Wkano

Hvordan å pierce øret med en sikkerhetsnål

Ved hjelp av sikkerhetsnåler å pierce ørene dine har noen logiske fordeler utover å være Totes punk. De er tykkere da nåler og gjør at du slipper å tåle en mini-re-piercing når du faktisk sette reelle øredobber i ørene! Også de gir en ny piercing masse plass til å gro hvis du får en infeksjon (i motsetning til en stud) slik at du ikke får det smertefulle "banke" i øret kan du få hvis en piercing sveller utover bredden på en stud. De er også mindre sannsynlighet for å fange hår og crud deretter pigger. Hvis du kan få hull rett og være ansvarlig med desinfisering din pin og etter behandling - ved hjelp av denne metoden er trolig mindre sannsynlig å resultere i infeksjon deretter bruke en stud pistol.

Trinn

Hvordan å pierce øret med en sikkerhetsnål. Desinfiser sikkerhetsnål i kokende vann i noen minutter.
Hvordan å pierce øret med en sikkerhetsnål. Desinfiser sikkerhetsnål i kokende vann i noen minutter.
 1. 1
  Desinfiser sikkerhetsnål i kokende vann i noen minutter. Husk hva du putter din pin ned på vil forurense den, vil som fingrene, så vær forsiktig.
 2. 2
  Nummen den delen av øret du ønsker å pierce med isbiter. Dette vil være den mest smertefulle delen av piercing prosessen. Hold isen til øret for så lenge du kan stå, eller i det minste si, 3-5 minutter.
 3. 3
  Brett inn håndkleet over et par ganger, så stålsette seg den delen av øret du piercing med dette slik at du ikke vil dolke deg selv.
 4. 4
  Klapp øret og pin ned med desinfiserende eller saltet vann.
 5. 5
  Skyv sikkerhetsnål gjennom øret og nær. Det vanskeligste her er å holde pinnen rett slik at du får en rett hull. Det er lett å ende opp med en piercing i vinkel - så vær forsiktig. Hvis du er piercing øvre øret eller gjennom brusk, være forberedt på en merkelig knaser lyd som du bryte gjennom. Wonky piercinger er det vanligste problemet fra DIY jobber - så egentlig - vær forsiktig! Hvis du ikke har mage til å gjøre det riktig, ta det ut og få en profesjonell til å gjøre det for deg. Du ønsker ikke rare sidelengs hull gjennom ørene. Oppmerksom på bildet av modellen har hull som skrå oppover. Også du vil ønske nedleggelsen av pinnen for å være på forsiden av øret da dette vil den enkleste delen av pin for bakterier å samle inn og du vil ønske å holde et øye med den.
 6. 6
  Dab igjen med desinfeksjonsmiddel eller saltet vann. Husk ikke å doble dukkert hvis du bruker en container!
 7. 7
  Permisjon for å gro i minst en uke, behandle den som du ville enhver ny piercing. La den være alene, bare vri den en eller to ganger om dagen og tørke eller desinfisere det. Ikke berør den med grotty fingrene hele tiden.
 8. 8
  Når du fjerner pinnen hullet vil være av en lignende måler de fleste ørering innlegg, som sikkerhetsnåler er tykkere deretter nåler. Dette betyr at hvis du setter en stud eller sovende i straks eller etter at den har grodd, vil det være mye mindre smertefull da hvis du DIY pierce med en nål.

Tips

 • Du kan sette en ørering i rett etter piercing, og det vil være mindre smertefullt det hvis du hadde gjort den første piercing med en nål - men det vil fortsatt vondt og øke sjansene for smitte. Sikkerhetsnåler er overraskende bra som øredobber i at de har fordelene av sviller uten vanskelighetene med den runde formen og tykkelsen - så med mindre du trenger respektable øredobber for arbeid, la dem i utgangspunktet.

Advarsler

 • Hvis det ikke gjøres riktig kan du gi deg selv en infeksjon.
 • Ikke bruk denne metoden på andre deler av kroppen din med mindre du vet hvor nervene / større årer er.

Ting du trenger

 • Sikkerhetsnål
 • Isbiter
 • Et rent kjøkkenhåndkle / håndkle
 • Kokende vann
 • Kokt vann med salt eller et desinfiserende middel som Dettol. Ikke bruk en krem.