Wkano

Hvordan gjøre et godt inntrykk gjennom kroppsspråk

Ingen kan si sikkert nøyaktig hvor mye kroppsspråk påvirker et førsteinntrykk, men noen undersøkelser tyder på det kan være så høyt som 90% ansvarlig for det første inntrykket du oppretter. Her er noen kroppsspråk tips for å hjelpe deg å gjøre en positiv innvirkning

Trinn

Hvordan gjøre et godt inntrykk gjennom kroppsspråk. Vise tillit gjennom kroppen bevegelse og posisjon.
Hvordan gjøre et godt inntrykk gjennom kroppsspråk. Vise tillit gjennom kroppen bevegelse og posisjon.
 1. 1
  Vise tillit gjennom kroppen bevegelse og posisjon. Sitt rett opp, smile, og vise at du er i kontroll over deg selv og trygg på hva du sier.
 2. 2
  Ha øyekontakt, men ikke stirre. Hvis det er flere personer du snakker med, gi dem alle noen øyekontakt for å skape en bedre forbindelse og se om de lytter. For mye øyekontakt er skumle, for lite og og du kan virke usikker.
 3. 3
  Ta opp noen plass. For eksempel, sittende eller stående med bena fra hverandre litt signaliserer selvtillit og at du er komfortabel i din egen hud.
 4. 4
  Slapp av i skuldrene. Tension er ofte demonstrert i skuldrene - de kan flytte opp og videresende en bit. Bevisst løsne skuldrene opp ved å riste dem ut og flytte dem tilbake og ned litt.
 5. 5
  Nikke når folk snakker. Dette indikerer at du lytter. Men ta vare å ikke over det.
 6. 6
  Smile og le. Lysere opp - ikke ta deg selv så høytidelig. Slapp av, smile og le når noen sier noe morsomt. Folk vil være mer tilbøyelig til å lytte til deg, hvis du synes å være en positiv person, men ikke vær den første til å le av egne vitser. Det gjør du virker nervøs og trengende. Smile når du blir introdusert til noen, men ikke holde et smil klistret på ansiktet ditt, vil du virke usikker.
 7. 7
  Hold hodet opp. Hold hodet rett opp og øynene mot horisonten, eller mot folk i samtalen. Ikke se på bakken. Du vil komme over så usikker og litt tapt.
 8. 8
  Avta litt. Ikke bare vil du kommer over som mer rolig og trygg. Det vil også bidra til å roe deg ned også. Dette gjelder mange ting, som å gå å snakke og å snu mot noen som tar deg.
 9. 9
  Bruk hendene trygt. Ikke fidget - bruk hendene til å beskrive noe eller legge vekt på et punkt du prøver å gjøre, men ikke for mye som det kan bli distraherende.
 10. 10
  Fokus på armer og ben. Peke dem mot hvem du er interessert i eller betale oppmerksomhet også, så det indikerer interesse og trekker folk mot deg.