Wkano

Hvordan fjerne rynkene fra klærne uten en jern

Det er et par måter å fjerne rynker fra klær, selv om du ikke har et strykejern. Så nå er det ingen unnskyldning for seg rynkete klær.

Trinn

Hvordan fjerne rynkene fra klærne uten en jern. Sett rynkete elementer i tørketrommel.
Hvordan fjerne rynkene fra klærne uten en jern. Sett rynkete elementer i tørketrommel.

Tørketrommel metode

 1. 1
  Sett rynkete elementer i tørketrommel.
 2. 2
  Fukt omtrent halvparten av en sokk, eller en vaskeklut, og legge den til tørketrommelen.
 3. 3
  Sett tørketrommelen på en fluff eller middels varme innstillingen i 15-20 minutter.

Dusj stang metode

 1. 1
  Tett på badet (jo mindre jo bedre) for luftlekkasjer - stenge vinduer, blokkere plass under døren.
 2. 2
  Sørg for at din dusj stang er ren, så det ikke blir sårskader på klær, og scoot tilbake gardin.
 3. 3
  Henge klær enn stang eller fra en plast hengeren.
 4. 4
  Skru på dusjen hodet i en retning slik at klærne ikke blir våt.
 5. 5
  Aktivere dusjen varmt og forlate rommet.
 6. 6
  Stenge døren bak deg, og gå tilbake i 5-15 minutter.
 • Merk: Denne metoden er hovedsakelig den samme som den som er beskrevet ovenfor, den eneste forskjellen er det avfall avgjørende mengder vann for å påvirke en enkelt plagg. Vennligst bruk denne metoden sparsomt. Alternativt kan du bare gjøre dette mens du har en dusj.

Hårføner metode

 1. 1
  Bruk en hårføner for å stryke klærne dine. En plast fokusere tips hjelper virkelig. Bare henge deg skjorta eller hva på en kleshenger, og føn det. Hold hårføner en tomme eller to fra elementet, og vær forsiktig så du ikke brenner noe! Dette fungerer best for bomull. Hvis hårføner har en knapp som slår av varmen, kan du bruke den til å bidra til å sette klærne så rynker ikke kommer tilbake så raskt.

Flatt jern metode

 1. 1
  Denne metoden viser bare nyttig for stryking ut små rynker fra klær. Plugg inn din flatt jern og la den varmes opp. Ikke la det bli for varmt eller annet du kan brenne dine klær. Etter det varmes, bare rette ut rynkene mye som du ville rette ut håret.
 2. 2
  Hvis du har et flatt jern utformet for å brukes på vått hår, dempe det området du ønsker å stryke og sette strykejernet på en svært lav temperatur.

Håndkle metoden

 1. 1
  Bare ta en litt fuktig håndkle fra en nylig bad / dusj (helst en nylig brukt en), legg klesplagg ut på et flatt underlag (seng eller tabell), og plasser håndkle direkte på toppen av artikkelen av klær.

Denne metoden vil ta litt lenger tid enn vanlig, men med litt utjevning fra hendene gjennom håndkle, bør klærne være relativt rynke gratis!

Dårlig-manns metode

 1. 1
  Spritz rynker med litt rent vann og dask eller riste rynkene ut. Veldig effektivt, trenger bare litt mer albue fett!

Spray + henge metoden

 1. 1
  For den virkelig lat. Henge klær ute, og gir et solid Spritz til alle flater med en spray-flaske.
 2. 2
  Permisjon for en time. Stoffet vil slappe av i fuktighet og varme, slippe rynker, og solen vil utføre tørkeprosessen. Best for hvite, som sollys kan bleke farger fra klær. Klærne lukter friskt når de henger utenfor, så bonus.

Rullen metoden

 1. 1
  Selv om ikke så effektive, det fungerer fortsatt med riktig type materiale.
 2. 2
  Bare ta klærne og rull dem tett inn i en burrito. Ta vare å sikre at det er en jevn burrito uten rynker innsiden eller utsiden av elementet.
 3. 3
  Plasser klesplagg etter noe tungt som en madrass og la stå i ca en time.

Tips

 • Ved hjelp av en tørketrommel ark i Dryer metoden vil forhindre statisk stoff i klærne, og kan legge til en forfriskende duft hvis du velger riktig merke.
 • Du kan bruke dusjen stang metoden under ditt ekte dusj, for å spare sløse med vann. Sett klesplagg på en kleshenger, og hekt den på utsiden av dusj gardiner, eller i nærheten.
 • Da reiser, pakk morgendagens klær rett til håndkle kleshengere i dusjen området for 'Automatisk' touch-ups når du dusjer neste morgen. Pluss, så kan du også sjekke for å se om de trenger mer hovedverk, inkludert en dampende dusj for natten.
 • Kjøp Wrinkle-Releaser. En merkevare-navnet er dunete: spray på stoff, og strekke rynkene ut.
 • Dusjen stang metoden tar mye prøving og feiling - ikke start med en dyr element av klær, som det kan bli gjennomvåt.
 • En flat jern virker like bra.
 • Hvis du har en jern, men bare har tid til å stryke en ting, gjør det kragen. Det er for nær ansiktet ditt til å ignorere.
 • Alternativt kan du sette et par ss til 1/4 kopp flytende tøymykner inne i en sprayflaske. Bruk: Spray området som skal "strykes" til like fuktig. Trekk og strekke rynker ut av stoffet. Hold en flaske i skrivebordet på jobben for rask oppfriskning før en presentasjon eller i bilen for lange turer.
 • Du kan også bruke en isbit eller to, når du bruker tørketrommelen metoden.