Wkano

Hvordan å takle små pupper

Er du i den fasen hvor jentene begynner å få pupper? Noen jenter selv kom tilbake fra sommerferien ser ut som en kvinne! Er du misunnelig? Så les videre, men husk disse trinnene tilby måter å takle små bryster, ikke gjøre dem ser større.

Trinn

Hvordan å takle små pupper. Forstå at noen jenter med store bryster kan det være lurt å ha mindre bryster.
Hvordan å takle små pupper. Forstå at noen jenter med store bryster kan det være lurt å ha mindre bryster.
 1. 1
  Forstå at noen jenter med store bryster kan det være lurt å ha mindre bryster. Hvorfor? Fordi de fortsatt har tid til å være en gutt, ikke se ut som en kvinne, og ikke ha folk stirrer på dem hele tiden. De kan synes det er irriterende.
 2. 2
  Ikke prøv å få større bryster. Slitasje riktig størrelse bra. Ikke prøv å få fett til å ha større bryster. Nyt barndommen og nyte at du ikke trenger å forholde seg til folk snakker til brystet.
 3. 3
  Vet at hvis du er i femte gjennom syvende klasse, som snart (innen et år eller to, på det meste tre) vil du begynne å utvikle seg som du vokser. Du ønsker kanskje at du ikke trenger å gi deg selv månedlige eksamener eller varsel gutta stirrer på puppene dine. Da vil du kanskje ønske deg det du har nå.
 4. 4
  Gjøre det meste av det du har. Noen gutter liker jenter med små pupper, mens noen ikke. Hvis en fyr bare liker en jente for hennes bryster, spør deg selv: er det virkelig fyren du vil ha som venn?
 5. 5
  Innse, som en voksende jente, at du sannsynligvis har andre attraktive fysiske attributter utover bryst størrelse. Brystene er bare en del av den totale pakken.
 6. 6
  Ha det gøy og nyte resten av barndommen før du blir en kvinne.
 7. 7
  Tenk på fordelene ved å ha en mindre byste. Jenter med mindre bryster tendens til å være mer atletisk og finne sports enklere, også designer klær passer bedre som de er designet for tynnere mennesker. tenk hvor heldig du er ikke nødt til å gå opp en størrelse på grunn av bysten din.

Tips

 • Hvis folk snakker om puppene dine, ignorere dem - de er ikke verdt å snakke med.

Advarsler

 • Ikke ting bra. Det er tydelig hvis du går til skolen en dag flatbrystet, men neste dag, BAM, du er en størrelse DD.