Wkano

Hvordan å flørte med en sjenert fyr

Noen ganger sjenerte gutter kan være svært skremmende, men med de rette tips og litt praksis-vil du være i stand til å gjøre noen sjenert fyr ta en dobbel ta.

Trinn

Hvordan å flørte med en sjenert fyr. Være.
Hvordan å flørte med en sjenert fyr. Være.
 1. 1
  Være. Denne gutten er åpenbart sjenert for en grunn. Han kunne være en total idiot, eller en virkelig fin preppy type. Uansett case-gutter elsker en jente som ikke er redd for å være seg selv! Vær følsom med små barn du ser, muligens hans yngre bror eller søster. Han vil sette pris på at du bryr deg så mye. Dersom barnet skjer for å være hans yngre søsken, si noe sånt som-"Wow, du er like nydelig som broren din!" Eller kanskje, "Holy cow kjæresten, ikke flott utseende går gjennom familien, fordi jeg kan fortelle du får dem fra din eldre bror!" Enhver gutt, sjenert eller ikke sjenert, vil være sikker på å elske denne følsomheten.
 2. 2
  Være. Det viser virkelig gutta på når en jente er vakker og smart. Fokus i klassen, og hvis han prøver å snakke med deg om noe å gjøre med skolen i klasse-kommunisere. Når han spør deg et spørsmål utenfor klasserommet skjønt, ikke handle dumt om det og opptre som en know-it-all. Hvis ikke sikker, sier-"Um, egentlig vet jeg ikke, kanskje vi bør både gå spør (lærerens navn) hun vil sannsynligvis vite" Dette vil vise fyren du vet ikke alt, og du aksepterer det. Han vil respektere at svært mye.
 3. 3
  Være søt. Når han ønsker å snakke med deg, smile og snakke tilbake. Være utadvendt. Han vil veldig gjerne noe som ikke er helt som ham. Gutter er som magneter, motsetninger tiltrekker alltid. Men ikke helt motsatt. Vær sjenert og mystisk noen ganger også. Når du blikk i hjørnet av øyet og fange ham ser på deg. Se over fort. Dette vil gjøre ham nervøs, så da vil han se ned. Når han går å se tilbake opp på deg, ser ned raskt og bat øynene. Dette vil virkelig trekke ham inn og gjøre ham tror du er interessert.
 4. 4
  Være. Nærmer ham først, som om han er sjenert han er neppe. Han sannsynligvis ikke vil bli brukt til kvinnelig oppmerksomhet, så ikke handle utrolig jentete. Du ønsker ikke å skremme ham, så ser tilnærmelig. Finn ut mer om sine hobbyer. Spør en felles venn om hva han gjør etter skolen eller i helgen, så gå forskning som hobby. Når du snakker med ham om det, vil han være mer sannsynlig å åpne opp, som det vil være et område han er komfortabel med. Hvis du blir venner med ham først, vil han være mer komfortabel rundt deg.
 5. 5
  Være! Sjenerte gutter som jenter som er utadvendt, men likevel seg selv. De liker gåter å løse. Du må være den manglende brikken han ønsker å fullføre den. Ta det sakte. Han vil snart innse hvor søt, følsom, og medfølende du er, og som vil trekke ham i sin helhet!

Tips

 • Være søt så mye du kan. Gi ham søte komplimenter.
 • Gjør ham til å le. Hvis han vet at du kan slippe løs, vil det gjøre ham mer komfortabel rundt deg, og han vil føle at han kan stole på deg. Dette er bra hvis du ikke får til komfortabel fordi hvis du gjør det, så han vil tenke på deg som mer av en beste venn, og du vil ikke gjøre det til forholdet fase.
 • Hvis han forteller en dum, men fortsatt litt morsomt ordspill, bare fnise litt for å vise ham at du kan sette pris dum humor.
 • hvis han snakker til deg og hakker, fnise og si "Det er greit, jeg gjør det samme hvis jeg er sliten."
 • Gå gradvis. Ikke gå ut og balltre øyevippene og sette full kar med lipgloss på første gang du prøver å flørte. Start med enkle ting. Dette kan ta tid, men det vil være verdt det.
 • Le av hans vitser om han forteller deg en.

Advarsler

 • Ikke handle virkelig skremmende, det vil gjøre ham til å tenke at du ikke er imøtekommende.
 • Ikke bli bety for hans venner. Han vil bli sint på deg.
 • Ikke bli for aggressiv i ditt forsøk på å vinne ham over. Menn liker å "bære buksene" i forhold.
 • Ikke flørte med andre gutter, dette vil gjøre ham tror du ikke liker ham og vil ha en fyr som er mer gal for deg.