Wkano

Hvordan finne gode tilbehør når du handler

Ønsker du å velge det perfekte tilbehør for å kle opp et antrekk? Hold lesing for tips til shopping og finne smykker, hatter vesker og annet tilbehør for å piffe opp ethvert antrekk.

Trinn

Hvordan finne gode tilbehør når du handler. Gå til ditt lokale kjøpesenter eller kjøpesenter.
Hvordan finne gode tilbehør når du handler. Gå til ditt lokale kjøpesenter eller kjøpesenter.
 1. 1
  Gå til ditt lokale kjøpesenter eller kjøpesenter. Sjekk ut tilbehør butikker, rabatt butikker og avslutning butikker. Se etter merkevarer på salg, biter som er av god vekt og konstruksjon og elementer fra butikker som synes å tilby god kvalitet for prisen.
 2. 2
  Se deg rundt. Se på smykker og vesker, etc. Window butikk og få ideer til å mikse og matche tilbehør. Skriv ned eventuelle ideer og vurdere hva du har hjemme å bære med seg.
 3. 3
  Se etter avtaler. Det er greit å handle for avtaler. Du kan ofte finne gode tilbud på enkelte brikker og har mer penger igjen å diversifisere din samling. Unngå vanskelig å matche elementer som lyse farger med mindre de tilbyr andre brikker i samlingen.
 4. 4
  Være sparsommelig når du kjøper tilbehør til slitasje med super trendy eller antrekk du vil ikke ha for ofte. Dette er spesielt viktig når du handler for trendy tilbehør. Prøv å finne trendy stykker på salg eller på mindre dyre butikker. Bruke mer på elementer du vil komme mer slites ut av. Det vil være unntak, for eksempel elementer for å matche formelle slitasje, men ved å holde øynene åpne for avtaler kan du også være klar for spesielle arrangementer.
 5. 5
  Se på tilbehør individuelt og tenke på hva skjorter, jeans, sko, osv.. Det enkelte tilbehøret kunne matche.
 6. 6
  Prøv å ikke tenke på det bare i form av drakter allerede satt sammen, men tilbehøret du kan bruke for å få mer slites ut av hver garderobe stykke og å skape nye antrekk.
 7. 7
  Når du kjøper ekstrautstyr se etter andre elementer som samsvarer det. Ofte butikker vil bære øredobber og komplementære halskjeder, armbånd, osv. Når det er mulig å plukke opp matchende stykker.
 8. 8
  Gå inn i en butikk der du kjøpte en av dine antrekk, og prøve og finne det samme antrekket. Dette kan være nødvendig for stiler og farger som er vanskelig å matche andre steder. Deretter får sammen noe tilbehør fra samme butikk og prøve dem neste til antrekket ditt. Også tenke på hvor fleksibel den vil være sammen med andre drakter.
 9. 9
  Sjekk ut moteblader eller blader som faller i din stil av kjolen. Se hva trendene er på vei oppover. Derfra kan du holde øynene åpne for avtaler når du ser dem.
 10. 10
  Gå gjennom samlingen din. Rense eventuelle ødelagte stykker som ikke kan bli løst, elementer som du har besluttet ikke fungere for deg eller noe du bare ikke liker.
  • Se gjennom skapet ditt først. Det er lett å glemme hva du har. Du kan ha antrekk å bære med eksisterende tilbehør, men ikke klar over det før du tenker på hva du har på en annen måte.
 11. 11
  Lag en liste over elementer du trenger. Tenk på øredobber uten matchende armbånd eller halskjeder, vesker uten matchende sko, blid antrekk som trenger en farge kick, etc. Stick listen på baksiden av lommeboken din og se det når du handler.
 12. 12
  Observere andre. Hvis du ser noen med samme stil som deg, se nøye på sine drakter og hvordan de utstyre den. Hvis du virkelig liker en titt du bør lage deg et notat og ser etter måter å innlemme det inn i garderoben din.
 13. 13
  Ikke gå vill med farger og mønstre på tilbehør som de kan være vanskelig å matche. Hvis du må handle for farger du bør ta en del av antrekket ditt med. Mange har feilaktige tilbehør fordi de kjøpte en vare som viste seg ikke å matche. Du ønsker ikke å øke den ikke-bærbar samling du ønsker å gjøre hele samlingen funksjonelle.
 14. 14
  Se etter elementer som kan brukes med flere antrekk samt stykker for spesielle hendelser og spesielle antrekk eller utseende.
  • Hvis du bruker sølv eller gull du bør handle for flere par grunnleggende design som kan blandes og matches til å bæres daglig.
  • Kjedelig antrekk kan bli pusset opp med fargerikt tilbehør.
  • Rhinestones kan kle opp en uformell antrekk eller balansere ut dressier antrekk. Når shopping for rhinestones se etter øredobber, armbånd og halskjeder. Ved å ha et sett vil du alltid være klar. Plukke opp gode avtaler etter prom sesongen til å bygge din tilbehøret samling av dressier elementer. Ser på nettet, på gaten salg, etc. etter gode tilbud på rhinestone stykker.
  • Bangles og armbånd kan være blandet og matche for ytterligere å utstyre din utseende. Ikke bare se etter farger, men for metaller som arbeider med øredobber eller halskjeder du allerede eier.
  • Svarte steiner, perler, klare steiner eller steiner som passer mange brikker i garderoben din kan være funksjonelle smykker stykker. Prøv å kjøpe i sett. Hvis du må få en farge det kan alltid brukes til å kle seg nøytrale hvis fargen kampen ikke fungerer. For å være sikker, alltid få de andre brikkene som passer den.
 15. 15
  Se etter vesker og hatter og tenke på hvilke elementer du har hjemme kan du pare med den.
  • Tenk på hatter å matche badedrakter eller cover-ups
  • Se etter hatter som tilbyr nøytrale farger som kan brukes med forskjellige antrekk. Prøv å finne hatter som er behagelig og jobbe med frisyre din.
  • Hattebutikk med en venn. Det er veldig vanskelig å bedømme hva som ser bra ut og hva som ikke virker. Selv de som slitasje hatter ofte likevel spørre en venn for en ærlig mening.
 16. 16
  Husk å sjekke ut klarering seksjoner. Tenk fremover, kan enkelte elementer være på salg og går ut av sesongen. Hvis det er noe du virkelig liker plukke den opp og lagre den før årstidene. Dette er en fin måte å plukke opp metall (gull, sølv, etc.) som kan brukes daglig. Disse elementene er ikke avhengig av sesong, men designere rotere smykker med årstidene akkurat som de gjør klærne.
 17. 17
  Vokt dere for flerfargede og patchwork poser. Folk tenker ofte disse kamp alt. Du må faktisk være forsiktig med å kombinere for mange mønstre, mønstre som ikke samsvarer eller en multi-farget veske med et antrekk uten komplimenter farger. Du er bedre å finne solide fargede poser eller poser med trims. Legg et skjerf til å legge farge. Hvis du får en multi-farget bag, velg en farge fra det og gjøre det virke som det er en del av antrekket ditt, og ikke som du var for opptatt til å endre poser.

Tips

 • Har et tilbehør fest med venner. La alle ta over uønskede stykker. Du kan være i stand til å handle for noe som fungerer bedre for deg. Sørg for at du rengjør noe før bruker det.
 • Hvis du trenger å handle for et bestemt antrekk, kan du prøve å gå ut på shopping mens iført det antrekket.
 • Hvis du er OCD om fargene går sammen i antrekket ditt, bare kjøpe stykket som er din favoritt farge. Sjansen er, det er mer av den fargen i garderoben din, og du kan kombinere det du nettopp kjøpt med det du allerede har til å gjøre en fantastisk antrekk!
 • Se på bilder av kjendiser med samme stil som du for ideer også.
 • Har en venn hjelpe deg å se gjennom skapet ditt, smykker, vesker, sko, belter, etc. Du kan ha flere kombinasjoner enn du realisert. Det hjelper ofte å ha friske øyne til å hjelpe deg å se ting annerledes. Vennen ikke engang trenger å være en super stilig person, bare noen som kan få de kreative saftene renner.
 • Ikke glem internett kan være et flott verktøy for shopping også. Men husk at noen ganger bildene elektronisk er ikke alle som nøyaktig.

Advarsler

 • Det er vanskelig å bedømme kvalitet når du kjøper online fra tilfeldige nettsteder. Prøv shopping etter merker du stoler på.
 • Noen nettsteder uriktige opplysninger om farge, kvalitet og noen ganger også si noe er designer når det ikke er. Butikk med forsiktighet når du handler på nettet. Prøv shopping fra anerkjente nettsteder og ikke fra enkeltpersoner eller ebay butikker.