Wkano

Hvordan du bruker sminke til små øyne

Hvis øynene er vinduet til sjelen, du vil ha dem til å være så stor og flott som mulig. Her er hvordan du bruker sminke på små øyne å gjøre dem ser enorm!

Trinn

Hvordan du bruker sminke til små øyne. Sørg for at øyenbrynene er trimmet og rev.
Hvordan du bruker sminke til små øyne. Sørg for at øyenbrynene er trimmet og rev.
 1. 1
  Sørg for at øyenbrynene er trimmet og rev. En sterk, godt preparert brow virkelig påvirker og definerer formen på øynene dine.
 2. 2
  Først prime øynene dine slik at sminken skal vare så lenge som mulig, kan dette gjøres ved å klappe en primer på øyelokkene og opp til øyebrynet. Bruker concealer og pudder er like effektive.
 3. 3
  Det neste trinnet er å velge fargen på. Velg en farge som vil bringe ut din. (Sjokoladebrun for blå øyne, plomme for grønne øyne, svart eller blå for brune øyne, og rosa-lilla nyanser for nøttebrune øyne)
 4. 4
  Å bruke eyeliner, starter på innsiden hjørnet av øvre lokk og fjær eyeliner mot det ytre hjørnet, med korte strøk for å unngå en tykk, solid linje. Du ønsker å komme så nær vippekanten som mulig. Når du kommer til ytre hjørnet av lokket, lufte linje ut litt passert hvor det ender.
 5. 5
  Et annet triks er å sette på skimrende (ikke glitrende!) Hvit makt på de indre hjørnene av øyelokkene, på pannen bein, og rett nedenfor de ytre hjørnene av øynene dine. Dette tiltrekker lys til øynene dine og gjør dem skiller seg ut mer.
 6. 6
  Ved hjelp av en krølltang, krølle øyevippene dine før du er ferdig med mascara. Deretter med mascara tryllestav, starter ved foten av øyevippene og vrikke den fra side til side når du beveger deg opp til tuppene. Trikset for å unngå klumpete øyevipper er å bruke den andre strøk før første strøk tørker. På den måten er det ingen klumper og ingen flak.
 7. 7
  Ved påføring av mascara til bunn vippene, alltid huske dette: Less is more! Snu mascara tryllestaven til en vertikal posisjon og kjøre langs bunnen vippene på den måten. En andre strøk anbefales ikke, fordi det vil gjøre klumper langt mer sannsynlig å skje.

Tips

 • Hvis øyenbrynene er veldig lys eller sparsom, fyll dem med en matt skygge som en liten bit mørkere enn din hårfarge. Du kan ikke trekke av en dramatisk øye uten en sterk panne!
 • For en kveld utseende, bruke en dyp øyenskygge på dine topp lokk, eller i det press over øyelokkene.
 • To typer mascaraer som er billig og effektivt for lange, tykke øyevipper er Maybelline New York Lash Stiletto og Covergirl Lash Blast.
 • Hvis du har mørke sirkler, dekk dem med en rosa concealer og deretter sette den med strøm før du starter din øyesminke.