Wkano

Hvordan handle mer intelligent

Noen ganger kan du bli kalt "den kjedeligste kniven i skuffen", eller "en yngel kort av en happy meal." Kanskje du føler at folk erter deg for din manglende eller mangel på lyst til å være intelligent og smart faglig i arbeidet verden eller på skolen din som plager deg, eller gjør du skuffet over deg selv.

Dette er en effektiv veiledning som hjelper deg frigjøre ditt fulle potensial og stoppe velge popularitet gjennom kunnskap.

Trinn

Hvordan handle mer intelligent. Ikke bry deg om andres meninger, hva andre synes om deg er ikke noe å være svært bekymret.
Hvordan handle mer intelligent. Ikke bry deg om andres meninger, hva andre synes om deg er ikke noe å være svært bekymret.
 1. 1
  Ikke bry deg om andres meninger, hva andre synes om deg er ikke noe å være svært bekymret. Mange mennesker kan anta at stadig bekymre seg over andres meninger om seg selv og prøver å gjøre alle som dem mer er nøkkelen til å virke overlegen, men det er det ikke. Mange ganger, vil både jenter og gutter feilaktig handle nonchalant om skole og arbeid og virke som de er for kjedelig til å virkelig bry seg om de oppgavene de trenger for å fullføre i hverdagen. Sannferdig, må du sørge for at hvis dette er en negativ egenskap i din karakter, som vil bli forklart i trinn senere, prøve det vanskeligste å fjerne det fra tankene dine rammen. Fungerende denne måten avgir bildet av lav intelligens, eller detesting skole og arbeid generelt. Til andre, det gjør dem føler ofte at du, eller andre som gjør dette, er stuck-up, snobbete, uncaring om akademikere og arbeid, eller alle tre. Du ønsker ikke det bildet.
 2. 2
  Viser dine Smarts er greit-noen ganger, folk som avgir en mindre intelligent image tror at de må skjule sine Smarts å være populær og likt av folk som er i ting som shopping, sladre, henger ut, gå på kjøpesenter eller clubbing eller gå til partene. Dette er ikke tilfelle. Hvis du gjør noe som ligner på dette i arbeidslivet eller på skolen, må du tillate deg selv å satse på ditt høyeste potensial. Ikke vær redd for å la andre vite at du er smart, og være stolt! Selv om du ikke alltid får svaret riktig, eller hvis du ikke får det tilbudet du har vært streve for, aldri gi opp. Dette gir andre inntrykk av at du er en dedikert, intelligent hard-worker.
 3. 3
  Bruk din intelligens for selvtilfredsstillelse-foruten å bruke din intelligens i arbeid eller på skolen, ved hjelp av den kunnskapen du har oftere hjemme eller med venner og familie for gleden av selvtilfredsstillelse vil gjøre deg virke smartere for deg selv, som er svært viktig. Hvis du ønsker en intelligent, naturlig bilde, må du akseptere at du må vise din intelligens til alle, inkludert deg selv.
 4. 4
  Slipp act-det er ikke en fantastisk idé å sette på en "barbie girl" handling foran jevnaldrende eller forretningsforbindelser. Tror ikke at du gjør dette vil gjøre gutter eller jenter som deg mer, eller gjøre deg virke mer attraktivt for andre. Dette er nesten ikke sant. Slipp act! Vis hva du vet. Det er veldig viktig. Du vil virke smartere med folk du kjenner og sjefen din eller lærer hvis du er en aktiv deltaker og slutte å handle clueless og intellektuelt svekket for cuteness og oppmerksomhet. Det er dumt, og du må ha det i bakhodet.
 5. 5
  Velg dine venner med omhu-ikke alle vennene dine kan akseptere av den nye intelligens. Plutselig bytter fra jenta som selv Shop klassen var i kjøpesenteret til en student som får B og A på alle sine oppgaver ut av det blå kan irk dem eller misliker deg. Dette kan være flere grunner: A-De er sjalu på din intelligens, B-De føler at du er "for smart" å være i sirkelen, eller C-De er forvirret på hvordan du endret seg så raskt. Hvis noen av dine "venner" handle på denne måten, er det nå viktig å velge hvem du henge ut med omhu. Hvis noen er å bringe deg ned faglig og selv sosialt, som i et dårlig rykte, er det på tide å begynne sakte men sikkert å skille dere fra dem, og at gruppen. Ikke alle populære folk på skolen og til og med arbeid kan opptre svært intelligent for formålet med venner og konstant oppmerksomhet for å være "spesielle", men det betyr ikke at du må være. Også huske på at du fortsatt kan være venner med disse menneskene, men gjøre det kjent for dem at du kommer til å begynne å vise Smarts oftere å virke mer profesjonell og gjøre din familie og deg stolt.
 6. 6
  Karakter teller-hvem du er og hvordan din tenkemåte er i livet bidrar til god eller dårlig tegn. Karakter påvirker hvor smart eller dum du er, hvor profesjonell eller dum du er, og hvordan du handler og håndtere situasjoner hver dag i livet. Bygg din karakter rundt bare de viktigste tingene i livet, og sakte gi slipp på de mer uviktige, kaste bort tid, uintelligente ting du gjør, eller som er i livet ditt som gir folk det bildet som du ikke er smart-bygge din karakter og livsstil rundt familie, venner, jobben din eller din akademiske skolearbeid, din partner, deg selv, læring, osv. Disse tingene er de viktigste tingene i mange menneskers liv. Hvis du er altfor oppslukt med OK! sladder blader og Rock of Love med Brett Michaels, er det på tide å slippe taket. Sørg for at din karakter er positiv og at det er på det beste nivået det kan være. Husk: Dette høres kanskje for ortodokse, men det er sant at det er alltid rom for forbedring.

Tips

 • Delta i klassen eller på kontoret! Dette vil hjelpe deg virke mer intelligent og handle mer profesjonell i klasserommet eller på jobb. Andre vil tro at etter du heve hånden og frivillighet ofte, eller tilby å gjøre mindre jobber for sjefen din og kolleger, og tar dine plikter mer alvorlig at du blir mer avansert sosialt og intellektuelt.
 • Få nye venner. Dette hjelper alltid, spesielt folk som er interessert i de samme tingene du den er sentrert rundt de mer kunnskapsrike ting i livet, eller viktige ting som skjer i verden akkurat nå. Det er godt å ha noen venner til å handle dumt med, men det lønner seg å ha noen fine bekjente eller venner til å chatte med om arbeid og penger og verden problemer.
 • Vis hva du vet-som bør være din nye mantra. Når du er redd for at du vil se ut som et englebarn i klassen for å heve hånden mer enn en gang, eller en goody-goody på kontoret for å ta opp et emne som du synes er viktig på et kontor møte, husk dette: viser hva du vet. Du vil tjene respekt og en bedre følelse av egenverd og intelligens.
 • Ikke endre hver eneste ting om deg selv. Selv om du føler at måten din kjole gjør at du ser ut som en dum snobb eller ikke så smart som du ønsker å være, er det viktig å huske på at det ikke er en god idé å kaste ut alle dine gamle klær i garderoben din og starte på seg klær fra Gap i stedet for Abercrombie og Fitch. Vær den du er, men sørg for at du er fremme ditt intellekt og blir mer moden.
 • Forbedre ordforrådet ditt. Jo større ordet, smartere du høres.
 • Hold læring. Hvis din overordnede eller ledende medlemmer av gruppen nevne begreper du ikke er kjent med, les deg opp på dem i fritiden, slik at du kan snakke om dem. Les deg opp på nyheter relatert til arbeidet ditt slik at du kan introdusere og diskutere nye ideer med dine kolleger.

Advarsler

 • Husk: denne guiden er ikke for de som ønsker å bokstavelig talt øke din IQ-it er for de av dere som har en uintelligent utseende til andre basert på holdning, deltakelse, etc. Ha det i tankene!