Wkano

Hvordan bruke foundation

Vi får flekker fra tid til annen, men det betyr ikke at vi må hoper masse sminke på. Det gjør din flekker verre, du trenger bare å sette på makeup veldig lett.

Trinn

Hvordan bruke foundation. Påfør en liten ball av fuktighetskrem.
Hvordan bruke foundation. Påfør en liten ball av fuktighetskrem.
 1. 1
  Forberede ansiktet. Vask ansiktet med varmt vann og vask ansiktet. Vask av med kaldt vann for å unngå tilstopping porene.
 2. 2
  DAB ansiktet. Ved hjelp av et håndkle, bare DAB, ikke gni. Rubbing vil ødelegge huden.
 3. 3
  Påfør en liten ball av fuktighetskrem. Gni dette inn i ansiktet ditt i en sirkulær bevegelse før det er blandet i.
 4. 4
  Påfør 1/4 teskje av foundation som passer din hudtone. Plasser prikker av foundation over hele ansiktet ditt, så å gi maksimal dekning og hindre opphoping av makeup på ett område. Bruke hendene kan gjøre ujevn stryke og verre kan forlate ekle oljer i ansiktet ditt, slik at en frisk, ren makeup pad anbefales. Ta makeup puten og trekk forsiktig sminke fra nesen til ørene, trekke ned kan forårsake streaking, og sørg for å blande godt!
 5. 5
  Bruk concealer på eventuelle urenheter som matcher din hudtone. Forsiktig DAB på urenheter. Pass på å ikke få noen concealer på utsiden av lyte, ellers en liten, mørk glorie kan vises og gjøre lyte ser verre.
 6. 6
  Dab litt pulver. Ta pulveret pad og trykk den mot pulver, og klapp over hele ansiktet ditt (hvis du ikke har makeup pulver, setter baby pulver makeup like bra, men det kan vaske deg ut litt). Deretter tar en stor, myk børste og børste vekk overflødig pudder eller en mer ferdig og retusjert utseende.

Tips

 • Vask svamp eller børste du bruker til å bruke foundation regelmessig.
 • Sørg for å fukte eller vil du sitte igjen med tørre flekker som vil gjøre visse områder av ansiktet ditt ser mørkere enn andre, og i tiden makeup vil tørke opp huden din.
 • Få alltid foundation, concealer og pudder som passer din hudtone.
 • Aldri gni ansiktet tørt!
 • Alltid vaske ansiktet hver dag med varmt vann og såpe og vask av med kaldt vann.
 • Hvis du er sliten, deretter legge concealer under øynene. Men sørg for at du blande godt, eller det vil gjøre at du ser mer sliten.

Advarsler

 • Alltid teste sminke på hendene eller lepper minst 24-42 timer før du bruker.
 • Sørg for at ansiktet vask eller såpe ikke er skadelig for huden din.