Wkano

Hvordan du får en tyrkisk jente til å like deg

Så, har en nydelig tyrkisk jente fanget øyet. Hvis du er dødelig desperat, følger du disse trinnene og uunngåelig at tyrkiske jenta vil like deg og enten ønsker å være din kone, kjæreste eller i det minste venn.

Trinn

Hvordan du får en tyrkisk jente til å like deg. Være sosial og pratsom.
Hvordan du får en tyrkisk jente til å like deg. Være sosial og pratsom.
 1. 1
  Smile. Tyrkiske jenter er naturlig tiltrukket av glade mennesker siden de er veldig varm og smiley selv, så ikke nøl med og smiler ofte.
 2. 2
  Være ren. Tyrkiske jentene er blant de reneste i Europa, Middelhavet og Midtøsten. Så før du engang tenker nærmer henne, sørg for at du er plettfrie-god munnhygiene, fin lukt, vasket håret. Du ville være hardt presset for å finne noen selvrespekt tyrkiske jenta som går for fettete I-ikke har det-vasket-i-dagene ser.
 3. 3
  Være sosial og pratsom. Tyrkiske jentene er veldig sosial og er kjent for å være veldig pratsom, pratsom og høyt. Så ikke vær sjenert og ganske, i stedet være leken og noen ganger høyt.
 4. 4
  Har en følelse av humor. Som alle andre jenter, er tyrkiske jenter liker gutter med en sans for humor og en god sans for humor en av de beste tingene en tyrkisk jente ser etter i en partner.
 5. 5
  Være utlending. Å ha et utenlandsk pass fungerer som regel. Du kan krydre den med tung aksent taler. Ikke bli overrasket med mislykkede tyrkiske menn som kan være bærer samme kvalitetene med deg. De har ikke passet.
 6. 6
  Være passe. Turkish people er genetisk ganske passform og god jakt og foretrekker sin partner til å være den samme. Så gå til gym ofte, svømme, løfte vekter, hva som helst. Irriterende, men det vil være verdt det når du har jenta i drømmene dine i armene dine.
 7. 7
  Være leken. Tyrkerne er de mest lekne mennesker i verden. Erte henne litt, hun elsker det.
 8. 8
  Bli rik. Fordi du må ødelegge jenta med gaver og overraskelser. Også tar henne til de dyre stedene eller helligdager kan gjøre utslaget.
 9. 9
  Være utadvendt. De fleste jenter elsker dette. Ikke vær redd for å snakke med henne. Flørt er en liten, tyrkiske jentene ganske sikker på seg selv, så du er sannsynlig å få litt tilbake.
 10. 10
  Være utdannet. Tyrkiske jenter ser utdanning som en svært viktig faktor i livet og er tiltrukket av vellykkede menn. Ingen tyrkiske jenta kommer til å ønske å gå ut med en taper, og hun vil ikke ønske å være støtte deg mens du er arbeidsløs.
 11. 11
  Være som en gentleman. Tyrkiske kvinner oppfører seg som ekte damer slik de ønsker at deres mann til å oppføre seg som en ekte gentleman også. Så ikke glem å være svak og høflig.
 12. 12
  Vær hyggelig. Fordi, selv om disse tipsene ikke fungerer (selv om de egentlig burde) du vil fortsatt ha henne som en venn, og en tyrker er en venn du vil ha.

Tips

 • Det er nyttig hvis du liker stranden, ettersom du skal tilbringe mye tid der fra nå av med den nye tyrkiske kjæreste. De elsker stranden. Det er liksom sitt andre hjem. Deres favoritt sommeren aktivitet er rett og slett bare ligge under solen hele dagen og lider av hudkreft etter 40ies.

Advarsler

 • Sjekk om hun har en kjæreste allerede før du prøver å flørte med henne. Så bare ignorere hvis hun har en, hvis fyren ikke er rundt.