Wkano

Hvordan å kle seg som en modell

Har du dagdrømmer om å kle seg som noen av de menneskene du ser på catwalken og i magasiner? Vel, du kan kle seg som dem, og legge til din egen touch av stil, også.

Trinn

Hvordan å kle seg som en modell. Gjør din make-up på riktig måte.
Hvordan å kle seg som en modell. Gjør din make-up på riktig måte.
 1. 1
  Finn inspirasjon. Finn noen å inspirere deg. Du ønsker ikke å være akkurat som en bestemt modell, men ved hjelp av en bestemt modell (eller modeller) er en fin måte å få inspirasjon og utvikle en stil plate for din egen garderobe.
  • Gå til offentlige rullebaner. Rundt fashion week er det noen ganger en offentlig rullebane, slik at alle kan se de nyeste trendene. Der kan du se hvordan modellene ser ut som i det virkelige liv, samt hva som er trendy.
 2. 2
  Vær modig! Å være modell er ikke alltid om å følge trender, det handler om å vise frem hva du synes ser bra ut, og forhåpentligvis inspirere andre (gjør du en trendsetter).
 3. 3
  Bestemme budsjettet. Samtidig som de har et stort budsjett er fint, er det ikke nødvendig å se ut som en modell. Ofte kan du finne unike / fin klær med jevne varehus, eller sparsommelighet butikker.
  • Hvis du har en stor mote budsjett, kan du bare kjøpe uansett vedtatt modell slites. De fleste magasiner vil nevne til minste detalj merker og priser på klær en gitt modell har på seg. Ikke vær redd for å eksperimentere med ulike mixed-modell utseende, også.
  • Hvis budsjettet er mindre, ikke fortvil! Observer de klærne som inspirasjon slites. Legg merke til fargene og kombinasjonen. Så gå til et varehus eller bruktbutikk og bruke notatene dine til å kjøpe noe som ligner på modellens utseende. I tillegg til at dette blir en økonomisk måte å handle, sparsommelighet butikker og sendingen butikker åpner opp en helt ny verden når det kommer til en unik og frisk stil som kan være moteriktig og helt ditt eget.
 4. 4
  Være sunt! Pen vil bidra til å legge til din modell utseende. Men husk at du ikke trenger å være en størrelse null å se vakre. Bare ta vare på deg selv. Hit gym to eller tre ganger i uken. Spise sunt. Ta vare på og Hair, og drikk rikelig med vann.
 5. 5
  Bygge selvtillit. Dette er et viktig skritt når dressing som en modell. Det er viktig å vite at du ser og føles bra i hva du har på deg, enten det er high-end fashion eller et røverkjøp bin finne, hvis du føler du ser flott ut i den, da vil du se flott ut.
 6. 6
  Gjør din make-up på riktig måte. Husk at hensikten med makeup er ikke å dekke opp "dårlige flekker," det er å forbedre dine vakre seg. Å " se ut som en modell ", trenger du ikke å bruke massevis av make-up.
  • Noen lys blush og litt maskara på de øverste vippene vanligvis gir deg en ren, naturlig look. Det ser stilig å ikke hoper sminke på ansiktet ditt. Ser ut som du har naturlig skjønnhet.
 7. 7
  Ta vare på huden din. Prøv å holde huden klar og ren. Vaske ansiktet regelmessig bidrar mer enn noe annet. Du bør også drikke mye vann og unngå å plukke på kviser. Litt concealer hjelper hvis du har en skavank eller to, men prøv ikke å haug på sminke, da det kan forårsake kviser.
 8. 8
  Velg riktig størrelse når du handler. Ikke kjøp stykker bare fordi du liker dem. I tillegg til å være ubehagelig, syke passende klær er generelt lite flatterende og vil gjøre at du ser ikke vedlikeholdt snarere enn stilig.

Tips

 • Lære å gå med høye hæler.
 • Få solbriller, har kvalitet skinnende hår, bruker leppe ordbøker, bruk en fin duft.
 • Hvis du føler at ingen av magasinet stiler jobber for deg, eksperimentere! Få forskjellige klær og tilbehør, og se hva som ser best ut på deg. Så lenge du føler deg glad og trygg på måten du ser, kan du se bedre ut enn en modell. (Og minst vil du se ekte).
 • Husk at du alltid kan tilpasse klærne dine eller få en profesjonell til å gjøre dem om til noe helt annet.
 • Husk at mote modeller (rullebane og catwalk seg spesielt) er ofte i veldig god form. IKKE tynn. du bør trene og spise riktig hvis du virkelig ønsker å se ut som en modell. Være radmager ser ikke bra. Å være sunn ser bra ut.
 • Hvis du vet hvordan du skal sy, kan du selv lage dine egne kjoler eller klær som du finner i moteblader.
 • Modeller prøve forskjellige unike stiler på grunn av de tillit. De alltid velge komfortable men oppsiktsvekkende stykker og feirer sin kropp. Du bedre være tynn, hvis ikke prøve å dekke den med svart hvis du vil se ut som en modell. (Ikke bruk trange ting hvis du ikke er tynn. Ha svart løse ting, løse bukser, høye plattform hæler EXT) (Target ikke ser chic eller elegant vi snakker om modeller slags iført nå. Det er en unik måte å uttrykke selv)
 • Har de ikke blir kaldt, de bærer som sin kilde i vinter. Ikke ha en masse ting og ser ut som et gresskar på vinterdager. Bære t-skjorter i stedet for store bestemor gensere.

Ting du trenger

 • noen kontanter (varierende mengder).
 • en god ide om hva du ønsker.
 • kunnskap om gode og pålitelige butikker, fordi du ikke vil at klærne å falle fra hverandre etter bare noen få ganger bruker det.
 • moteblader
 • Noen opplevde å hjelpe / gi meninger som du ikke ønsker å ha ting som ikke passer deg