Wkano

Hvordan du kan forbedre din skjønnhet og utseende

Noen gang ønsket å bli mer naturlig og se hvor vakker du egentlig er? Her er hvordan du kan forbedre din naturlige skjønnhet. Alle disse vil føre til et sunt sinn, og derfor en sunn og vakker kropp / ansikt.

Trinn

Hvordan du kan forbedre din skjønnhet og utseende. Hold deg ordentlig preparert.
Hvordan du kan forbedre din skjønnhet og utseende. Hold deg ordentlig preparert.
 1. 1
  Klare opp huden din. Plukk produkter laget for din hudtype (fet, tørr, kombinasjon, normal) for å oppnå de beste resultatene. Vask ansiktet ikke mer enn to ganger om dagen, om morgenen og før du går til sengs. Vær forsiktig. Hvis du skrubbe virkelig hardt du bare vil irritere huden din. Ikke noen gang sove med sminke på. Porene vil bli tett, og du vil begynne å bryte ut. Etter vask ansiktet, bruk en god fuktighetskrem som er laget for din hudtype. Hvis du har hudormer eller whiteheads, prøv å bruke Biore Deep Cleansing Pore Strips.
 2. 2
  Hold deg ordentlig preparert. Vask håret så ofte som nødvendig. Ikke la det bli fettete. Bruk deodorant. Fukte huden daglig. Det er best å gjøre dette etter at du har dusj fordi huden fortsatt er fuktig og lotion vil suge i lett. Grooming neglene er også viktig. Hold dem klippe kort og buff dem en gang hver par uker for å holde dem glatt og fin. Skyve tilbake neglebåndene å hindre hangnails. Ikke noen gang klippe dem! Hvis du liker neglelakk, prøv å bruke en ren rosa farge eller klarlakk dem. Hvis du bruker en ren rosa farge, bruke ett strøk slik de naturlige fargevariasjoner av neglene vise gjennom. Det virkelig ser fint.
 3. 3
  Fikse opp håret. Når får håret klippet, sørg for at du vet nøyaktig hva du ønsker. Hvis du er usikker så spør din frisør for et kutt som vil gå med din ansiktsform. Ikke farge håret, og hold det naturlig. Hvis du må, finne en farge som er nær din naturlige farge, bare bedre. Prøv å ikke bruke varme enheter å style håret. Du kan slå opp tutorials på curling eller rette håret uten varme på YouTube. Ikke bruke massevis av tid styling håret. Hele poenget er å få frem din naturlige skjønnhet. Finn en måte å rocke din naturlige stil.
 4. 4
  Kompliment selv med make-up. Finn din favoritt ansikts-funksjonen og kapitalisere det. Men ikke over gjør det hvis du går en dag uten all sminken alle vil legge merke til og deres tanker vil ikke være veldig bra. Hvis din er ikke så hvite som de kunne, ikke bære lyse. Dette vil trekke oppmerksomhet til kontrasten. I stedet, for eksempel, ha en mørk mascara. Dette vil bringe ut intensiteten / skjønnhet din.
 5. 5
  Gjør en ting for deg selv hver dag! Gjør deg selv gjør det. Det er den ultimate handling av selvrespekt. Sug i boble bad eller lese en inspirerende bok. Disse små gledene tillate deg å føle seg spesiell. Du kan fake det hvis du må før du faktisk føler fortjener det. Uansett hva du velger, følger handlingen ved å skrive ned hva du gjorde og hvordan det gjorde du føler. Gjør den til din egen "holdning fil". Inkluder historier, sitater fra venner og fotografier som har gjort deg godt om deg selv.
 6. 6
  Projisere din skjønnhet. Feel good, føler pen og det er hva verden vil se. Hvis du føler deg stygg, det er hva folk vil se. Prøv å se så god som du kan. Det finnes måter å leve i skjønnhet uten å være besatt av det.
 7. 7
  Finn støttende venner. Hva folk sier, enten tilsiktet eller ikke, gjør oss føles bra eller dårlig om oss selv. Se etter folk som gjør at du føler deg bra når du er nede. Denne personen vil gi deg komplimenter. Hvis du har gjort noe annerledes eller hvis du har på deg noe nytt, vil de legge merke til det. Holde disse komplimenter, og de vil bygge selvtilliten.
 8. 8
  Lytt til din indre stemme. Hver av oss har en stemme inni hodet som vil gi oss råd. Dette er som en terapeut. Det vil lede oss i riktig retning. Det vil roe oss ned, muntre oss opp og hjelper oss å finne ut hvorfor vi er overspising eller ikke gidder å stryke klærne våre. Problemet er at vi ofte ikke tar den tiden vi trenger å høre dette viktig informasjon. Planlegge litt stille tid i et rolig bad eller gå, eller til og med mens du setter på din make-up. Behandle denne intuisjon som en indre heiagjengen.
 9. 9
  Ta en pause! Slapp helt av. Minst to ganger om dagen, satt til side fem minutter å sjekker din sminke, hår, holdning og klær. Uansett hvor uklanderlig du startet dagen, er en touch både nødvendig og berettiget. Ta noen dype åndedrag for å fornye og gjenopprette utseende.
 10. 10
  Smile. Når du smiler ser du selvsikker og pen. Dra nytte av dette!
 11. 11
  Lær enkle skjønnhet tips selv ved hjelp av ting du har hjemme. (! Disse er praktisk, penger sparing og arbeid) Noen som jeg bruker er; Et egg. Som er strålende som en ansikts-knekke egget i to og skille eggehviter og eggeplomme. Grovt visp eggehviten i en bolle, og gjelder for ansiktet ditt (la på i ca 5 minutter). Vask av med litt varmt vann. Neste gjelde eggeplomme (som er en stor fuktighetsgivende ingrediens) la på igjen 5 minutter og vask deretter med lett varmt vann. En annen er en tomat, vaske ansiktet med litt varmt vann. Skjær tomat i to og gni forsiktig rundt hele ansiktet (dette kan gjøres 2/3 per uke en mild exfoliater) la på i 10 minutter for å suge opp godhet og deretter lett skylle ansiktet med varmt vann, deretter iskaldt (til lukk vakre porene!). Avslutt med din favoritt huden riktig fuktighetskrem. Lær mer enkel hjemmelaget beauty tips på nettet.
 12. 12
  Fortell deg selv at du er vakker. "Skjønnhet er i øyet som ser." Husk, du kan ikke gjøre alle til lags heller bør du prøve. Ingen andre synes om deg betyr noe, men din egen. Du er vakker akkurat slik du er, så fortell deg selv at evey sjanse du får før du tror det. Håper dette hjelper, bli vakkert!

Tips

 • Ikke over på grunn makeup din ellers guttene vil synes du er rar. Du kan sette på foundation kremen (ikke pulveret avhengig av huden din tone det kan vise lett.) Ta på mascara bare litt, så lipgloss (klar) og en lys, som huden din tone, type øyenskygge.
 • Speil øke holdning! Se i speilet og ignorere dine feil. Statlige forskjellige ting som er nydelig og unik om deg (dvs. fargen på øynene dine, din nese, ditt smil, etc).

Advarsler

 • Hvis du har sensitiv hud, eller prøver et nytt produkt eller oppskrift, sørg for å teste et lite område av huden-som innsiden av albuen-bare i tilfelle du er allergisk mot noen av ingrediensene.
 • Husk, alle er vakre, ja, inkludert deg vakker,>. Ikke prøv å være noen andre enn deg selv. Forbedre din egen skjønnhet. Ingen andre har det du har. Være original, være den beste du kan være!
 • Ikke over på grunn av sminke eller det vil gjøre at du ser ut som du har kake ansiktet og at du prøver for hardt. (Ennå mislykkes i å gjøre det)
 • Ytre skjønnhet er også viktig. Men husk alltid å la folk se din indre skjønnhet. Det er din indre skjønnhet som er det viktigste, tror vakkert!