Wkano

Hvordan få folk trenger å være rundt deg

Mange mennesker ønsker å være ledere, spesielt i sosiale grupper. Du tror kanskje det er vanskelig, men med de riktige verktøyene, kan du bli en leder innen et par uker.

Trinn

Hvordan få folk trenger å være rundt deg. Bestem hvem dette vil fungere på.
Hvordan få folk trenger å være rundt deg. Bestem hvem dette vil fungere på.
 1. 1
  Bestem hvem dette vil fungere på. Dette vil fungere best på folk som du allerede er venner med fordi du vil trenge for å tilbringe tid med dem, og trenger dem til å stole på deg. Ikke prøv å gjøre dette på en virkelig selvstendig venn, fordi det ikke vil fungere. De vil enten ønsker å føre, eller i det minste ikke ønsker å være en tilhenger.
 2. 2
  Gjør dem vite at de kan stole på deg. De vil være villige til å fortelle deg mer, og vil føle seg tryggere rundt deg hvis de stoler på deg, noe som gjør dem ønsker å være rundt deg mer.
 3. 3
  Alltid vises trygg. Folk føler seg trygg rundt trygg på mennesker. Denne personen vil ønske å være rundt deg mer fordi du synes å vite hva du gjør.
 4. 4
  Ikke fortell dem dine hemmeligheter. De vil være desperate etter å kjenne noen av deg når de skjønner at du kjenner deres, men de vet ikke din. Men ikke fortell dem. Den andre tingen det kan gjøre er å gjøre dem føler at hvis de henge med deg mer, vil du stoler på dem mer. Hvis de spør om du ikke stoler på dem, si at du bare ikke fortelle dine hemmeligheter.
 5. 5
  Gjør dem spesielle. Gjør dem som de er din beste venn, men aldri spesielt fortelle dem at de er din beste venn. Hvis de spør om de er, avvisende fortelle dem at du har en masse beste venner. Hvis de spør dette vet du det er på tide å starte neste trinn.
 6. 6
  Begynne å fokusere mye på de andre vennskap i gruppen din. Sørg for at denne personen innser at du har mange andre venner.
 7. 7
  Begynn sakte å gi mindre og mindre oppmerksomhet til denne personen. Være mindre og mindre interessert i hva de sier eller hva de gjør. Nå og da "belønning" dem ved å være interessert i noe de sa eller gjorde. Dette trinnet viser dem at de ikke har mistet deg, men de må jobbe hardt for å holde seg på toppen.
 8. 8
  Når du er sammen med en annen venn være svært interessert i hva de har å si, spesielt hvis denne personen er i nærheten av. Dette vil gjøre dem sjalu, og de vil jobbe enda hardere. Hvis de ser hva en god tid du har når du alene med dine andre venner så vil de ønske å være rundt deg mer, mest for å vinne deg tilbake.

Tips

 • Din venn vil mest sannsynlig prøver sitt hardeste ikke å krangle med deg fordi de ikke vil miste deg.
 • Hvis vennen din blir opprørt, start 'givende' dem litt mer.
 • Hvis vennen din blir sint på deg, henge med dine andre venner, og handle som om du ikke engang husker dem (ikke den tause behandling, men ikke la dem komme inn i hjernen din i det hele tatt). De vil innse at du kan erstatte dem, og arbeide for å fikse det.

Advarsler

 • Synes ikke klengete til noen.
 • Ikke la noen tro at de har noen makt over deg.
 • Gjør det siste trinnet jevnt (jevnt, ikke en dag denne ene dagen det).
 • Vær forsiktig og gjør det med måte.
 • Det kan være lurt å forlate venn som betyr mest for deg ut av det. Du vil alltid ha dem til å bruke som den andre personen, og du vil ikke risikere å miste dem.