Wkano

Hvordan gå til en dans uten en dato

Vi vet alle ydmykelsen av å ikke ha en dato å gå til en dans. Her er hvordan du ha mye moro, med bare vennene dine!

Trinn

Hvordan gå til en dans uten en dato. Etablere sikkert at du ikke har en date.
Hvordan gå til en dans uten en dato. Etablere sikkert at du ikke har en date.
 1. 1
  Etablere sikkert at du ikke har en date. Hvis du tror noen kan likevel spørre deg eller at du kan likevel spørre noen til å gå som daten din, sørg for å finne ut definitivt før du følger resten av disse trinnene. Du ønsker ikke å komme i Single tenkemåte og deretter finne ut at du har en dato for å forberede seg.
 2. 2
  Få din garderobe sammen. Guys, traff sparsommelighet butikker og se etter noe kult, det er vanligvis noe verdt å sjekke ut, dvs. rutete blazere eller bukser. Få noe smakfullt, men ikke klebrig... ikke ønsker å se klovn-ish. Sprekk åpne et nytt par joggesko, helst Vans Sjakkbrett eller sorte Converse hi-topper. En lue som regel ikke vondt. Jenter, samme generelle konsept hvis du er en "bohem" chick, men ellers en formell-esque kjolen er mer akseptabelt. Men avhengig av din vanlige publikum, kan en off-beat ensemble ser veldig kul på den rette jenta.
 3. 3
  Tilbring første del av den store dagen å gjøre noe morsomt og avslappende (en dag med paintball med guttene kan være en god ting å få entusiastisk om kvelden). Dette fungerer like godt for gutter og jenter, som sistnevnte bør huske på at hvis det ikke er noen dato, bekymre håret er helt valgfritt, ingen viktig kommer til å gjøre en stinke om håret ikke å være perfekt. Bare tenk på all den tid alle andre er å kaste bort prøver å få ting sammen i siste minutt. Nyt friheten med et smil.
 4. 4
  Gjør din inngang med selvtillit. Gå i som du eier stedet og snakke med alle du kjenner på vei i. Et par Aviator solbriller (helst speil finish) eller en annen bit av teft vil gjøre at du ser kul og nonchalant.
 5. 5
  Flytte rundt mellom folk og gjøre smalltalk. Når du er inne, ikke blir en veggpryd, du har kommet for langt til å slutte nå! Det er ingen måte du er den eneste dateless person i rommet; hodet for dansegulvet og hoppe inn i handlingen, eller omfang ut en veggpryd av det motsatte kjønn (det kan være en venn, en jilted dato for noen andre, eller til og med en fremmed hvis du føler deg heldig) og bare be om å danse. Det er mye lettere å be i et rom med høy musikk sprengningsarbeid. En enkel utrakt hånd og et hevet øyenbryn kan gjøre susen hvis du er heldig.
 6. 6
  Nyt deg selv. Siden du kom med noen dato, har du ingen troskap til å danse med hvem som helst, dans med så mange eller så få som du vil, det er helt opp til deg. Og når kvelden er over for deg, er det over. Forlate når du vil uten trusselen om en vanskelig tur hjem på grunn av din beslutning om å forlate tidlig eller opphold sent.

Tips

 • I løpet av de langsomme dansene dette er også en mulighet for deg å gå og spørre jenta du så det som ikke har en dato for å danse med deg og bli kjent med henne.
 • Vær trygg!
 • Prøv å finne en gruppe venner som også går dateless. Det kan være kult å komme sammen og synkronisere noe (gutta, kan du selv komme sammen og leie matchende dresser, det ser ikke så dum som det høres ut, og selv freshmen kan trekke dette av hvis nok gutta gjør det)
 • Hvis du er virkelig selvtillit bevisst om dans, i det minste finne noen mennesker som står mot veggene også. Minst du kan gjøre det ser ut som du mingling, i stedet for bare å se på festen dessverre.
 • Også under langsomme dansene spør din gode venn å danse med deg og ha det gøy.
 • I løpet av de langsomme sanger, når par danser, kan det være lurt å benytte anledningen til å få noe å spise, gå på do, ta opp din makeup, etc.
 • Hvis du har nok dateless venner som ikke føler for å gå på dansen, hva som er kjent som teller-programmering. Som er vert for en annen hendelse som et lite hus fest, en skøytehall natt, etc. for venner som kanskje ikke ønsker å stå rundt å se andre mennesker dans. Du kan også ha en back up sted du besøker med dine dateless venner. Det kan være lurt å kausjon og bowle eller se en film om dansen er halt.

Advarsler

 • Ikke hele tiden spørre en jente til dans (hvis du spør).
 • Stå ikke ved de såkalte "sidelinjen" av dansegulvet, gjør det du ser tungsinn.
 • Ikke unngå dansen bare fordi du må gå hjort!