Wkano

Hvordan du velger et bra sted å gå på første date

Den beste måten å plukke en perfekt beliggenhet for det første date er å plukke et sted du vet at du både vil nyte. Det er åpenbart at du ikke vet for mye om partneren din, men her er noen tips for å plukke et flott sted hvor du kan bli kjent med hverandre og har også en flott tid.

Trinn

Hvordan du velger et bra sted å gå på første date. Be partneren din om hvor de liker å henge ut når de går ut (som med venner).
Hvordan du velger et bra sted å gå på første date. Be partneren din om hvor de liker å henge ut når de går ut (som med venner).
 1. 1
  Be partneren din om hvor de liker å henge ut når de går ut (som med venner). Lytt til henne / ham og deretter prøve å ta ham / henne til et sted lignende, der du vet han / hun vil være komfortabel og der to av dere vil ha en flott tid.
 2. 2
  Tenk på hva du allerede vet om partneren din. Prøv å huske hva dere to har snakket om sammen. Hva partneren din liker å gjøre? Hva gjør din partner som å spise? Hva hater din partner? Huske alt er ganske viktig for deg å velge riktig sted.
 3. 3
  Plukk et sted hvor du både kan samhandle uten ting blir vanskelig, eller du føler at du er på et intervju. Et godt sted er en lokal musikkscene. Et sted i fancy delen av byen ville være bra der det er levende musikk.
 4. 4
  Hvis du tenker på å gå til en kaffebar som gloria jeans eller starbucks, gå og sjekke menyen først. Dette vil gi deg mer selvtillit fordi du ikke ønsker å bli flau prøver å drikke / spise noe som er fremmed som du kanskje ikke liker.
 5. 5
  Du kan ta henne / ham ut på middag. Middag er et fint alternativ siden det gir nok tid for uformell samtale, massevis av latter, og en fin tid. Det lar deg både bli kjent med hverandre og spise god mat. Hvis det du ønsker er å ha litt tid til å snakke og bli kjent med hverandre, er dette en av de beste alternativet.
  • Gå på kino. En film er flott, hvis du er nøye med å velge den rette, prøv å finne ut hva slags filmer partneren din liker: gjør han / hun liker komedier, drama, eller skrekkfilmer? Hvis dere begge liker ikke de samme typer filmer, og deretter prøve og velge en median at dere begge vil bli enige om. Leie en film kan også være et optimalt valg, siden du ville være i stand til å snakke med hverandre mens du ser en film du har leid, mens du kan ikke på kino. Dette kan imidlertid virke altfor arrogant for en første date.
 6. 6
  Ikke plukk en altfor romantisk sted. Tar din partner et sted vanligvis forbeholdt nære par vil gjøre ham / henne føle ubehag, slik som en altfor fancy restaurant, eller et eksotisk sted for å danse. Han / hun vil føle seg nesten som om du forventer mye av ham / henne. Du vil partneren din til å føle deg avslappet og rolig.
 7. 7
  Hvis du føler deg litt eventyrlysten, kan du prøve å være kreativ. Den første date er den han / hun kommer til å huske, så å plukke et sted han / hun ikke ville forvente er et godt førsteinntrykk. Going bowling, julen caroling, bake en kake sammen, eller gå til en arkade. Mulighetene er uendelige! Bare sørg for at det ikke er for gushy eller prangende, fordi det kan føre til unødvendig spenning og / eller forlegenhet, og også sørge for at din partner vil nyte det.
 8. 8
  Være beskjedne når det gjelder å betale for middag eller bestemt aktivitet. Enten du være mann eller kvinne, og tilbyr å betale er alltid en sjenerøs gest. Du kan alltid dele kostnaden av aktiviteter eller du kan bare betale for alt sammen direkte.
 9. 9
  Ikke nøl med å be den andre personen om deres mening om hvor du skal gå, etter at alle mål er å gjøre dem så behagelig som mulig. Prøv og unngå steder du hyppige svært regelmessig som du er sannsynlig å kjøre inn masse folk du kjenner. Selv om dette er ikke en dårlig ting, kan du ende opp med irriterende den andre personen med en konstant strøm av folk som kommer opp til deg og sier hei.
 10. 10
  Ikke gå et sted for privat. Daten din kan føle ubehag. Kommer til et sted med andre mennesker, restaurant, filmer, kjøpesenter... Disse stedene er gode steder å starte så daten din ikke blir ubehagelig og tror du forvente mer enn du faktisk ønsker.
 11. 11
  Husk skjønt, hvis du har startet plan, bør det endelige ord bli din for første gang. Det viser handlekraft og evne til å ta ledelsen, som er et pluss punkt.

Tips

 • Spør og få ideer om hvor han eller hun ønsker å gå. Kanskje du kunne spørre en nær venn av deres slik at du vet hva de vil og forventer.
 • Sørg for å spørre din date hvis de de vet hvordan å gjøre visse aktiviteter (skøyter, svømming, etc) under datoen. Du vil ha dem til å være komfortabel med det du gjør.
 • Alltid be om godkjenning av sted, noen ganger, overraskelser er ikke alltid best fordi de kunne være iført en kjole når du gjør noe aktivt.
 • Ha en god tid og ikke stress ut om det så mye at det ødelegger stemningen i datoen. Bare ha det gøy!
 • Betrakt en gruppe dato. En gruppe dato vil lette noe av spenningen og presset som følger med å være alene med en person. Også, hvis den andre datoen er din venn, vil du ha hverandre for støtte og hjelp om nødvendig.
 • Husk å vite din date innsiden og ut, på den måten, vil du vite om hun liker stedet eller ikke.
 • Sørg for å lukte godt og ta med en gave som ikke er for ekstravagant, men noe søtt.

Advarsler

 • Prøv å ta det rolig i begynnelsen. Du ønsker ikke å flytte for fort og gjøre din date ubehagelig.
 • Ikke la ham / henne velge et sted du ikke liker. Begge to skal bli enige om hvor og hva dere gjør!
 • Prøv ikke å gå et ekstremt romantisk (lagre som inntil dere blir kjent med hverandre), det gjør ham / henne tror du rushing inn i forholdet!
 • Vær oppmerksom på steder å møtes. Hvis du er i en stor by og en av dere jobber / bor i byen, og den andre er ikke, ikke foreslå å møtes i byen i rushtiden. Trafikk er svært tung, og det kunne ta den personen timer å få i byen.
 • Ikke gå til din favoritt henge ut stedet hvor alle vennene dine er. Du vil ha alle bli med på datoen og daten din vil føle vanskeligstilte.
 • Vær oppmerksom når overraskende din date. Alltid spørre dem først om hvorvidt de liker overraskelser... deretter gå derfra.