Wkano

Hvordan fortelle forskjellen mellom ekte pels og fuskepels

Hvis du prøver å finne ut om du holder et stykke ekte pels eller fuskepels, er det noen viktige indikatorer for å hjelpe deg å nå din beslutning.

Trinn

Hvordan fortelle forskjellen mellom ekte pels og fuskepels. Stikke en nål inn i elementet (gjennom pelsen og foret).
Hvordan fortelle forskjellen mellom ekte pels og fuskepels. Stikke en nål inn i elementet (gjennom pelsen og foret).
 1. 1
  Se etter etiketter. Hvis elementet er et plagg, vil det ofte bære en etikett. Etiketten vil fortelle deg konstitueringen av elementet (forutsatt at merket er ekte).
 2. 2
  Se etter merkenavn. Hvis du vet at noen merker er forbundet med pels eller fuskepels, dette kan være nyttig i å avgjøre hvilken slags pels du arbeider med. Men vær oppmerksom på at enkelte merker bære både pels og fuskepels linjer. For eksempel, Abercrombie & Fitch, Aéropostale, European Apparel, Billabong, The Gap, H & M, osv. alle hevder å bare bruke syntetiske pels, og en rekke selskaper er for tiden skifter fra pels til fuskepels linjer. Se Kilder nedenfor for en fullstendig liste.
 3. 3
  Se etter pris. Ekte pels koster mye mer enn fuskepels. Derfor foreningen av pels med meget rike, eldre mennesker!
 4. 4
  Føl pels. Ikke alle biter av pels er beleilig merket eller priset. En annen metode for å teste elementet er at av følelsen:
  • Pels: føles veldig myk å ta på, faller i en jevn og elegant linje, går gjennom fingrene som om du klappe en katt
  • Fuskepels: føles grov og grov til touch, føles syntetisk, kan være klissete røre i fuktig vær, og det kan ha den samme følelsen som en utstoppet leketøy dyr
 5. 5
  Prøv brenne test. Dette krever tap av noen biter av pels eller fuskepels. Trekk ut 2 - 3 tråder. På en flamme-bevis objekt (for eksempel en keramisk plate), hold en kamp til strengene. Hvis den er ekte pels, vil den svi og det vil være en lukt som minner om brent hår. Hvis det er faux fur, vil det lukte som smeltet plast, smelte som plast, og curl til harde plast-kuler.
 6. 6
  Stikke en nål inn i elementet (gjennom pelsen og foret). Hvis det går gjennom lett, tyder dette er det faux fur fordi pinnen glir gjennom en syntetisk basen. Hvis det er vanskelig å presse gjennom, eller motstår helt, er det sannsynlig å være ekte pels, som du prøver å presse gjennom skinn fôr som pelsen forblir vedlagt.
 7. 7
  Sjekk backing. Hvis du klarer å se backing av elementet, eller kan lage et lite snitt for å sjekke etter følelse og syn, se etter lær å indikere ekte pels eller strekke veve / stoff backing for fuskepels. Du kan også være i stand til å se backing hvis du en del pels og skille hårene.
 8. 8
  Vær oppmerksom på at gjetter er ikke nødvendigvis lett med mindre du har alle fakta for hånden. Som anti-pels talsmann Kate Winslet funnet ut til hennes store ergrelse, blir rett og slett fortalt at noe ikke pels er ikke nødvendigvis et fullstendig svar.

Tips

 • God fuskepels er svært vanskelig å skille fra hverandre. Mange designere foretrekker fuskepels nå, på grunn av økende forbrukernes bekymringer over behandling av dyr omgjort til pelsprodukter.
 • Hvis det er noen merkelige farger som grønt, er det sannsynligvis falske.
 • Merk at pels trim på tunge vinter jakker, hansker, støvler, gensere er ofte ekte pels.
 • Fuskepels er mye lettere å ta vare på enn ekte pels.
 • Det er virkelig vanskelig å skille ekte pels fra (bra) fuskepels i dag. Bare se på det eller føler det vanligvis ikke vil være nok. God fuskepels ser ut og føles som ekte pels og ekte pels kan lett males en annen (unaturlig) farge. Dessverre er ekte pels blir solgt / mislabelled som faux fur, på grunn av den voksende costumer bekymringer om pels.

Advarsler

 • Hvis du selger / auksjonering hva du tror kan være pelsverk, men du er ikke sikker på, være ærlig eller søke en profesjonell vurdering. Folk som kjøper ett produkt tenker det er hva du sier det er, men som får noe annet vil ikke være fornøyde kunder.