Wkano

Hvordan ha det gøy alene

Står du overfor en ettermiddag med litt tid til å drepe? Dine venner og familie er ikke rundt, og du leter etter noe å gjøre? Det er en million måter å ha det gøy med deg selv, om du er i humør for et eventyr eller dyp avslapning. Les videre for oppfinnsomme ideer om hvordan du kan dra nytte av det dyrebare "meg" tid.

Trinn

Hvordan ha det gøy alene. Eksperimentere på kjøkkenet.
Hvordan ha det gøy alene. Eksperimentere på kjøkkenet.

Skape noe

 1. 1
  Start en blogg. Det kan være om dine favoritt filmer, spill, band, bøker, datamaskiner, kjendiser... himmelen er grensen! Gjør et søk etter "free blogging plattformer," velge et design som passer med temaet for bloggen din, og komme opp med en kreativ tittel.
  • Hvis bloggen din har innhold som er gøy å samle og skrive, sjansene er det vil være morsomt for andre å lese. Legge en link til ditt første innlegg på Facebook slik at vennene dine kan legge inn kommentarer.
  • Det flotte med å starte en blogg er at det kan gi uendelige mengder underholdning. Oppdatere den med nye innlegg hver gang du finner deg selv med litt tid til overs.
 2. 2
  Eksperimentere på kjøkkenet. Det er ikke noe press for å gjøre noe perfekt, siden du bare matlaging for én dag. Lag en oppskrift du alltid har ønsket å prøve, lage en rett uten å bruke en oppskrift i det hele tatt. Prøv å lage et enkelt sjokoladekjeks, alt for deg.
 3. 3
  Gjør et maleri eller en tegning. Gå til en hobbybutikk og kjøpe noen forsyninger, eller bare bruke blyant og papir du har rundt i huset.
  • Hvis du ikke er kunstnerisk anlagt, får en maling-by-nummeret til denne. De er morsomt og tilfredsstillende å fullføre, og når du er ferdig vil du ha en ny dekorasjon til rommet ditt.
  • Hvorfor ikke lage en tegneserie? Bruk deg selv, kjendiser, familie og venner som tegn. Tegn detaljerte mennesker med perfekt natur eller gjøre rotete stokk tall. Sett dem til morsomme og latterlige situasjoner, og deretter vise dem til vennene dine neste gang du ser dem.
 4. 4
  Lag en utklippsbok. Hvis du har bokser av fotografier, billett stubber, restaurant menyer og andre tilfeldige nips, ta litt tid å gjøre det scrapbook du har vært meningen å sette sammen.
  • Kjøp en blank utklippsbok fra en kunst butikk eller et apotek.
  • Legg ut de elementene du ønsker å spare etter dato og kategori.
  • Ordne elementene kunstferdig og limer dem inn i utklippsbok.
  • Vurder å legge vittig eller sentimental bildetekster.
 5. 5
  Skrive en bok. Tiden kan aldri komme igjen når du vil ha en slik perfekt ensomhet - så gjør det meste ut av det. Stillheten kan være i stand til å hjelpe deg med å konsentrere seg. Hvis du skriver en bok er for stor bestrebelser for en ettermiddag ledig tid, kan du prøve noe litt mer lavmælt:
  • Skriv en bilagsregistrering, eller starte en ny journal.
  • Skriv et brev til noen du ikke har sett på lenge.
  • Lag en liste over dine mål for neste måned eller år.

Skjem deg selv

 1. 1
  Ta deg ut for å spise lunsj. Gå til en av dine favoritt restauranter og bestille måltidet du har vært ute. Ta med en bok sammen hvis du vil, eller nyte et måltid mens folk. Gjør din favoritt måltid hjemme hvis du ikke ønsker å gå ut.
 2. 2
  Ta et langt bad eller dusj. Hvis huset er vanligvis full av folk som venter på å bruke badet, ta denne gangen å bruke så lenge du vil i badekaret. Hell i noen boble bad eller din favoritt essensielle olje. Tenne lys, skru på musikk, og tillate deg selv å slappe av.
 3. 3
  Få neglene gjort. Gjør en oppnevne på en salong eller gå inn på den sporen for øyeblikket. Hvis du ikke ønsker å bruke penger på en manikyr, gi deg selv en hjemme. Ikke bare male neglene, gi deg selv verk: file neglene, suge dem, og bruke flere lag med polish. Hvis du fortsatt har tid leftover, gi deg selv en pedikyr, også.
 4. 4
  Gå i dvale. Du har sannsynligvis litt søvn du trenger for å fange opp. Unn deg en ettermiddagslur, eller gå til sengs så tidlig som du vil. Hvis du er alene i morgen, sove i.

Fokus på selv forbedring

 1. 1
  Ta opp på ansvar. Det beste med "meg tid" er at du ikke kommer til å ha noen avbrudd. Fange opp på den engelske papir, studere for at historien test neste uke, rydde rommet ditt. Bruk denne tiden til din fordel.
  • Omorganisere et rom kan være mye moro. Når alt er rent, ommøblere for å gi rommet et nytt utseende. Sette opp nye dekorasjoner å friske opp ting.
  • Opprett en ny fargekodet registreringssystem for å organisere dine papirer, eller lage en kalender og fyll det med alle dine planer for de neste månedene.
 2. 2
  Lære en ny ferdighet. Er det en gitar liggende rundt i huset, eller et piano som sjelden blir spilt? Hvis du få tid til å øve en ferdighet hver gang du er alene, kan du ende opp med å få ganske god til det.
 3. 3
  Ring noen du ikke har snakket med på en stund. Fange opp telefonsamtaler til dine slektninger og venner som bor i andre steder. Du kan sende dem eller tekst dem hvis du ikke ønsker å ta en telefon. Å ha tid alene er en flott mulighet til å rette ubalanser.
 4. 4
  Meditere, eller bare ta litt tid til å tenke. Når var siste gang du lå på sengen og lov tanker å vaske over deg, uavbrutt?
  • Tenk gjennom beslutninger som er veier på deg i det siste. Hva er fordeler og ulemper med de alternativene før deg? Skriv dem ned hvis det hjelper deg å sortere gjennom dine tanker.
  • Bruk fantasien. Gå til et annet sted i hodet og forestille seg en annen verden. Tillat deg selv å dagdrømme. Du kan selv komme opp med en flott ny idé for en historie eller et blogginnlegg.

Vær aktiv

 1. 1
  Gå ut og nyt naturen. En solo tur gjør det mulig å observere naturen uten å bli distrahert av venner. Du vil bli overrasket over hvor morsom og avslappende å se på skyene gå kan være.
 2. 2
  Utøve. Jogge rundt i nabolaget, eller trene inne på tredemølle.
  • Se på nettet for trening videoer, som yoga eller pilates, og følge sammen med instruktør.
  • Slå på litt musikk og dans foran speilet. Bedre ennå, utgjør en dans, og lære den til venner og familie senere.
  • Ta opp en sport du aldri har spilt før. Forskning utstyret du trenger, og finne lokale klubber eller grupper du kan bli medlem.
 3. 3
  Har et eventyr. Kjøre til stranden og tilbringe dagen får en brunfarge eller svømming. Kjør til en by du aldri har sett, eller besøke en park du aldri har vært på. Ta bilder slik at du kan vise folk senere.

Underholde deg selv

 1. 1
  Lytt til musikk. Det er mer musikk i verden enn du noensinne kunne lytte til. Finn artister du aldri har hørt før, eller ta deg tid til å lytte til hele album rett gjennom. Lytt til teksten og forsøke å tolke dem. Lær å spille instrumentene fra en sang på gitar, bass eller trommer eller synge med.
 2. 2
  Spille et spill. Registrer deg for å spille en av dine favoritt spill online med mennesker over hele verden. Hvis online-spilling er ikke et alternativ, prøv å spille dine favoritt spill på en større vanskelighetsgrad.
 3. 3
  Lag din egen morsom video og legg den på internett. Ta video av deg selv sang, dans, eller fortelle vitser. Bruk redigering programvare på datamaskinen for å gi den polsk. Lag en ny en neste gang du er alene - ganske snart vil du ha en hel serie.
 4. 4
  Konsumere masse din favoritt media. Ha en filmkveld med alle dine favorittfilmer, lese en stabel med bøker og blader rygg mot rygg, eller slappe av med din favoritt TV-maraton.

Tips

 • Slapp av! du kan ikke ha det gøy når du er anspent og bekymret.
 • Utnytte og gjøre noe du aldri ville gjøre med andre rundt, så lenge det ikke er dårlig. Bare la deg gå!
 • Å være i stand til å tåle tid alene er viktig. Det er en ferdighet verdt å utvikle.
 • Prøv noe du aldri, ikke en gang i livet ditt har gjort.

Advarsler

 • Ikke gå på internett og fortelle folk du er hjemme selv. Faktisk, ikke fortell noen at du er alene hjemme.
 • Ikke gå ut uten foreldre tillatelse. Vær trygg og ta med en venn eller en mobiltelefon sammen i tilfelle du kjører inn i et problem.
 • Alltid være ekstra oppmerksom når ut selv.