Wkano

Hvordan få foreldrene dine til å la deg bære klær til jenter

Hvis en tenåring gutt som liker å ha jenter klær eller tilbehør (kanskje begge?) Og har en hard tid å få foreldrene dine til å forstå, les videre og kanskje denne artikkelen kan hjelpe.

Trinn

Hvordan få foreldrene dine til å la deg bære klær til jenter. Forstå hva slags klær interesserer deg.
Hvordan få foreldrene dine til å la deg bære klær til jenter. Forstå hva slags klær interesserer deg.
 1. 1
  Forstå hva slags klær interesserer deg. Det kan være noe enkelt som jeans eller makeup. I så fall kan det være lettere å forklare. Hvis du ønsker å få mer feminin look eller kanskje full på cross-kjole, være forberedt på en lang prat med foreldrene dine.
 2. 2
  Bli kjent med dine foreldre følelser om emnet. Det kan ikke være klokt å spørre spontant, "Mamma, hvordan tror du jeg ser i disse plattform pumpene?". Neste gang du ser en mann med androgyne klær eller i drag, bare spør «Hva synes du om antrekket hans?" Hvis de ønsker å vite hvorfor du spurte bare si at du var rett og slett lurer på. Husk noen mennesker er mer åpne for gutter med en androgyn antrekk enn en transvestitt eller en trans-kjønn person.
 3. 3
  Etter at du fullt ut forstår hvordan de føler om emnet, husk å alltid huske på hvordan de føler. Nærme dem rolig. Det kan være best å behandle saken som om du bare sier du er personlig stil til dem i en ikke-presse måte. Noe sånt som: "Du vet, temmelig jeg liker Bill Kaulitz og Patrick Wolf klær. Jeg tenker på seg noe lignende." Hvis du ønsker å se ut som en ekte jente, kan det være for mye av et ømfintlig tema å håndtere så lett. Vær ærlig og la dine foreldre vet hvor viktig det er for deg. La dem vite at du respekterer sine følelser, og ville aldri prøve å kle en bestemt måte av hensyn til konflikt og mangel på respekt. Fortell dem at du er åpen for å diskutere et kompromiss som gleder dere begge (jeans for skolen, kjoler for helgene?).
 4. 4
  Påfør makeup sparsomt først. Litt foundation og concealer går en lang vei. Selv om du ikke føler seg mye sminke, kan et godt grunnlag bidra til å skjule kviser og urenheter. MAC fungerer bra på de fleste hudtoner. Prøv å bruke en veldig nøytral øyenskygge på først. Brown, kan kobber, beige og en myk grå ser så naturlig og gjøre noen guttens øyne ser vakker. Sheer lip gloss er en gutt beste venn! Det er fordi hvis du gjør en feil kan det være så enkelt korrigeres og noen ganger ikke engang merkbar!
 5. 5
  Hvis du vil at flere unisex utseende kjøpe menns jeans som er stylet og klippet som kvinners. Se etter en tight passform rundt rumpe, lår og hofter. Hvis du virkelig ønsker kvinners bukser være forberedt på å gå opp til salgsdisken, damer antrekk i hånden, og be om en dressing room. Finn din størrelse først! Ikke ta det første paret du ser, traff check-out og kjøre. T-skjorter ser best hvis de passe godt plassert. Skjær koder som kan tyde hva kjønn de er for. Sjansen er moren din (e) og / eller far (s) vil ikke umiddelbart bli skremt av din nye garderobe.
 6. 6
  fullt fullt. Husk kompromiss du kanskje allerede har gjort, og fra tid til annen spør dem sin mening. Det gjør dem føler at du verdsetter deres følelser.

Advarsler

 • Avhengig av dine foreldre religiøse synspunkter, kan du være enige om å være uenige.

Ting du trenger

 • Tålmodighet
 • Courage
 • Tactfulness