Wkano

Hvordan få mest mulig nytte av laser hårfjerning

Laser hårfjerning er raskt blitt et svært populært alternativ for de som ønsker å fjerne hår permanent, men langsiktige resultater vil variere fra person.

Trinn

Hvordan få mest mulig nytte av laser hårfjerning. Innse at laser hårfjerning (AMS) fungerer best på mørkt hår og lys hud.
Hvordan få mest mulig nytte av laser hårfjerning. Innse at laser hårfjerning (AMS) fungerer best på mørkt hår og lys hud.
 1. 1
  Innse at laser hårfjerning (AMS) fungerer best på mørkt hår og lys hud. Lys hår kan trenge å bli kunstig mørknet for at laseren å målrette dem.
 2. 2
  Unngå å fjerne hår ved røttene (tweezing, voksing, etc) i minst seks uker før behandlingen. Bare barbere eller bruke en hårfjerningskrem som Nair på håret (disse produktene bare fjerne hår over huden) for å håndtere vekst.
 3. 3
  Velg et renseanlegg som bruker nyere teknologi for å minimere smerte, slik som candela gentlelase som forbereder huden for laser et øyeblikk før pulsen med en kjølevæske spray. Denne spesielle laser bruker også en alexandrite laser som har en meget lang bølgelengde for å trenge dypere røtter enn mange andre lasere.
 4. 4
  Få en konsultasjon! Møt tekniker og få ham / henne utføre en test puls før du forplikte seg til noe.
 5. 5
  Barbere tett rett før behandlingen. Dette vil redusere smerte.
 6. 6
  Unngå koffein i 24 timer før behandlingen. Dette vil hjelpe til med smerte også, og du vil være mer avslappet.
 7. 7
  Under behandlingen forvente smerte. Det kan beskrives som en gummistrikk slapping huden eller som tweezing flere hår på en gang.
 8. 8
  Gi teknikeren med tilbakemelding om din smerte. De må kanskje justere intensiteten av laser, kjølevæske, eller, i noen tilfeller bruke en lammende krem ​​på huden din.
 9. 9
  Kommunisere med tekniker etter inngrepet. Når du forlater kontoret, bør du være litt rødt, og du kan se røde sirkler i mer sensitive områder av huden din. Gammel teknologi lasere forlot du har brent i noen dager, men nyere teknologi bør forlate deg reverseres innen en time.
 10. 10
  Vær oppmerksom på hvordan laserbehandling fungerer. Du bør legge merke til at for de neste 24 timene, vil de behandlede hårene ikke vokser. Etter den tid, vil de begynne å "vokse" på omtrent halvparten av tidligere sats før de har blitt utvist nok til å bli fjernet. Du kan hjelpe "Shedding" prosess med en vaskeklut i dusjen. Noen hår kan være løs nok til å bli fanget med fingrene, men du kan også bruke pinsett til å trekke dem ut. Ikke fjern hårene som gir motstand - hårene som er klare til å komme ut vil bli fjernet uten selv føler det. Motstand betyr roten fortsatt lever, og du må vente på at håret til å dø i ditt neste behandling. Tweezing det vil bare bremse den totale prosessen.

Tips

 • Før du går videre med laser hårfjerning, kan du vurdere pulset lys hårfjerning behandling i stedet som er like bortsett fra at den bruker et pulserende lys i forbindelse med en kjølende gel som brukes direkte på huden. Som med laser hårfjerning, kan det være kostbart og krever generelt flere besøk, avhengig av mengden av hår som skal fjernes.
 • Forventer at det skal ta mange behandlinger for å fjerne huden av hår. Hvis du har mye hår, er det meget mulig at du kan ha for å bli behandlet hver 4-6 uker for et år eller lenger. Hvis du føler deg motløs, husk at hvert hår som blir drept vil aldri vokse igjen, selv om nærliggende follikler kan begynne å vokse hår å ta sin plass. Din første behandling vil være den mest produktive med de mest merkbare resultater.
 • Sørg for at du føler deg komfortabel med tekniker. Uønsket hår er et problem at mange av oss føler seg skamfull om, og det er viktig å føle seg komfortabel med å snakke om håret ditt med teknikeren.
 • Oppgi alltid tekniker med tilbakemelding om smertene. Ingen mennesker er like, og han / hun må endre innstillingene på laser for din individuelle farge og smerteterskel.

Advarsler

 • Vær på vakt over utøvere. Du får ofte det du betaler for så sikre at de valgte hårfjerning utøveren er dyktige og vet hva de gjør. Få henvisninger fra dem hvis det er mulig at du kan snakke med.
 • Lær å fortelle forskjellen mellom fakta og hype. Laser hårfjerning er vanligvis ikke ansett å gi 100% permanent hårfjerning og kan tilby hår reduksjon i beste fall avhengig av personen. Gjør din forskning og sjekke FDA nettsted for å verifisere "permanent hårfjerning" hevder laget av ulike utøvere. Spør om de vil garantere deres krav om permanent hårfjerning.
 • Uutholdelig smerte er et faresignal: Ignorer din stolthet og fortelle tekniker hvis det gjør vondt for mye!
 • Motstå trangen til å fukte i flere timer etter behandlingen. Huden din vil reagere mye som om det er solbrent og det vil trolig svi.

Ting du trenger

 • En god langsiktig budsjett til å betale for denne prosessen. LHR er ikke billig, og det er fullt mulig du skal betale for det i flere måneder.
 • To dager når du ikke jobber eller går på skole. LHR kan la huden rød og du ønsker å vite hvordan huden din reagerer før du må bli sett i offentligheten.