Wkano

Hvordan fortelle en gutt du ikke er interessert i et forhold

Er det en gutt i en av klassene som liker deg, men følelsen er ikke gjensidig? Her er hvordan du skal håndtere situasjonen.

Trinn

Hvordan fortelle en gutt du ikke er interessert i et forhold. Finn ut om han faktisk liker deg.
Hvordan fortelle en gutt du ikke er interessert i et forhold. Finn ut om han faktisk liker deg.
 1. 1
  Finn ut om han faktisk liker deg. Vanligvis en gutt liker deg hvis han...
  • Alltid be deg om å bli partnere i skoleoppgaver.
  • Er alltid stirrer på deg i timene, og når han snakker til deg at han smiler mye.
  • Tar alternative ruter til sine klasser bare for å se deg.
 2. 2
  Prøv å holde seg borte fra ham for et par dager. Han kan miste interessen.
 3. 3
  Hvis han fortsetter å stirre på deg, ikke stirre tilbake. Ved å returnere blikket kan det gi ham falskt håp om at følelsen er gjensidig.
 4. 4
  Når det er en gruppe prosjekt, skynd deg og finne en partner før han kan be deg. Hvis du ikke finner noen andre å samarbeide med i tiden, vennligst fortell ham at du håper å samarbeide med [insert navnet på en annen gutt i klassen din], og deretter si: "Kanskje neste gang."
 5. 5
  Gutter er vanligvis skremt av en stor gruppe jenter. Når de går fra klasse til klasse, sørg for at du alltid er omgitt av en masse venner. Gutten som liker deg vil være mindre sannsynlig å prøve å gå med deg til klassen.
 6. 6
  Hvis han forteller deg at han liker deg, eller spør om du ønsker å gå stødig med ham, fortell ham at følelsene ikke er gjensidig VELDIG forsiktig. Det tok mye guts til å be deg ut, så ikke behandle ham som søppel ved å være frekk! Her er noen svært viktige tips å huske på når du forklarer at du ikke liker ham tilbake.
  • Før du sier "Jeg liker deg ikke", sørg for å si noe snill og oppmuntrende. For eksempel: "Jeg tror du er en flott fyr, men..." eller "Du er en av mine nærmeste venner, og..."
  • Etter du gjøre den type uttalelse, fortelle ham sannheten. Ikke lyv. Ikke begynne å slå rundt busken. Bare fortell ham. For eksempel: "Du er en av mine nærmeste venner, og jeg ønsker å holde det slik. Jeg er ikke klar for et forhold ennå." eller "Jeg synes du er en flott fyr, men jeg liker ikke deg som noe mer enn en venn."
  • Han kommer til å bli veldig skuffet, selv om han kommer til å prøve å ikke vise det. Dette er den delen der du skal prøve å re-boost hans tillit. "Det er en fantastisk jente der ute for deg, jeg er bare ikke den ene." eller "Forresten, jeg hørte at Judy synes du er virkelig søt..."

Tips

 • Aldri fortell en fyr som du er "å ta en pause fra gutta akkurat nå", eller du "ikke liker noen" hvis du er interessert i noen andre. Hvis du ender opp med noen kort tid senere, eller han finner ut hvem du er forelsket i, vil han være mer skade enn om du nettopp hadde sagt nei i starten.
 • Selv om fyren ikke vil forlate deg alene etter at du har fortalt ham "Nei, jeg er ikke interessert," trekke ham bort igjen og snakke med ham om det. Det er greit å være mer fast den andre gangen. For eksempel, "Bob, jeg har allerede forklart at jeg ikke liker deg. Kan du slutte å følge meg rundt? Det er egentlig bortkastet tid, fordi du kan bli kjent med andre jenter."
 • Gutter får sjelden subtile hint, så ikke bli sint på fyren hvis han ikke får din "Følelsene er ikke gjensidig" hint.

Advarsler

 • Ikke lyv. Lies er galt, og det vil føre til at gutten å mistro deg. Word også kan spre at du er en løgner, og snart andre gutter ikke vil stole på deg, heller.
 • Å være sint, frekk, eller fiendtlige vil gi deg et dårlig rykte.
 • Ting kan være litt vanskelig etter at du sa "jeg ikke liker deg" eller "Jeg vil ikke ha et forhold med deg." Men prøv å ignorere forlegenhet og behandle ham akkurat som du gjorde før du fortalte ham følelsen var ikke gjensidig.