Wkano

Hvordan å se uanstrengt stilig

Alle ønsker å vite hvordan du skal kle søt og ser hensiktsmessig for hva livet bringer, så hvis det er deg deretter holde lesing.

Trinn

Hvordan å se uanstrengt stilig. Velg klær som flatere deg.
Hvordan å se uanstrengt stilig. Velg klær som flatere deg.
 1. 1
  Velg klær som flatere deg: de skal passe, og være ryddig og rent med en skarp utseende. Spør en upartisk venn eller en ekspeditør hvis du ikke er sikker på at et antrekk som passer deg.
 2. 2
  Ha alltid noen antrekk forberedt på forhånd. På den måten vil du ikke å bruke masse tid rifling gjennom skapet for visse hendelser.
 3. 3
  Velg det du liker. Hvis du liker dressing preppy, en polo skjorte eller to er et must. Nyt hva du slitasje, klær skal være morsomt.
 4. 4
  Hold deg oppdatert med de nyeste trendene, slik at du vet hva som er gjeldende og hva som ikke er det. Sjekk moteblader og sette din egen vri på ting! Også holde noen søte ting som kanskje ikke er i stil nå, men kunne ha en sjanse til å være ganske trendy i noen år. Bare sørg for at de vil passe.
 5. 5
  Legg et par tilbehør - for eksempel en klokke, kjede, bånd eller belte.
 6. 6
  Vet at god kvalitet sko er et must. Bruk noe som passer din personlige stil samt antrekket du har på deg.
 7. 7
  Ikke gå over toppen (for eksempel ikke bære hele leopard print).
 8. 8
  Prøv å ikke se falske, ikke bære noe hvis det ikke er deg.
 9. 9
  Være dristig og unik! Hvis du liker leopard print, prøve å gå for en leopard print hodebånd. Prøv interessante kombinasjoner, som en cardigan med et skjørt eller baggy singlet med høye innsnevrede skinny jeans.
 10. 10
  Gå for variasjon. For eksempel, hvis du liker rosa, prøve forskjellige nyanser, ikke bare Bubblegum rosa, det er støvete rosa, baby rosa, sjokkrosa, etc.
 11. 11
  Kjøpe mer enn ett par jeans, en dressy pair, en uformell pair, en 'utendørs' pair (spesielt hendig når camping), og en "hjemme" pair. Jeans er livreddere, spesielt på de dagene du ikke finner noe å ha på. Prøv jeans med noen toppen, en søt par sko, kanskje et belte, og off you go!
 12. 12
  Mix 'n' matche fra tidligere sesonger.
 13. 13
  Svarte bukser og denim er obligatorisk!
 14. 14
  Sjekk sparsommelighet butikker og rabatt uttak, bør stilen ikke være dyrt.
 15. 15
  Kontroller at du har antrekk: det betyr klær som går godt med hverandre.
 16. 16
  Noen ganger er det bedre å gå for kvalitet enn kvantitet. Bedre å ha ett antrekk med virkelig god kvalitet enn to antrekk som faller fra hverandre etter et par vasker.
 17. 17
  Må ikke betale akt på hva folk sier er "stilig". Bare kle hvordan du tror du bør kle, og skape en stil av din egen.
 18. 18
  Ikke bruke sminke som er for mørk for huden din tone. Det vil gjøre at du ser ut som du har en skitten ansiktet eller gjøre deg se vanlig skjemmende.
 19. 19
  Neglelakk trenger ikke å matche ditt antrekk i det hele tatt. Det er et område til stil av seg selv.
 20. 20
  Hvis du bruker et antrekk som du anser dressy eller ekstra stilig, fikse håret på en måte som er like unik som antrekket selv.
 21. 21
  Ikke over, men ikke i henhold også gjøre. Hvis det er din stil, gå for det! Alle har sin egen stil. Utgjør vanligvis går godt med antrekket, men ikke bruk for mye, eller du vil se ut som en dukke.
 22. 22
  Ikke vis for mye hud (som mange av spalting eller tilbake). Hvis du gjør det for mye, vil folk tro du er en person som ikke bryr seg hva de bærer.
 23. 23
  Ikke gå til butikkene der folk flest går til. Det gjør noen ganger folk ser det samme. Gå til ulike butikker, selv bruktbutikk hvis nødvendig.
 24. 24
  Vær deg selv.

Tips

 • Husk å følge trendene ikke alltid gjør deg stilig. Sann stil avhenger plukke og velge - Du bør bruke hva du synes smigrer deg og passer din personlighet.
 • Når du føler at du trenger å oppdatere garderoben litt, se gjennom skapet ditt og prøve å finne en måte å bære noe du allerede har annerledes i stedet for umiddelbart å gå shopping.
 • Aldri la klærne du slitasje. Din personlighet er hva som skal skinne gjennom, ikke personligheten til klærne dine!
 • Kjør til bargain bin! Du vil bli overrasket over hva du finner! Bare fordi de er billigere, betyr ikke nødvendigvis at de er unwearable! Sjekk også ut sendingen butikker og garasje salg. Du kan finne mange søte, unike ting for en brøkdel av sin opprinnelige pris!
 • Ikke bare gå til Hollister og Abercrombie, fordi alle andre gjør. de er ikke den mest originale, og derfor ikke alltid se uanstrengt.
 • Du trenger ikke å ha klær fra alle de nyeste eller heteste designere. Se etter de mer enkle stykker fra lavere end butikker, som enkle t-skjorter og bluser, og kle dem opp med noen ganger dyrere tilbehør og / eller jakker.
 • Når du bruker halskjeder og / eller tilbehør, kan du bruke dem i farger som er i eller gå med antrekket ditt!
 • Gjør med det du har, mikse og matche gamle klær, eller redesign og gammelt par jeans
 • Les mote delen av en rekke magasiner, for eksempel Cosmopolitan og Glamour for jentene, og GQ for gutta. Samle tips; ta hensyn til hva du liker og misliker.
 • Denne er fra en jente som deg: det kan være pinlig, men sparsommelighet butikker er et must. Aero, Hollister og Abercrombie er alle like, og alle bærer dem. Spesielt i velstående områder, kan sparsommelighet butikker være veldig praktisk.
 • Flere tips finner du på Stilen dagbøker.

Advarsler

 • Ikke gå naken, bære noen klær! Gå ut i en low cut tube topp og booty shorts er ikke stilig.
 • Ikke vær verdiløs, hvis du heller vil dø enn å la foreldrene dine se hva du har på deg, så ikke ha det!
 • Vær tro mot deg selv eller vil du ikke føler deg komfortabel.
 • Ikke velg klær bare fordi andre folk liker dem. Har din egen stil, leve slik du vil.