Wkano

Hvordan fjerne øyesminke umiddelbart

Rask fjerning av øyesminke er viktig for de nettene når du kommer sent hjem og ønsker å slippe inn i sengen så raskt som mulig. Det er ikke nødvendig å kjøpe dyre produkter, men som du kan stole på enkle produkter som allerede er i ditt hjem: vegetabilske oljer og lotion.

Trinn

Hvordan fjerne øyesminke umiddelbart. Hente en flaske mild, uparfymert lotion (baby lotion fungerer spesielt godt) eller en type vegetabilsk olje, inkludert olivenolje (anbefales), kokosnøttolje, sesamolje, jojobaolje, og hvetekim olje.
Hvordan fjerne øyesminke umiddelbart. Hente en flaske mild, uparfymert lotion (baby lotion fungerer spesielt godt) eller en type vegetabilsk olje, inkludert olivenolje (anbefales), kokosnøttolje, sesamolje, jojobaolje, og hvetekim olje.
 1. 1
  Hente en flaske mild, uparfymert lotion (baby lotion fungerer spesielt godt) eller en type vegetabilsk olje, inkludert olivenolje (anbefales), kokosnøttolje, sesamolje, jojobaolje, og hvetekim olje. Hodet til en vask der du kan vaske ansiktet.
 2. 2
  Sett sammen en vaskeklut eller håndkle. Kjøre den under varmt vann og vri den ut grundig slik at den er fuktig.
 3. 3
  Plasser en krone-størrelse del av lotion eller vegetabilsk olje på øynene dine, gni den grundig på øyelokket ditt. Være forsiktig med å få produktet i øynene, da det vil føre til at sminken til å kjøre inn i øyet og irritere den. Vegetabilsk olje vil bryte ned utforming av eyeliner og øyeskygge, noe som gjør dem lettere å fjerne.
 4. 4
  Tørk av lotion eller olje med fuktig vaskeklut (eller en engangs serviett / vev). Skyll øyelokkene grundig - igjen, ta vare å ikke la noe komme inn i øynene. All øyesminke skal komme ut sømløst.
 5. 5
  Hvis du har tid, kan du følge denne prosedyren ved å vaske ansiktet med en mild, makeup-fjerning ansiktsrens, som for eksempel førstehjelp skjønnhet ansiktet rengjøringsmiddel eller Camaieu perfuma sin vannløse melk rengjøringsmiddel. Bruk noe som fjerner makeup, overflaten oljer og andre skitt som kan samle på ansiktet ditt for beste dyp feilfri.

Tips

 • Bruk en høy kvalitet eyeliner som ikke vil holde seg til øynene eller smøre over alt, tetter porene. Hvis du bruker eyeliner hver dag, er det en god idé å investere i en høy kvalitet liner for å ta vare på ansiktet ditt.
 • Noen milde, dype rensing ansikts vasker som bekjenner seg til å fjerne sminke (som den Førstehjelp skjønnhet ansikt cleanser ) vil tillate deg å hoppe over lotion / vegetabilsk olje steg helt. Du kan direkte bruke rensemiddel seg til øyelokket og gni forsiktig i sirkler for å fjerne øye-makeup. Men fortsetter å sørge for at du ikke får formuleringen i dine øyne, som makeup vil fortsatt føre til at øynene å svi selv om cleanser er ultra mild.
 • Du kan også kjøpe pre-fuktede makeup-fjerning pads fra et lokalt apotek (f.eks Neutrogena ekstra milde øye makeup remover pads og bruke dem på øyelokkene til raskt og effektivt ta av all sminke. De kommer i reise-størrelse pakker for på -the-go makeup fikser! Hvis praktisk, bør du likevel følge opp med vask og fuktighetsgivende ansiktet for å ta skikkelig vare på huden din.

Advarsler

 • Hvis du ikke endrer ditt ansikts håndklær daglig, bruke en engangs serviett eller silkepapir i stedet for en vaskeklut. Fjerne eyeliner vil farge eyeliner med svart (eller hva farge eyeliner du brukte) Goop, så det er ikke en vaskeklut du ønsker å gjenbruke.

Ting du trenger

 • En mild, uparfymert lotion eller vegetabilsk olje (oliven, sesam, hvetekim, jojoba, etc.)
 • En vaskeklut eller disponibel serviett / vev
 • Vann