Wkano

Hvordan du kan tilpasse skapet

Skapet ditt er en del av skolen som er ditt, og med noen få minutter av dagen din, kan det endelig skille seg ut. Å dekorere skapet ditt, kan du prøve følgende tips.

Trinn

Hvordan du kan tilpasse skapet. Sjekk med skolen din politikk før dekorere skap.
Hvordan du kan tilpasse skapet. Sjekk med skolen din politikk før dekorere skap.
 1. 1
  Sjekk med skolen din politikk før dekorere skap. Noen skoler tillater deg å male skapene, men andre ikke engang tillate noen bilder som skal henges. Les politikken (det er sannsynligvis i din student håndbok), og / eller be en administrator om du har spørsmål.
 2. 2
  Rengjør skapet ditt. For å få mest mulig ut av dine dekorasjoner, sørg for at du har mye plass å jobbe med.
 3. 3
  Henge bilder inni skapet ditt. Dette er den klassiske skap innredning og er en god måte å vise hvem du er venner med eller dater for tiden. Vurdere å henge opp bilder av venner og familie eller andre bilder som du har tatt, eller lage et bilde collage av utklipp fra blader, plateomslag, eller bilder du finner på nettet. Ikke overfyll skapet ditt med bilder, eller du kommer over som desperat.
  • Postkort, fine bæreposer, eller plakater også gjøre stor veggtepper, men velger ting som gjenspeiler din egen unike personlighet.
 4. 4
  Henge et speil inni skapet ditt. Dette er en fin måte å sørge for at du ser bra mellom klasser - og ikke minst ta en titt på hvem som er bak deg.
 5. 5
  Henger en tavle eller corkboard på døren. Bruk den for påminnelser, for eksempel å skrive ned en test dato eller hjemmelekse. Hvis du deler et skap med noen du liker, kan du også bruke den til å la notater for hverandre.
  • Hvis du ikke har plass til å henge opp en oppslagstavle, tenke stikker opp kork dalbaner i en ganske dannelse og de vil fungere som mini oppslagstavler.
 6. 6
  Plasser magneter inne. Du kan kjøpe morsomme magneter som viser frem din personlighet, har tilpassede foto magneter laget, eller til og med stikke magnetiske bokstaver inne til å skrive notater. Magnetene kan være rent dekorative, men de er også en fin måte å henge notater hvis du ikke kan passe en oppslagstavle inne.
  • Du kan også henge funksjonelle elementer som en magnetisk kalkulator eller kalender.
 7. 7
  Hvis skapdør har åpninger på tvers foran, slå dem i post-plasser. Bare plassere en bred åpning konvolutt eller liten, flat beholder under sporene, slik at vennene dine kan slippe notater inni.
 8. 8
  Hvis skapdør er malt og ferdig på innsiden, skrive på den med en tørr-slette markører. Det er en god idé å teste en markør på et lite synlig hjørne for å sørge for at den sletter før du går alle ut og bekjenner din udødelig kjærlighet til din knuse hele innsiden. Hvis dette fungerer, holde tørr-slette markører på et iøynefallende sted inne i skapet (ex. bundet til strenger og henger fra magneter), slik at du aldri forveksle dem med Sharpies.
 9. 9
  Sett din favoritt bobble-head, utstoppede dyr, eller figur der inne. Sørg for at den er liten nok til at du fortsatt har plass til overs for resten av tingene dine.
 10. 10
  Legg til en duft. Skap ikke får mye luft sirkulasjon, så vurdere sprøyting parfyme / cologne inne eller legge til en luftrenser. (Ikke begrense tenkningen til disse papir luftfriskere du finner i biler;. En masse butikker selger småflasker luftrenser som kommer i mange forskjellige dufter) Som en ekstra bonus, vil dette det bidra til å dekke opp lukten av at smørbrød du igjen i det forrige uke.
 11. 11
  Legg tilbehør. Når du har innholdet arrangert, gå videre og fremheve det. Du kan sette i bånd streamere, stoff stykker, etc., eller du kan selv sette i en tynn treramme rundt kunsten din.
 12. 12
  Miks det opp. Du kan beholde samme tema hele året, eller du kan gjøre om deler av det eller hele greia fra tid til annen. Vurdere å gjøre sesongmessige endringer eller dekorere skap for ferier eller viktige hendelser. Holde det interessant hele året. Du kan selv få nye venner, også!
 13. 13
  Hold skapet ditt ryddig. Nå som du har brukt all den tid å få skapet ditt akkurat, holde den i god stand. Rense den ut regelmessig, og holde bøkene dine organisert. Bare åpne og lukke døren til skapet ditt vil etterhvert gjøre ting begynner å skifte lag, spesielt hvis du ikke har hengt dem veldig godt, så jevne vedlikeholde kunsten å holde det ser flott ut.
 14. 14
  Sett tidsplanen i det. Dette er super praktisk for oss, siden vi definitivt ønsker å vite hvor du skal dra neste. Du kan skrive ut og tilpasse timeplanen ved hjelp av Excel. Endre fonter og farger, etc. Du kan lage det uansett størrelse du ønsker, for eksempel, kan du gjøre det stort nok slik at det er like stor som en ramme, eller du kan gjøre det liten så det er søt og akkurat som en påminnelse. (Hvis du ønsker å sette en masse andre ting) Bare sørg for at det er leselig!

Tips

 • Sette veggen papir eller innpakningspapir er en god idé, men noen skoler er imot det. Hvis skolen din er mot veggen tapetsert skap du kan kjøpe magnetisk tapet fra Staples. Det stikker på stor og er lett å ta av hvis du ønsker å endre skap i fremtiden.
 • Lag din egen tavle ved hjelp av papir og teip (den store klar slag). Tegne et design på papiret før belegget den med tape. Det gjør en personlig whiteboard.
 • Dollaren butikken er et godt sted å lete etter kule magneter. Du kan også vurdere å kjøpe noen klebrig-tack (Blu-Tack) som kan inneholde opp bilder og løsner lett.
 • Sette et par av disse svarte magneter på baksiden av en normal notisbok. Du kan henge det opp på skapdør slik at hvis kjører sent for en klasse kan du bare ta den bærbare datamaskinen og få den til å ta notater.
 • Det beste stedet å vise din karakter i garderoben er de innvendige veggene, rett og slett fordi det er så mye plass inne, og når du åpner opp skapet ditt som er det eneste stedet som har mye av dekorasjon. Ikke overse veggene i skapet ditt, men, hvis du har nok plass til overs, sette noen prom pics der inne.
 • Dekorere utsiden av venners skap med bånd og vimpler til bursdagen deres er en fin måte å vise at du bryr deg. Du kan også stikke et lite notat der fra tid til annen minner dem om at du vil alltid være deres venn.
 • Prøv å dekorere taket i skapet ditt. Du kan prøve bakgrunn (hvis skolen din tillater det) eller bygging papir. Du kan også henge noe sånt som en mobil!
 • Clueless om et tema? Her er noen ideer:
  • 60-tallet, 70-tallet, 80-tallet...
  • Danse
  • Musikk... sang, musikkteater, instrumenter...
  • Favorittlaget ditt
  • Filmer / filmer / TV-programmer du elsker
  • Din favoritt bok
  • Din favorittfarge
  • Hjelpe miljøet / bevaring-tema
  • Din familie / venner (kjæledyr teller). Hvis du laste inn bilder på datamaskinen, kan du noen ganger gjøre bildene forskjellige farger for å gjøre det interessant.
  • Utenomfaglige tema (din favoritt sport, drama klubb, sang klubb, musikal, instrument, tech klubb, etc.)
  • Matlaging / mat tema (kom igjen, du snek mat inn i skolen før)
  • Sjokolade tema: få vanlig brun eller tan tapet og henge Hershey kyss eller andre små sjokolader opp på veggene (eller lage en papp hullet og magneter på baksiden for å holde dem opp), nå har du noe å snack på mellom klasser!
 • Har noen venner hjelpe deg dekorere skapet ditt, og hjelpe dem å dekorere deres. Det er utrolig hva du kan oppnå når du setter hodene sammen, og hver gang du går til garderoben din vil du tenke på hva gode venner du har.
 • Du kan knyte en sløyfe på utsiden av skapet ditt (gjennom spaltene.) Hvis du er bekymret for noen tar det av, tie det i en dobbel knute på innsiden, så ta den på utsiden og knyt en sløyfe som du normalt ville.
 • Det ville være veldig kreativ for å utforme et skap basert på dine doodles. Henge tegninger / malerier opp, doodle rundt whiteboard din, få litt kreativ innpakningspapir, får blank innpakningspapir, og gjøre en doodle på det hver dag.
 • Lag en blyant holder ved å kutte ut på baksiden av en plastkopp og bruke Sticky-Tack å feste den til skap vegger. Det er perfekt for å holde blyanter!
 • Å skape et tema, match innsiden av skapet ditt til en av dine bindemidler (eller vice versa) ved å bruke de samme fargene, bilder, klistremerker, osv.!
 • Dekorer locker i din egen skole tema! Du kan dekorere den på din skole farger, og henge opp et bilde av skolens maskot. Også du kan sette bilder av deg og dine venner kledd i din skole farger!

Advarsler

 • Ikke holde virkelig viktige / personlige ting i skapet ditt som dyre smykker, dyre elektronikk, etc. fordi noen kunne stjele den hvis de finner ut skapet ditt kombinasjon. Du må heller ikke sette noe i skapet ditt som du ikke kan erstatte, fordi noen ganger ting faller ned og brekke eller bli stjålet.
 • Husk at når du har skapet ditt åpent, vil andre mennesker, inkludert lærere, kunne se hva som er i den, så vær forsiktig med hva du velger fordi dårlige ting kan få deg i skikkelig trøbbel. Skoler har rett til å søke et skap til enhver tid, så husk at alt som ikke er tillatt i skolen ville heller ikke være tillatt i skapet ditt.
 • En skap kan være et uttrykk for deg selv, men ikke ta det for alvorlig. Bare fordi ting som du hengt opp i garderoben er ikke så kul som hva personen ved siden av deg ikke betyr at du ikke er så kult. Du er bare annerledes enn dem, og de har en annen stil enn deg. Kanskje til dem, ser din kulere!
 • Vær veldig forsiktig når du bruker noen form for tape eller lim. Disse kan være omtrent umulig å fjerne ved slutten av skolen år. I stedet bruker magneter eller enda klebrig tack.
 • Ikke kopier noen. Noen mennesker får veldig fornærmet hvis du kopierer dem, så bare ikke ta sjanser, spesielt hvis de er dine venner. Det kunne avslutte forholdet. Det er ditt skap, så være original.
 • Ikke bruke for mye penger på å dekorere skapet ditt. Prøv å gjøre det meste av ting selv, eller be venner og familie for å hjelpe til. Du kan også spørre venner og familie om de har noen ekstra elementer som du kan kanskje bruke til å lage dekorasjoner til skapet ditt.
 • Ikke sett magneter på utsiden av skapet ditt som folk kan stjele dem
 • Legge mat i skapet ditt for en matbit er ok, men sjekke utløpsdatoen og kaste den ut når du er ferdig med det. En stinkende locker er verre enn en snack-free en.
 • Sørg for å sjekke med din rektor eller admins før tilpasse skap. Noen skoler har retningslinjer mot locker dekorere.

Ting du trenger

 • Locker
 • Magasiner, bilder, internett bilder, bilder av venner osv.
 • Papp / brett, tapet, bygging papir etc for fôr locker
 • String av lysene
 • Klistremerker
 • Locker hylle
 • Magneter
 • Fabric utklipp
 • Rengjøringsmidler for skrubbing ut skap
 • Luftrenser
 • Mirror
 • Kalender for merking datoer og klokkeslett
 • Notepad
 • Penneholder
 • Klokke
 • Noe som er din favoritt farge som bare sier at du
 • Locker kit som har mange ting på denne listen i det å spare tid og penger
 • Oppslagstavle eller whiteboard
 • Oppslagstavler pinner eller tørr-slette markører
 • Snacks (vær forsiktig, da dette kan føre til en rotete, stygg locker)
 • Hvis det er tillatt tape (valgfritt)