Wkano

Hvordan å være livet til en fest

Er du alltid sitter i hjørnet av hvert parti du går til? Har problemer med slående opp en samtale med andre deltakere? Lese opp og være festens midtpunkt

Trinn

Hvordan å være livet til en fest. Lære noen ferdigheter som du kan briljere.
Hvordan å være livet til en fest. Lære noen ferdigheter som du kan briljere.
 1. 1
  Kjenn ditt publikum. Hva slags parti er det? Hva slags mennesker kommer til å være der? Vit hva deres interesser er og spille av disse. De vil ikke like deg hvis du har noe til felles med dem.
 2. 2
  Lære noen ferdigheter som du kan briljere. De som krever minimalt med utstyr (eller er lett å improvisere) er ideelle. Break-dans,, fingerferdighet, og så videre er gode.
 3. 3
  Være kul, glatt, elegant og selvsikker hele tiden. Selv om ting ikke går helt slik vi hadde planlagt, aldri la angst show.
 4. 4
  Offentlige taler ferdigheter kan være svært nyttig, så ta en klasse eller praksis.
 5. 5
  Lær noen gode vitser og morsomme kommentarer som er aktuelle for et sted. Droppe en eller to av dem inn i samtalen nå og da. Ikke overdriv, at det ser tilfeldig, som om du nettopp har gjort opp bemerkning.
 6. 6
  Har å si om hva de andre festdeltakerne er interessert i. Hvis du har ingenting å si om emnet, en nøytral setning som "Det høres interessant" eller "Fortell meg mer" er nyttig.
 7. 7
  Være godt kledd. Du bør se godt satt sammen og kanskje enda litt edgy, slik at folk vil ta hensyn til deg.
 8. 8
  Ikke vær redd for å skille seg ut.
 9. 9
  All oppmerksomhet er ikke god oppmerksomhet. Ikke gjør ting som vil gjøre folk tror du er latterlig.

Tips

 • Hvis du ved et uhell gjør noe dumt, kunne le av deg selv. Dette kan trene veldig bra hvis du spiller det riktig, men hvis du motstå og få all flau, vil det ikke hjelpe.
 • Still spørsmål som viser at du er interessert i hva andre sier. Sørg for å smile så du synes tilnærmelig.
 • Alltid sørge for å ikke prøve for hardt. Dette kan resultere i at du ser ut som en komplett verktøy, til slutt mislykkes og ha folk på en fest ønsker å ignorere deg.
 • Hvis du ved et uhell begå en alvorlig forbrytelse, beklager umiddelbart, og bli stille en stund eller endre faget. Ikke prøv å forsvare deg selv, eller vil du bare gjøre ting verre.
 • Ikke bli for full. Du kan ikke være liv av partiet hvis du ikke opprettholde en noe klart hode.

Advarsler

 • Må ikke komme inn i en fysisk kamp, ​​uansett årsak. Selv ikke om andre er å oppmuntre deg. Noen kan bli skadet (muligens deg), kan du bli arrestert, og andre dårlige ting kan skje også. Livet av partiet ikke trenger å treffe folk.
 • Hvis du er virkelig en forferdelig sanger, ikke synger med mindre det er en liten gruppe mennesker som kjenner deg godt.
 • Ikke avbryt når andre folk snakker. Vær en god lytter.
 • Ikke prøv for hardt å tiltrekke deg oppmerksomhet med prangende triks. Hvis ingen ser, gi opp og prøve igjen senere.