Wkano

Hvordan å ha en bekymringsfri periode

Mesteparten av tiden du har til å klassifisere mensen så dypt forestående helvete, ikke sant? Vel, ikke fortvil. Nesten alle kvinner vet hvor forferdelig det kan være, og det er derfor vi ønsker å hjelpe. Her er noen ting du kan for å gjøre en mer bekymringsfri periode.

Trinn

Hvordan å ha en bekymringsfri periode. Sørg for at du har pads, truseinnlegg, eller tamponger tilgjengelig for deg.
Hvordan å ha en bekymringsfri periode. Sørg for at du har pads, truseinnlegg, eller tamponger tilgjengelig for deg.
 1. 1
  Sørg for at du har pads, truseinnlegg, eller tamponger tilgjengelig for deg. Det ville være en veldig god idé å bære dem i en veske, en veske, en BH, eller til og med sko hvis du må. Hvis du er på skolen, er det en god idé å holde dem i en lomme inni boken bag, fordi noen skoler ikke tillater vesker som skal gjennomføres i bygningen. Hvis dette er tilfelle, og hvis du er i stand til å holde vesken i skapet ditt, gjør det, og hver gang på en stund spør for toalett pass. Da vil du være i stand til å "se på ting." For gym klassen prøver å sette noen i en plastpose og gjemmer dem under klærne i gym locker i tilfelle kriser.
 2. 2
  Sørg for at du vet hva slags produkt opprettholder flyten best. Hvis du har en tung flyt, trenger du ikke ønsker å bruke de små, små, tynne pads! Dette vil føre til en lekkasje! Hvis du har en tung flyt, kan det da være best å bruke et mer absorberende type. Samtidig som de har en lettere flyt, prøv å gå for den vanlige oppsugingsevne. Hvis du ikke vet hvilken type du trenger, så enten du kan prøve dem alle ut - kan du gjøre dette i fritiden, slik som hjemme, slik at du kan unngå å bli flau av å ha en lekkasje foran vennene dine eller klassekamerater - eller spør noen du stoler på som din mor eller din beste venn hvis hun har noen tips om å bruke.
 3. 3
  Bruk lukten av lavendel å hjelpe kontroll humørsvingninger. Hvis du ønsker å prøve, kan du kjøpe noen lavendel lotion, lys, bad perler / såpe / etc., Eller til og med lavendel røkelse. Husk å fortelle legen din hvis du begynner å oppleve virkelig alvorlige humørsvingninger.
 4. 4
  Husk oppvarming pads kvitte seg med kramper bare plassere den over nedre mage og la den være der en stund. Hvis det ikke fungerer for deg, så kan du bruke Midol eller aspirin. Spør noen du stoler på hva produktene med de beste resultatene er. Du kan ta en veldig hyggelig, varmt bad. Dette hjelper mye!
 5. 5
  Ikke spiser mye junk food eller salte / sukkerholdig mat når du har mensen. Dette kan føre til enda flere eller enda verre kramper. Unngå å spise mye mat når du har mensen, og når du spiser, spiser noe sunt. Det er også best å unngå melkeprodukter eller sjokolade, for dette kan også gi deg virkelig dårlige kramper. Drikk rikelig med vann også! Dessuten vil kanel bidra til å dempe kramper, brystsmerter, og humørsvingninger. Bruk den på din frokost toast, i te / kaffe, eller bare bære kanelstenger rundt og tygge på dem. De smaker godt og hjelpe de med dårlig ånde, også!
 6. 6
  Endre pad / truseinnlegg / tampong regelmessig. Ikke slitasje på tamponger i over åtte timer fordi dette kan føre til en alvorlig medisinsk tilstand som kalles toksisk sjokksyndrom (TSS). Pass på å ikke bruke truseinnlegg eller pads i lang tid. Dette kan gjøre dem begynner å lukte! Endre truseinnlegg og bind ofte.
 7. 7
  Bruke meget komfortable klær når du har mensen. Det er ikke veldig gøy å måtte gå rundt i trange jeans med en tube topp klamrer seg til deg. Joggebukse og en komfortabel topp er helt fint. Du kan gå med trange bukser hvis du velger, men det kan være ubehagelig. Ikke bli for opplagt! Du ønsker ikke at alle skal vite det er den tiden av måneden. Hold en jakke rundt hvis du vil, så hvis du har en lekkasje kan du vikle den rundt midjen din. Det hjelper også å ta med et ekstra sett med klær i tilfelle virkelig dårlige lekkasjer skje.
 8. 8
  Prøv å ikke stresse for mye! Understreker ut under menstruasjonen kan føre til en enda verre periode. Understreker kan påvirke flyten syklus. Hvis du må ta litt tid for stress-relief, ta en dag av og bli hjemme.
 9. 9
  Bruk en feminin spray eller pulver for å fjerne lukt hvis du føler at du trenger det. Du kan også bruke baby kluter eller playtex / Cottonelle / etc. våtservietter.
 10. 10
  Vurder å bruke alternative menstrual produkter som gjenbrukbare klut pads eller en menstrual cup. De er ofte mer pålitelige enn vanlige pads eller tamponger, kan hjelpe med å redusere lukt og irritasjon, og vil sikre at du aldri finne deg ut av forsyninger i midten av natten. Plus, kan de langsiktige sparing bli brukt på å kjøpe deg en stressreduserende godbit som en massasje eller fin middag.
 11. 11
  Gjør at du føler deg bedre. De fleste jenter vil føle seg veldig selvbevisst på dette tidspunktet. Bruk din favoritt smykker, sminke eller parfyme for å øke ditt humør.
 12. 12
  Har noen ser etter deg. Det hjelper mye å ha en virkelig god, nær venn, helst kvinner, å ta vare på deg og hjelpe deg gjennom din "tid med behov." Vanligvis vil hun vet akkurat hvordan du føler deg og vil gjøre alt hun trenger for å hjelpe deg ut. Bare Vennligst ikke begynne å tjene henne din slave eller annet hun kan forlate deg og du vil ikke ha henne som en venn lenger. Be om små ting som for henne å sørge for at du ikke har lekket, eller om hun kunne hjelpe deg med en energi eller selvtillit boost. Beste venner er virkelig gode på denne typen ting. Sørg for at det er noen du kan stole helt!

Tips

 • Slappe av, hver jente / kvinne går gjennom det samme!
 • Prøver ikke å være til krevende eller uhøflig til venner eller kjæresten. Dette kan føre til enda flere problemer i løpet av perioden.
 • For å unngå å få din ark rotete ved et uhell, sove med en gammel vaskeklut brettet opp i mellom undertøy og pyjamas. På den måten hvis du lekke kan du bare kaste den vaskeklut i vaskeriet, og det er mye enklere enn å måtte endre og vaske ark. Eller bare ha en skikkelig tung absorberende pute for å holde deg fra å ha en ulykke gjennom natten. Ikke ha en tampong å sove.
 • Hvis du er bekymret for at du ikke vet når du må endre tampong før det er for sent (dvs. du har lekket), se på det når du går på do ved å gi en mild slepebåt på strengen. Hvis den ikke beveger seg eller du føler et gnagsår sensasjon, er det langt fra full. Hvis den beveger seg lett, endre det.
 • Du kan ikke stoppe mensen, så ikke bekymre deg for det. Alle kvinner har det, og det er bare noen få dager før det vil være over for en annen måned.
 • Hold et ekstra skift med klær i skapet ditt, arbeidsplass, kontor hvis mulig. I tilfelle av lekkasjer.
 • Hydrogenperoksid får blod ut av klærne hvis du har lekket, men få det ut så snart du kan.
 • Hold nok av tamponger / pads / truse liners hendig i tilfelle kriser
 • Ikke stress!
 • Hvis uregelmessig, kan du bruke en liner, som er mer komfortable enn vanlige pads. Men husk å ha en tampong eller pad tilgjengelig for deg, fordi liners ikke holder lenge.

Advarsler

 • Ikke bekymre deg om skolen. Alt vil bli bra, og ingen skal vite. Hvis din som bekymret eller du tror du kan lekke, be om å bli fritatt til toalett.
 • Tving aldri en tampong som ikke passer. Bare prøv en mindre en.
 • Hvis du føler deg veldig rart våt følelse, du har lekket.
 • Ikke bruk parfymerte tamponger eller pads! Den kan irritere skjeden og den sensitive huden i vulva.
 • Ikke gruer PE Øvelsen vil gjøre deg godt. Men hvis du føler virkelig dårlig på grunn av kramper, gå til helsesøster på skolen og legge seg ned for en bit. Du kan kreve at du har en dårlig mage verke hvis du heller ikke forklare det til læreren din.
 • Hvis du begynner å føle rart mens du bruker en tampong, ta den ut og bruke en pad. Forlater tampong i kan føre til toksisk sjokksyndrom (TSS). Konsultere legen din.
 • Ikke stress ut for mye over små ting.
 • Det er ikke en god idé å ha pads i gymtimen, så du har en høyere sjanse for lekker og generelle følelsen veldig ubehagelig når du kjører rundt. Hvis du ikke gjør det allerede, lære å bruke tamponger. De er langt mindre søl, og hold deg frisk og ren hele dagen lang.

Ting du trenger

 • Tilførsel av menstrual produkter