Wkano

Hvordan få kjæresten din til å betale mer oppmerksomhet til deg og ikke hans venner

Føler du kjæresten din er å betale mer oppmerksomhet til sine venner enn forholdet ditt? Her er hvordan du får søkelyset tilbake på deg.

Trinn

Hvordan få kjæresten din til å betale mer oppmerksomhet til deg og ikke hans venner. Forstå årsaken til hans sviktende oppmerksomhet.
Hvordan få kjæresten din til å betale mer oppmerksomhet til deg og ikke hans venner. Forstå årsaken til hans sviktende oppmerksomhet.

Vanlige måter å øke kjæreste oppmerksomhet

 1. 1
  Forstå årsaken til hans sviktende oppmerksomhet. Det kan være flere årsaker til hans avtagende interesse og noen av dem kan ha noe å gjøre med deg. Stress på jobben, dårlig helse eller angst over sin familie ofte trykke ned en manns romantisk trang.
 2. 2
  Finn aktiviteter som dere begge liker å gjøre sammen. Enten det er en spasertur eller tur til stranden eller film, finne noe som du både kan bli begeistret og gjøre sammen. Prøve så mange forskjellige ting som du kan før du finner noen som du har begge glede. Prøv å tenke tilbake til der du møtte ham og hvilke aktiviteter dere begge pleide å gjøre når du var først å gå ut.
 3. 3
  Gjøre kompromisser. Selv om det ikke kan være morsomt, noen ganger kan du bare nødt til å gå til en fotballkamp med ham eller se på TV. Hvis du gjør ting han liker å gjøre, vil han være mye mer mottakelig for å betale oppmerksomhet til deg når du gjør ting han ikke liker ikke altfor.
 4. 4
  Prøv å være venner med sine venner. Dette betyr ikke at du må starte guzzling øl eller gå ekstatisk over en fotballkamp. Bare være glad og positiv. Partnerens venner også vil liker å henge rundt med deg, mens din mann vil nyte å ha din bedrift så vel.
 5. 5
  Ta initiativ. Kom deg ut av vanen med alltid å forlate mannen for å planlegge dine datoer. For eksempel kan du ta din partner ut for en film eller vise og avrunde kvelden med middag på et sted av hans valg. Dette vil ikke bare få hans oppmerksomhet, men kanskje gjøre ham takknemlig nok til å gjengjelde den neste gang.
 6. 6
  Gjør deg selv mindre tilgjengelig. Ikke vær så engstelig for å svare hver gang han ringer eller tekster. Da han bugs deg om ikke å svare umiddelbart, fortell ham var opptatt på en høflig måte. Menn liker det de ikke kan ha hele tiden.

Jobbe med deg selv

 1. 1
  Stopp krevende oppmerksomhet. Ingenting gjør en fyr løpe raskere, enn en jente som skaper en scene, forlangte å få vite hvorfor han ikke har vært betalende oppmerksomhet til henne i det siste. Ikke tigge eller krangle med partneren din eller han vil tro du er bare å være dramatisk.
 2. 2
  Være uavhengig. Kontroller at du har dine egne interesser og venner. Hvis han går ut med sine venner, og deretter gå ut med ditt. Prøve ut for et idrettslag som du liker. Ikke la ham holde deg tilbake fra dine hobbyer.
 3. 3
  Ta vare på deg selv. Ingenting skal stoppe deg fra å følge en sunn livsstil. Fortsette å ha en næringsrik diett og gå til regelmessige økter. Bryr seg om utseendet, men ikke besette over det. Husk at hvis den eneste grunnen til partneren din er interessert i deg er for utseendet ditt, så han sannsynligvis vil kroppen din mer enn hjertet.
 4. 4
  Forstå din egen oppførsel. Er du alltid griner ham til å gjøre noe han ikke liker, eller har du vært å spørre ham om å endre deler av sin personlighet? Har du bare føler du ikke får det du ønsker ut av forholdet? Analysere situasjonen (innenfor rimelighetens grenser) vil bidra til å oppnå den oppmerksomheten du ønsker.

Tips

 • Ikke bekymre deg for mye om å endre ham. Du kan ikke endre en person som ikke ønsker å endre. Husk de kvalitetene du ble trukket til før du var dating. Hvis noe trenger tilpasning, gjøre litt atferd modifikasjon. Vis ham ved å være en rollemodell.
 • En venninne er fortsatt en venn. Sørg for å være der for ham når han trenger det mest, og han skal være der for deg også.
 • Før du starter en kamp, ​​stoppe og tenke om hva han gjør er virkelig verdt å kjempe. Mesteparten av tiden (hvis det er noe liten) vil du gå videre og glemme at du var enda opprørt. Bare hold deg opptatt med andre ting også. Med dette jeg henviser til store ting, bare de små irriterende ting, som den nye iPhone 5;).
 • Prøv å unngå sjalusi. Som resulterer i lav selvfølelse og ser stygg.
 • Ikke bli opprørt når kjæresten din har en "kveld ute med gutta."

Advarsler

 • Fungerende mer opptatt og går om virksomheten din, kan faktisk trekke ham tilbake til deg. Menn trenger plass her og der for å innse hva betyr for dem.
 • Hvis du føler at du blir oversett eller ikke får det du fortjener ut av forholdet, kan det være på tide å gå videre.
 • For mange jenter blir anorektisk eller bulimisk over sine kjærester. Ikke bare vil dette ikke hjelpe en fyr betale mer oppmerksomhet til deg, men det er farlig atferd som kan være dødelig.
 • Å være besatt i løpet tingene han gjør eller hvor han er vil gjøre din kjæreste unngår du og potensielt slå opp med deg.
 • Ikke ta hensyn til de små vitser han gjør det såre deg. Gutta er ikke de eneste som ikke har en anelse hva de snakker om.