamepauser på TV - noe! Bare trening! Den hjelper deg å føle deg bedre, mentalt og fysisk. Studier viser at folk som får aktive i sine barns / ungdoms år vil være mer aktive når de er voksne, så begynner å få aktiv nå.
 8. 8
  Gjør det du elsker. Adopter en hobby, lesing,,,, danse, spille en sport, lage keramikk, osv. Det vil passere tid og hjelpe deg med å utvikle din personlighet. Eksperimentere og oppdage nye ting, du kan bli overrasket over å finne at du virkelig liker dem!
 9. 9
  Tror på noe. Begynne å tro på en sak, enten det er et sosialt eller miljømessig problem, eller en religion. Du vil begynne å danne dine egne ideer på denne måten. Danne egne meninger og stå ved dem. Stå opp for det du tror er riktig.
 10. 10
  Leve livet til det fulle! Du er bare ung for en kort tid, og før du vet ordet av det vil du være en voksen som vil bli liggende rundt og sa: "Jeg skulle ønske jeg hadde gjort dette da jeg var yngre." Være dristig, gå ut i verden og leve livet! Livet er kort, så nyt det mens du kan.