Wkano

Hvordan forhindre inngrodde hår etter epilering

Epileringen er en metode for hårfjerning som involverer eliminering av håret helt ned til roten. Noen av de vanligste typene epilering inkluderer voksing, napping og bruk av enheter som elektrolyse og laser hårfjerning behandling. Uansett hvilken metode for hårfjerning benyttes for hårfjerning, er det en risiko for inngrodde hår utvikler etter prosessen. Disse inngrodde hår kan bli smittet og smertefulle, noe som skaper et enda større problem enn den uønskede hår. Heldigvis finnes det også effektive metoder for innvokste hår forebygging som minske sannsynligheten for disse irriterende støt når håret er fjernet.

Trinn

Hvordan forhindre inngrodde hår etter epilering. Kjenn dine risikofaktorer når lære å unngå inngrodde hår etter epilering.
Hvordan forhindre inngrodde hår etter epilering. Kjenn dine risikofaktorer når lære å unngå inngrodde hår etter epilering.
 1. 1
  Kjenn dine risikofaktorer når lære å unngå inngrodde hår etter epilering. Ifølge Mayo Clinic, er den vanligste demografiske å håndtere dette problemet afrikansk-europeiske menn i alderen 14 og 25 år. Imidlertid er alle med stram, krøllete hår høyere risiko for å utvikle inngrodde hår etter en hårfjerning behandling.
 2. 2
  Holde huden hydrert fra innsiden og ut. Drikk rikelig med vann daglig for å holde huden myk og smidig, senke risikoen for inngrodde hår utvikle etter hårfjerning prosedyrer. Bruk en fuktighetsgivende lotion på huden rundt hårfjerning området proaktivt, framfor å vente til huden ser tørr og gusten.
  • Unngå produkter som inneholder vaselin eller animalske produkter, fordi disse ingrediensene kan tette porene og gjør for effektiv inngrodde hår forebygging.
 3. 3
  Eksfoliere huden før under en hårfjerning prosedyren. Peeling fjerner døde, tørre hudceller fra overflaten av dermis, minske sannsynligheten for tilstoppede porer og inngrodde hår. Dessuten forlater prosesskammeret huden myk og glatt, slik at håret fjerning prosedyren er at mye mer effektiv.
  • Personer som er utsatt for dette problemet kan være nødvendig å bruke en ekstra glykolsyre løsning for peeling å doble opp sine inngrodde hår forebyggende arbeid.
 4. 4
  Epilere i den naturlige retningen av hårsekken. Uansett hva slags metode du bruker for epilering, er det mest effektive middel til inngrodde hår fjerning å forsiktig ta håret ut av hårsekken helt, og i den naturlige retningen som det vokser. Når håret er fjernet mot sin naturlige retning, er det mer sannsynlig å bryte og bli inngrodde.
 5. 5
  Behandle huden etter epilering ved å bruke kule komprimerer til det behandlede området. Del av å lære hvordan å unngå inngrodde hår etter epilering er å holde området rent med en myk vaskeklut brukt i en sirkelbevegelse. Unngå å bruke sterke formler på det området som kan irritere huden. Påfør en mild fuktighetskrem uten pore-tilstopping ingredienser for å holde huden myk og fuktet.
 6. 6
  Unngå irriterende inngrodde hår som ikke utvikler seg. Inngrodde hår er preget av små røde nupper som kan bli kløende eller smertefull. Ikke skrap støt, da dette kan føre dem til å bli smittet. Se legen din om behandling for inngrodde hår etter hårfjerning, slik som aktuelle løsninger for å kontrollere betennelser og antibiotika for å behandle infeksjonen.
 7. 7
  Ferdige.